Gyertek! Szívesen gurulok veletek!
(Ez egy válasz bikaa üzenetére (2023. 03. 06. hétfő 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy kis gurulás,a tavaszi hadjárat kezdete!fb.Motoros huszárok címen.
(Ez egy válasz bikaa üzenetére (2023. 03. 24. péntek 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi lessz ott??
(Ez egy válasz Alterego2017 üzenetére (2023. 03. 24. péntek 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Tiszafüred 2023.03.26. Ki jön?

Törölt felhasználó (4586562)

Sziasztok,
Pünkösdi hosszúhétvégére szervezünk (eddig 3 an vagyunk) egy 3 napos motorozást, melynek célja Szlovénia, ahol 2 estét töltenénk. A társaság - eddig - 1 lányból és 2 pasiból áll.
Akit érdekel(het) a program, bátran szóljon.
Tudom, picit odébb van még, de szeretnénk elkerülni a bizonytalanságokat.
Tavasztól pedig széles utat mindenkinek
Üdv
Pünkösdi hosszúhétvégére szervezünk (eddig 3 an vagyunk) egy 3 napos motorozást, melynek célja Szlovénia, ahol 2 estét töltenénk. A társaság - eddig - 1 lányból és 2 pasiból áll.

Üdv
Sziasztok
Egyik hétköznap délelőtt szívesen gurulnék valamerre ebben a szép időben. Valakinek ötlete?
Egyik hétköznap délelőtt szívesen gurulnék valamerre ebben a szép időben. Valakinek ötlete?

Sziasztok lányok,asszonyok.Virtuális társam keresem kortól függetlenül akinek virtuális szeretője lehetnék.Ha elhanyagolt vagy esetleg olyan elfojtott titkos vágyaid vannak amiket otthon nem kapsz meg vagy nem mersz róluk beszélni de szívesen kipróbálnád esetleg el mondanád valakinek,akkor én vagyok a Te embered.Én egy nem független 38 éves srác vagyok aki hasonló cipőben jár és szeretnék egy partnert akivel kizárólag interneten keresztül akár valódi név nélkül teljesen diszkréten kiélhetjük vágyainkat.Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor szeretettel várom privát leveled.Üdv.Tomi
Tiszafüred 2023.03.26.

Sziasztok!
Szívesen gurulok. És van még egy hely mögöttem akinek van
kedve jelezze lányok nyugodtan jelentkezzetek és tudunk közösen motorozni!!
Üdv: Bandi
Szívesen gurulok. És van még egy hely mögöttem akinek van
kedve jelezze lányok nyugodtan jelentkezzetek és tudunk közösen motorozni!!
Üdv: Bandi
Szia!
Nekem is tetszik a motorozás, és az élvezetek is! Mikor merre szoktál gurulni? Van kedved a nudizáshoz?
Köszi ha válaszolsz!
Üdv: Bandi (Ez egy válasz swapping7140 üzenetére (2023. 02. 26. vasárnap 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem is tetszik a motorozás, és az élvezetek is! Mikor merre szoktál gurulni? Van kedved a nudizáshoz?
Köszi ha válaszolsz!
Üdv: Bandi (Ez egy válasz swapping7140 üzenetére (2023. 02. 26. vasárnap 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
"Egy motoros több száz kilométerről megérzi, ha valahol buli van."

Sziasztok!
Lassan indul a szezon.
Imádok motorozás közben a szabadban lehúzódni és masztizni, meztelenkedni.
Ehhez és hasonló izgalmas programokhoz keresek hölgyeket, párokat, igényes pasikat.
Kiváncsi hetero vagyok.
Lassan indul a szezon.
Imádok motorozás közben a szabadban lehúzódni és masztizni, meztelenkedni.
Ehhez és hasonló izgalmas programokhoz keresek hölgyeket, párokat, igényes pasikat.
Kiváncsi hetero vagyok.
Sziasztok
26 éves egyedülálló srác vagyok 600as hornettel.
Párok, lányok, nők ismertségét keresem.
Közös gurulás. Lányok nők akár utasként is jelentkezhetnek.
26 éves egyedülálló srác vagyok 600as hornettel.
Párok, lányok, nők ismertségét keresem.
Közös gurulás. Lányok nők akár utasként is jelentkezhetnek.
Húsvéti motoros gurulás Erdélybe??
Csupa szem vagyok!
(Ez egy válasz swapping7140 üzenetére (2023. 02. 26. vasárnap 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Motoro-sok!Motoro-sokk!
[b]

Hello bi motorost keresek… haverkodás kaland
Irj privát!
Irj privát!
Motorosok, figyelem !

Törölt felhasználó (4586562)

Sziasztok,
Üdv

Üdv
...
(Ez egy válasz koma72 üzenetére (2022. 11. 15. kedd 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 15. kedd 17:42

50 es motoros pasiként keresem motoros hölgy esetleg pár ismeretségét minden jóra szfvár és környékén....