Ha, komolyan gondolnád, írnál privátba !
(Ez egy válasz Csabnes üzenetére (2024. 07. 30. kedd 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 30. kedd 15:27

Bocsi, hogy válaszoltunk. Legközelebb a "vágyak, csak őszintén" rovatba írj, itt félre érthető, simán azt lehet hinni, hogy motoros túrát tervezel.
Sziasztok!! Rendszeres, kapcsolatra keresek, AKTÍV fiatalabb pasit! Én kimondottan passzív mindent kedvelő, pasi vagyok, Helyem van! Bármikor tudok idősz szakitani egy kiadós sexre! Várom a válaszokat, csak az AKTÍVAK-tól.
Érd-Bp. és környékén! 60+ os PASSZÍV ficko vagyok..
Érd-Bp. és környékén! 60+ os PASSZÍV ficko vagyok..
Bocsi, hogy válaszoltunk. Legközelebb a "vágyak, csak őszintén" rovatba írj, itt félre érthető, simán azt lehet hinni, hogy motoros túrát tervezel.
(Ez egy válasz swapping7140 üzenetére (2024. 07. 24. szerda 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok holnap Gárdony nudi?
Motorral!
Motorral!
Ózdon kanos biszex partnert keresek ma estére.
Tetthely adott
Tetthely adott
Sziasztok ! Kedden kora délután, Hévizi kifolyó nudi részén, vagy Berényi nudin lenne kedve velem nudizni valakinek ?
Arra fele motorozok, és megállnék hűsölni...Elsősorban motoros párokra gondolok! Privát üzeneteket várok!
Arra fele motorozok, és megállnék hűsölni...Elsősorban motoros párokra gondolok! Privát üzeneteket várok!
Budapesti agglomerációból ismerkednék motoros pasival.
Sziasztok ma kik gurulnának Gárdonyi nudira?
Esetleg párok????
Esetleg párok????
Biszex férfias normális srác hasonlót keres! Eger-Salgotarjan-Hatvan-Gyöngyös vonalon valaki??? Privatban írj!
Ki mere gurul ma én szivesen csatlakoznék vagy keresek egy női utast szivesen vinném.
Sziasztok!Ki megy ma Sirokra?
Most indulok Balatonfüredről Gárdony felé. Szivesen megállnék kukkolni, vagy kalandozni. Valaki esetleg motorral?
Sziasztok. Milyen túrákban gondolkodtok?
(Ez egy válasz swapping7140 üzenetére (2024. 07. 24. szerda 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Valaki Győr és környékén hétvégén robogózni?(50ccm)
Valaki Győr és környékén hétvégén robogózni?(50ccm)
Pénteken kb 11:00-12:00 között indulok Balatonfüred- Veszprém- velencei tó Budapest útvonalon motorozni. Csatlakozna valaki? Rövid kis nudi belefér valahol...
Sziasztok!
Holnap kezdődik a siroki motoros tali. Szombaton valaki ott lesz?
Holnap kezdődik a siroki motoros tali. Szombaton valaki ott lesz?
Párral túráznánk !

Augusztus 2-4 között Sárváron és környékéről párral ismerkednék Motoros találkozó lesz
Sziasztok, jövő hét péntek vagy szombaton esetleg pár, aki kalandozna Miskolc környékén?