Nekem (Béci) betelt már idénre a motorozós naptáram, ami a külföldi utakat illeti. Május Szerbia, június vége Ausztria, július Olaszország, s szeptemberben egy Csegország lesz. De belföldön szívesen “bandázom”.
(Ez egy válasz bikaa üzenetére (2023. 04. 14. péntek 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyertek velünk Erdélybe gurúlni egyet,mi ott szoktunk.
Nálunk csak párosunk férfi tagja motorozik. Szintén Bp-ről általában valamelyik hegységbe (kedvenc a Cserhát, Vértes). Illetve egy motoros találkozó van, amire mind a ketten megyünk.
(Ez egy válasz CuriousCouple9280 üzenetére (2023. 04. 13. csütörtök 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 13. csütörtök 20:15

Főként Bp környékén de belföldön már jártunk pár helyen
Ti merre szoktatok?

Ti merre szoktatok?
Főként Bp környékén de belföldön már jártunk pár helyen
Ti merre szoktatok? (Ez egy válasz Bkcouple üzenetére (2023. 04. 09. vasárnap 23:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Ti merre szoktatok? (Ez egy válasz Bkcouple üzenetére (2023. 04. 09. vasárnap 23:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Motoros pasiként keresek párt vagy hölgyet. Közös gurulásal egybekötött élvezkedésre Gy és Móvár környékén!
Itt a jó idő! Társaságot keresek akivel lehet gurulni, vagy ahol meg lehet állni kalandozni.
Chopperes bőrruhás 33 éves pasi vagyok. Ha nem motoroznál de ez izgatna egy motoros pasi akkor is keress bátran
Chopperes bőrruhás 33 éves pasi vagyok. Ha nem motoroznál de ez izgatna egy motoros pasi akkor is keress bátran
lassan én is elöveszem és átnézem a mocim
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2023. 04. 10. hétfő 05:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 10. hétfő 05:56

Most már aztán igazán kitavaszodhatna. Jövő hétvégén esélyesen jó lesz már.
Most már aztán igazán kitavaszodhatna. Jövő hétvégén esélyesen jó lesz már.
Merre szoktatok motorozni?
(Ez egy válasz CuriousCouple9280 üzenetére (2023. 04. 09. vasárnap 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 09. vasárnap 18:09

Még egy picit várni kell a motoros időre de jön az lassan

Még egy picit várni kell a motoros időre de jön az lassan
(Ez egy válasz swapping7140 üzenetére (2023. 04. 07. péntek 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 07. péntek 10:03

Ami azt illeti, ez még nem az az igazi motoros időjárás !
Mondjuk a szúnyog, nem ragad a plexire !

SALGÓTARJÁN-EGER-HATVAN-GYONGYOS-OZD vonzáskörzetében, normális, férfias, biszex pasi férfias adottságokkal? Diszkrét haverkodasra, élvezetekre? Írj privát üzenetet!
Mikor jártok Budapest felé?
(Ez egy válasz swapping7140 üzenetére (2023. 04. 07. péntek 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 07. péntek 10:03

Robogos nagyikat keresek,kortol alkattol függetlenül,aki dugható nyalható szóptatható pihenés alatt.Pécs+50km
Sziasztok! Motoros pasiként szívesen ismerkednék, akár érett hölgyekkel, idősebb korosztállyal is.
Én 35 éves, 165 magas, 70 kg-os pasi vagyok.
Hajdú Bihar, vagy Szabolcs megyékből.
Ha felkeltettem érdeklődésed: írj.
Én 35 éves, 165 magas, 70 kg-os pasi vagyok.
Hajdú Bihar, vagy Szabolcs megyékből.
Ha felkeltettem érdeklődésed: írj.
Sziasztok! 58 éves pár keres pasit v.párt,csüt.péntek estére.
Tata környéke!
Olyan jelentkezzen aki mer is találkozni.
Tata környéke!
Olyan jelentkezzen aki mer is találkozni.
Nyíregyen vagy környékén bi motoros?
Közöshokira bisex srác, pasi fejér megyében?
Privit írj....köszi
Privit írj....köszi
Hideg van még

Kecskemét környéki motoros csajt keresek közös gurulásra, kalandra