Sziasztok! Szívesen gurulnánk veletek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 25. szombat 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 25. szombat 16:19

Törölt felhasználó (4666869)

Sziasztok!
Holnap szívesen vesszük pár, pasi társaságát egy kis gurulásra.

Vác Verőce, Kóspallag, Szob, környéke valaki most indulok Királyrétre, ott megállva kicsit, aztán tova.
Valaki csajszi? Viszek plusz bukósisakot hátha.

Zadar környékén motorozunk, ha esetleg van arra valaki, ismerkedünk.
Pest megye északi részén ma egy motorozás?
Már csütörtök délelött ott leszek..
(Ez egy válasz swapping7140 üzenetére (2022. 06. 25. szombat 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy CB1300 SA nyergében szívesen csatlakoznék hozzátok..
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 25. szombat 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 25. szombat 16:19

Törölt felhasználó (4666869)

Sziasztok!
Irsa Dános Pusztavacs környékén
Sziasztok!
2022. Júl. 7.-10. Tiszaföldvár strand, motorostalálkozó.

2022. jún. 25. Szendrő autós, motoros találkozó.

Annyit változott a dolog, hogy 21-én megyünk és 3 éjszakát töltünk ott. 1-1 nap az utazásé. 1 nap a nemzeti park. 1 nap valamelyik strand.
(Ez egy válasz Lia80 üzenetére (2022. 06. 20. hétfő 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 20. hétfő 20:09

Sziasztok. Július 21-én tervezünk egy 4 napos túrát a Plitvicei tavakhoz. 2 éjszaka ott. 1 nap a nemzeti park, 1 nap tengerparti strandolás. Nem száguldozunk. Szívesen vennénk motoros pár érdeklődését, szimpátia alapján akár plusz élményeket is tehetnénk az úthoz. Nem minden áron és nem mindenkivel jeligével

Sziasztok. Július 21-én tervezünk egy 4 napos túrát a Plitvicei tavakhoz. 2 éjszaka ott. 1 nap a nemzeti park, 1 nap tengerparti strandolás. Nem száguldozunk. Szívesen vennénk motoros pár érdeklődését, szimpátia alapján akár plusz élményeket is tehetnénk az úthoz. Nem minden áron és nem mindenkivel jeligével
Sziasztok! Ma valaki szeretne motorozni 40+ hölgyek? JNSZ, Hajdú, békés megye....
Kecskemét környéki motoros párhoz csatlakoznék kellemes gurulásra
baranya tolna megyéből nő pár aki motorozna?
35 éves jokepu pasi csatlakozna párhoz vagy hölgyet vinne utasként. Időpont megbeszélés kéddése Többi alakul.
Honda cbr 600rr Pest megye
Honda cbr 600rr Pest megye
hello...vas-zala mocis csaj v fiu?
Sziasztok!Ma este pár aki Kunmadarason lesz a volt reptéren és ismerkedne?