Albertirsa Pusztavacs környéki??
Hello..zala-vas megyei motoros csaj, fiu...max 40-ig?
írj üzit

Sziasztok. Szívesen csatlakoznánk a csoporthoz. Varánk van. 50-es pár vagyunk és párt keresünk párcserés szexre lehetőleg női bi taggal. Szervezhetnénk túrát, halmozva így az élvezeteket

Sziasztok! Meg volt az idei első gurulásunk...
szuper érzés még mindig....folyt köv....

Na végre! Ma sikerült gurulnunk egyet!
Szia ez nem igazán ide való kiírás erre van másik topik léci oda ha lehet . köszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 11. szerda 05:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 11. szerda 05:23
Törölt felhasználó (292936)

Szopni imadot keresek
Szopni imadot keresek
Csatlakozom az előttem szólóhoz !
Minden női motorosnak és párok női motoros hölgyeinek,boldog nőnapot.
Méretes motoros van Albertirsa környékéröl??
veszekedni akarsz?
(Ez egy válasz Biker üzenetére (2020. 03. 03. kedd 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 03. kedd 19:03

nem tudom.. milyen motorolajat tegyek a vasba...? tudtok segiteni ?
Nem mellesleg szóló hetero pasiként csatlakoznék párhoz

Legyetek üdvözölve.
(Ez egy válasz Vladimiriljics üzenetére (2020. 03. 03. kedd 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 03. kedd 17:54

Sziasztok! Mi is motorosok vagyunk és minket is érdekel ez a téma! Befogadtok?
nem tudom.. milyen motorolajat tegyek a vasba...? tudtok segiteni ?
Nem mellesleg szóló hetero pasiként csatlakoznék párhoz

Sziasztok természetesen be minden motoros jó ember így ti is .Úgy hogy üdvözlünk itt benneteket.
(Ez egy válasz Vladimiriljics üzenetére (2020. 03. 03. kedd 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 03. kedd 17:54

Ma motorozni?
Hideg van még.. itt a guminak tapadni kell,nem úgy mint máshol..))) Meg ugye egyedüli férfi motorost nem nagyon keresnek..
Igen valóban valami ilyen céllal hoztuk létre ezt a csoportot. Végre sikerült is találkoznunk egy nagyon szimpatikus valós párral. Igaz nem teljesült be a dolog de végre tapasztalhattuk hogy nem csak olyan párok vannak akik egyszer csak eltűnnek.
Reménykedünk a pozitív folytatásban. (Ez egy válasz Csabnes üzenetére (2020. 02. 27. csütörtök 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 27. csütörtök 21:46
Reménykedünk a pozitív folytatásban. (Ez egy válasz Csabnes üzenetére (2020. 02. 27. csütörtök 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Sok év itt lét után, most gondoltuk, talán ebben a fórumban lesz valami alternatíva, ezért szóltunk hozzá. sokan vannak itt, és folyamatosan hozzá is szólnak mindenhez, pl: gennyzsákszem, meg jelenléti, de érthetetlen, hogy valódi tettre senki nem képes, vagy nem akar valami jó dolgot kihozni ebből az egészből? mindenki keres, mindenki okos a képernyő előtt, de senki nem cselekvő képes? mi a fene van itt? Összeállt valami ezen a fórumon is, tobzódni kellene mindenkinek, hiszen itt a tavasz, azután a nagy semmi itt is. Kedves Mindenki, tessék színt vallani, ez a fórum azért van, hogy kettő keréken megérkezzünk valahova, csináljuk, ami jól esik, és utána haza. Szerintem pár75párt ezért hozta létre. Akkor ennek szellemében szóljatok hozzá, inkább jelentkezzetek, és az okoskodást hagyjátok. Mi benne vagyunk egy jó motoros bármibe, de már megint azt látjuk, hogy rossz irányba megy valami jó ötlet. A trollok csendesen tekerjenek tovább.
Szikrázzon a lábtartó
Szikrázzon a lábtartó

Én tegnap kerültem egyet de hideg volt,majdnem fáztam még várnunk kell még azért.

Szia. Magunkhoz hasonló értéket valló barátságon alapuló házibarátot keresünk. Bárhol lehetsz, de praktikusabb, ha Fejér megyéhez közel vagy.
Mi 54 éves pár vagyunk, Szükséges bemutatkozó levél. Kérünk nem azt írd, hogy mekkorád van és hogy szeretsz szexelni, mert itt mindeki azért van. Magadról írj.
Továbbá ne írd azt, hogy kérdezzetek. Mi nem kérdezünk, mi barátot keresünk. Jaa, és nem utolsósorban motorozunk is!!
Mi 54 éves pár vagyunk, Szükséges bemutatkozó levél. Kérünk nem azt írd, hogy mekkorád van és hogy szeretsz szexelni, mert itt mindeki azért van. Magadról írj.
Továbbá ne írd azt, hogy kérdezzetek. Mi nem kérdezünk, mi barátot keresünk. Jaa, és nem utolsósorban motorozunk is!!