Ez nem rossz
én szoktam lenni Miskolcon….
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 11. péntek 05:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 11. péntek 05:34

Törölt felhasználó (4687639)

Sziasztok! Feleség fotoia/vodeoira keresnék olyan személy aki élőben csinalna tribute ot teljes diszkrecio mellett akar nevtelenül is, Miskolc és környéke előnyben, a többit privátban.
Sziasztok! Feleség fotoia/vodeoira keresnék olyan személy aki élőben csinalna tribute ot teljes diszkrecio mellett akar nevtelenül is, Miskolc és környéke előnyben, a többit privátban.
Szívesen csinálok ilyet!

mond, ugye a barátnőd a szőke és zöldszemű?
(Ez egy válasz Miszterek13 üzenetére (2022. 10. 20. csütörtök 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Mas valaki?
(Ez egy válasz Tamas8 üzenetére (2022. 10. 20. csütörtök 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
En szivesen
(Ez egy válasz Miszterek13 üzenetére (2022. 10. 20. csütörtök 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki ki festene a parom képeit?

Mi is várjúk
Hölgyeim! Valaki egy jó szexchatre, szexlevelezésre? ...és a végén megy a spricc a fotódra

Kinek milyen tapasztalata van a témában? Én nagyon szívesen készítenék ilyen képeket, videókat, de csak az adott hölgy tudtával, és örömére.
Sok esetben férfiak állnak a kérések mögött, és a barátnő, vagy feleség tudta nélkül kérnek ilyen tartalmakat.

Keszitene valaki tribute videot a parom kepeire? Varom az üziket!

Mi is várjuk
Sziasztok!
Itt is megosztanék veletek pár általam készített tributeot. Általában Twitteren szoktam kérésre képeket készíteni.
Remélem tetszik.

Itt is megosztanék veletek pár általam készített tributeot. Általában Twitteren szoktam kérésre képeket készíteni.
Remélem tetszik.

csak nem érkezik vissza a kép..
Szeretünk kapni!
Egyáltalán nem! Köszönjük, hogy magodat lánytagunk képére spriccelted
(Ez egy válasz tor89 üzenetére (2022. 09. 15. csütörtök 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Remélem nembaj! (Ez egy válasz felesegcsere üzenetére (2022. 09. 06. kedd 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Izgalmas! Referenciával rendelkező férfit keresünk, aki jó minőségű tribute videót készitene csodás lánytagunk képére. Méret mindegy, de spriccelj sokat! Amennyiben szép a végeredmény, akkor feltöltjük!
Sziasztok! Valaki Tribute Videot keszit a paromra?

Feleségemre valaki privi üzi