Törökszentmiklósi extrém motoron nap, 20222. 07. 23.
motoros*

Hétvégén a Tiszadorogmai motorostalálkozón lesz valaki innen?
Holnap esetleg valaki Nyékre, motorral?
Szia drága,Én itt lakom,ismerem elég jól........
(Ez egy válasz swapping7140 üzenetére (2022. 07. 21. csütörtök 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Lehet, hogy ismered.
Valószínű a páromra gondoltál, ő nem szokott ide belépni.
(Ez egy válasz Suzuki Hayabusa üzenetére (2022. 07. 21. csütörtök 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia szép napot! Igazából inkább arra értettem h a rendezvényt ismerem,mert minden évben járok,itt helybeliként! Azt gondoltam h vmi segítség kell,nem volt más gondolatom,mert nem olyan volt a kérdés
(Ez egy válasz swapping7140 üzenetére (2022. 07. 22. péntek 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 22. péntek 13:20

Lehet, hogy ismered.

Hali !
Én nem látok kérdőjelet, a hozzászólásom végén.
Ennélfogva, nem kérdés volt, hanem mezei közlés.
Az itt lévő, motoros társak figyelmébe ajánlottam, hátha valakit érdekel. A topik feldobása sem hátrány néha.
(Ez egy válasz Suzuki Hayabusa üzenetére (2022. 07. 22. péntek 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 22. péntek 15:19
Én nem látok kérdőjelet, a hozzászólásom végén.
Ennélfogva, nem kérdés volt, hanem mezei közlés.
Az itt lévő, motoros társak figyelmébe ajánlottam, hátha valakit érdekel. A topik feldobása sem hátrány néha.

Szia szép napot! Igazából inkább arra értettem h a rendezvényt ismerem,mert minden évben járok,itt helybeliként! Azt gondoltam h vmi segítség kell,nem volt más gondolatom,mert nem olyan volt a kérdés
Érkezett vagy érkezik ide ma Törökszentmiklósra Hölgy vagy pár,a motoros extrém napra ,és esti koncertekre?
BIKE WEEK Sirok 2022. 07. 27.-31.

Szia!
Motorozni szerető hölgyet keresek Nyíregyháza környéke!
Motorozni szerető hölgyet keresek Nyíregyháza környéke!
Sziasztok
Van itt motoros pár ??
Van itt motoros pár ??

Sziasztok! Valaki van innen Sirokon?
Sziasztok! Valaki van innen Sirokon?
Sziasztok! Lesztek ti is Sirokon?
(Ez egy válasz swapping7140 üzenetére (2022. 07. 23. szombat 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Szolnok és közelében, hölgy aki szeretne ismerkedni, és kellemes időt tölteni,! Tiszteletben, méltóságban!
sziasztok, ha valaki a héregi szerpentin felé motorozik és szopatna, masztizna pasival, írjon rám!
Sziasztok!
Motoros társakat keresek, akikkel lehet néha gurulni, nudizni, vagy csak a szabadban rosszalkodni.
Hölgy utast is szívesen viszek magammal.
Motoros társakat keresek, akikkel lehet néha gurulni, nudizni, vagy csak a szabadban rosszalkodni.
Hölgy utast is szívesen viszek magammal.
Tervben volt, de sajna másként alakúlt.
(Ez egy válasz motomano üzenetére (2022. 07. 28. csütörtök 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)