Ne mosd össze a hozzászólásokat, mert bele kavarodsz.
(Ez egy válasz zora36 üzenetére (2023. 07. 29. szombat 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 29. szombat 23:00

Miért? Azt írtad,pasival is ismerkedtek!
Párom sajna már nincs benne ilyesmikben.:(

Miért? Azt írtad,pasival is ismerkedtek!
Párom sajna már nincs benne ilyesmikben.:(
(Ez egy válasz Bkcouple üzenetére (2023. 07. 29. szombat 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Jövő hét csütörtökön Sárváron szívesen találkoznánk egy szimpatikus párral, vagy pasival, vagy csajjal.
Jövő hét csütörtökön Sárváron szívesen találkoznánk egy szimpatikus párral, vagy pasival, vagy csajjal.
Sziasztok
Szívesen gurulnék párral délután…
Moto
Szívesen gurulnék párral délután…

Moto
Az nem jó.
(Ez egy válasz zora36 üzenetére (2023. 07. 27. csütörtök 05:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Párommal ma Sirokon leszünk. Párral ismerkednénk.
Sziasztok ma Sirokon vagyunk, ha van itt PÁR szívesen ismerkedünk.
Sziasztok! 30 as pár ismerkedne párokkal, akár idősebbekkel is.

Sziasztok! Motoros párt keresünk,akiknek van kedvük egy közös guruláshoz. Mi szabolcs megyében vagyunk.
Motoros párral vagy netán lánnyal találkoznék aki(K) akcióba lépne(K) velem.
A hétvégén jön valaki innen a Siroki motoros fesztre?
Én ls készülök Sárvár ra!
(Ez egy válasz Bkcouple üzenetére (2023. 07. 24. hétfő 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Motoros párt keresünk,akiknek van kedvük egy közös guruláshoz. Mi szabolcs megyében vagyunk.
Igen. Egymagad vagy a csajoddal, feleségeddel, pároddal?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 26. szerda 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 26. szerda 18:49
Törölt felhasználó (4692822)

Mármint hogy egymagam megyek?
Mármint hogy egymagam megyek?
(Ez egy válasz Bkcouple üzenetére (2023. 07. 26. szerda 06:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Egymagad?
(Ez egy válasz zora36 üzenetére (2023. 07. 25. kedd 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Izgató lenne ha egy motoros csaj, bukóval a fején leszopna. miközben én is abba vagyok, aztán mindenki motorra ül és megy tovább. Teljesen diszkréten
Közöshokira fehérvaron szabadban valaki?
Privit írj.....köszi
Privit írj.....köszi