Nagyon szívesen. ( nem lajoska vagyok)
(Ez egy válasz Becky999 üzenetére (2020. 12. 27. vasárnap 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)

sziasztok,
karácsony előtti esetről számolok be. Autót műszakira kellet vinnem, de munkahelyen közbejött valami ezért páromat kértem meg, hogy az előre egyzetetett időpontra vigye el az autót. Először elzárkózott mert lövése nincs a témához, stb, na meg nem is női feladat. Azzal a feltétellel belement, hogy ahogy végzek én is odamegyek így ha valami probléma adódna akkor nem kell neki intézkednie.
Mikor odaért hívott, hogy ok, minden rendben de kicsit csúsznak és nagyon hideg van fázik. Mondtam, hogy kéreckedjen be biztos megengedik. Én ekkor indultam munkahelyről. Odaértem és kintről benéztem az ablakon, párom ott ácsorgott az autó mellett a radiátornál. Mivel munkából jött, kis szoknya volt rajta, magassarkú és testszínű harisnya. Felül kis kabát, alatta nem tudom mi de nem is lényeg. Ahogy nézek befelé feltűnt, hogy a szerelő srác az aknában fel felpillant néha párom irányába. Elsőre nem is ugrott be, hogy miért... Az autó és a radiátor között ca 1 m távolság volt így párom az akna szélétől még egy méterre sem volt. Természetesen a stecklámpák mind az autó alvázára voltak irányítva
Nagyon izgalmas volt nézni ahogy páromat bámulta. Ekkor a srác feljött az aknából és elkezdte az autót fényképezni. Miután körbeért és a műszarfal is megvolt ismét lement aknába és mit is kezdett fotózni? na mit, persze páromat alulról...Ez valami gyengém lehet mert nagyon beindultam ettől! Állt a cerka ezerrel! Ekkor felhívtam páromat és érdeklődtem mi a szitu? Mondta, hogy még másik autót nézegetnek, a mienk a következő. Ekkor rákérdeztem, hogy miben van, biztos szexy, stb és a srácok biztos udvarolnak neki, stb. "ÁÁ semmi", volt a válasz. Megkértem, hogy menjen ki pisilni és a bugyit már ne vegye fel, ha odaérek szeretném meglesni. Szoknyát kicsit húzza feljebb, hogy a combfix mintája kivillanjon ha leül. Kooperatív volt és miután visszatért, visszaállt a szokásos helyre. Srác aknában oda-oda pislantott de sztem nem vette észre a változást mert nem volt semmi extra reakció. Ekkor írtam neki, hogy kérdezze meg a szerelőt, hogy minden ok-e az autóval. A főnök Úr egy asztalnál ült az autó előtt annak másik oldalán, így amikor párom odament, az autó előtt át kellett lépni az akna felett. Srác persze résen volt és ahogy elindult párom az autó eleje felé alulról követte. Ahogy párom autó elé ért és átlépett akna felett szerintem pasi realizálta a bugyi hiányát. Viselkedése is erről árulkodott... Párom az akna mellet állva beszélt főnökkel aki a gépbe irogatott valami, így srácnak továbbra is jó belátása volt de most hátulról. Nagyon izgalmas pillanatok voltak ezek
Autó sikeresen átment párom úgszintén, este pedig jót szexeltünk.
karácsony előtti esetről számolok be. Autót műszakira kellet vinnem, de munkahelyen közbejött valami ezért páromat kértem meg, hogy az előre egyzetetett időpontra vigye el az autót. Először elzárkózott mert lövése nincs a témához, stb, na meg nem is női feladat. Azzal a feltétellel belement, hogy ahogy végzek én is odamegyek így ha valami probléma adódna akkor nem kell neki intézkednie.
Mikor odaért hívott, hogy ok, minden rendben de kicsit csúsznak és nagyon hideg van fázik. Mondtam, hogy kéreckedjen be biztos megengedik. Én ekkor indultam munkahelyről. Odaértem és kintről benéztem az ablakon, párom ott ácsorgott az autó mellett a radiátornál. Mivel munkából jött, kis szoknya volt rajta, magassarkú és testszínű harisnya. Felül kis kabát, alatta nem tudom mi de nem is lényeg. Ahogy nézek befelé feltűnt, hogy a szerelő srác az aknában fel felpillant néha párom irányába. Elsőre nem is ugrott be, hogy miért... Az autó és a radiátor között ca 1 m távolság volt így párom az akna szélétől még egy méterre sem volt. Természetesen a stecklámpák mind az autó alvázára voltak irányítva

Autó sikeresen átment párom úgszintén, este pedig jót szexeltünk.
Lajoska!!! Köszönjük az igazan izgalmas meset!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 23. szerda 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 23. szerda 07:29
Törölt felhasználó (104575)

Cigi kukkolás. Kint a folyosón a párom egy szál törölközőbe csavarva még a masszázs kezdete előtt rágyújtott. Kimentünk vele én meg a masszőr srác de mi felöltözve. Páran látták ezt szerinted mit gondolhattak?
Én a szembeszomszéd asszonyt kukkolom legtöbbet , mikor beköltöztek akkor 2,5 évig probaltam mindenáron meglesni de csak fehérnemüben láttam , mert mindig ugy öltözött h. pont nem látszódott , aztán lecserélték a sötételőt és mostmar két oldalra huzzák el így szabad a pálya , télen csak hétvégén van esélyem reggelente meglesni de nyáron munka utan szokott lezuhanyozni és akkor még vilagos van siman belátni . 50 es nő sexi mozgással , nem is néz ki rosszul csinos , nagy mellekkel , engem nagyon izgat , szóval hétvégén reggel mindig őket varom h. felkeljenek és tea utan irany a zuhanyzó , és mikor megjön törölközővel körbetekerve akkor távcső elő és kukkolás , imadom ahogy ledobja magarol a törölközőt mikor veszi fel a bugyit , vagy amikor keresi a fehérnemüit meztelenul vagy közel jön az ablakhoz , vagy mikor besüt hozzájuk a nap és akkor teljesen tisztan latni mindent , de lattam mar szeretkezni a férjével takaró alatt , vagy a kis 18 éves leányát teljesen meztelenül amikor ment fürdeni és bejött a szobába de a fürdőből átjött a fény és megallt az ablakba nézett kifele , vagy egyszer ruhapróbát tartott először csak melltartóba szaladgalt be anyuek szobajaba felkapcsolt villanynál később félmeztelenül , jó kis csaj magas vékony pici kemeny mellekkel , van egy nagyobb leanyuk is de ő nagyon odafigyel nehogy meglassa valaki , őt 4,5 éve nem sikerült meglesnem pedig ő tetszik a legjobban , eddig a legjobb félmeztelenül a kezével a melleit takarva volt , azokat a cickokat nagyon megnéznem nyaron melltartó neelkül szaladgal és nagyon igéretesek , de egyszer majd hátha ...
Cigi kukkolás. Kint a folyosón a párom egy szál törölközőbe csavarva még a masszázs kezdete előtt rágyújtott. Kimentünk vele én meg a masszőr srác de mi felöltözve. Páran látták ezt szerinted mit gondolhattak?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 02. szerda 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 02. szerda 11:31
Törölt felhasználó (1474922)

Izgalmas!
(Ez egy válasz Natika19 üzenetére (2020. 12. 22. kedd 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 22. kedd 16:08

velem néha szokta a barátom
megdugja valamelyik barátnömet
engem levetköztet bugyira kezeim kiköti, h ne érjek magamhoz
hallgatom a jajjgatását bnömnek és a nyögéseit én pedig csak mosolygok és nézem hogy milyen jó neki
mikor végeznek a spermát nekem adja a barátom, vagy a bugyimba vagy a számba arcomra önti az ovszerből

hallgatom a jajjgatását bnömnek és a nyögéseit én pedig csak mosolygok és nézem hogy milyen jó neki

mikor végeznek a spermát nekem adja a barátom, vagy a bugyimba vagy a számba arcomra önti az ovszerből

velem néha szokta a barátom
engem levetköztet bugyira kezeim kiköti, h ne érjek magamhoz

Törölt felhasználó (1292612)

Az én sztorym is nagyon izgalmas
Debrecenben egy lakótelep 10 emeletes házának magas emeletén fogadom masszőralanyaimat
Napközben és hidegben (télen, késő ősszel, kora tavasszal) ugyebár nem kérdés...sötétítő behúz, hideg is van, stb...
de nyááááááron...melegben...
arról nem is beszélve, ha a vendég vagy vendégek cigiznek. Erkélyes lakás lévén, csak az erkélyen van cigi...
most vagy felöltöz, cigi, visszavetkőz
vagy csak egy törcsi... Sőt... éjszaka, koromsötétben van hogy MEZTELEN mentek ki...
Egyik ilyen este 3asban cigiztünk az erkélyen (én csak "szurkoltam, teljes antidohányosként"
, totál meztelenül.
Szembe lévő ház (kb 10-14 méter van köztünk) kettővel lentebbi emeletéről egy pár szintén kijött 22.00 körül az erkényre. Hát néztek szembe...nagy szemekkel...
Ennek kb 4 hónapja... húsvét körül épp egyszerre értünk ki a házból ők is, én is... épp boltba indultam, kényelmes tempóban. A házaspár ffi tagja megkérdezte, nem zavar?mondtam nem. Rákérdezett, hogy én lakok...ott...? Igen.
Láttunk benneteket nemrég, nem semmi vagy...Köszönöm, volt zavaromban a válasz...
Azóta is többször láttam őket, ha mi kimegyünk, jönnek ők is cigizni...
Debrecenben egy lakótelep 10 emeletes házának magas emeletén fogadom masszőralanyaimat
Napközben és hidegben (télen, késő ősszel, kora tavasszal) ugyebár nem kérdés...sötétítő behúz, hideg is van, stb...
arról nem is beszélve, ha a vendég vagy vendégek cigiznek. Erkélyes lakás lévén, csak az erkélyen van cigi...
vagy csak egy törcsi... Sőt... éjszaka, koromsötétben van hogy MEZTELEN mentek ki...
Egyik ilyen este 3asban cigiztünk az erkélyen (én csak "szurkoltam, teljes antidohányosként"

Szembe lévő ház (kb 10-14 méter van köztünk) kettővel lentebbi emeletéről egy pár szintén kijött 22.00 körül az erkényre. Hát néztek szembe...nagy szemekkel...
Ennek kb 4 hónapja... húsvét körül épp egyszerre értünk ki a házból ők is, én is... épp boltba indultam, kényelmes tempóban. A házaspár ffi tagja megkérdezte, nem zavar?mondtam nem. Rákérdezett, hogy én lakok...ott...? Igen.
Láttunk benneteket nemrég, nem semmi vagy...Köszönöm, volt zavaromban a válasz...

Merre van az a tó? Talán arra mennék legközelebb...
(Ez egy válasz cumikaszerető üzenetére (2020. 10. 10. szombat 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 10. szombat 08:29

Szoktam járni nudizni egy tóhoz és nagyon élvezem amikor a férfiak kukkolnak a bokrokból ,nagyon izgalmas.
Nekem anyósomat sikerült párszor megkukkolnom. Teljesen átlagos, semmi különös nincs benne, egyszerűen kivancsi voltam, milyen lehet a puncija..azt sem mondanám, hogy mwg akartam volna dugni..
ki tudtam már úgy lesni, hogy láttam mindenét és olyan izgalmas érzés volt, hogy azóta, mikor nálunk van, és olyan szitu alakul, muszáj meglesnem..pedig különösebben nem vonz, nem is szimpatizálok vele, szóval igazi anyós- veje a kapcsolat..
De aki kukkolt már és bejött neki a dolog, az ismeri ezt az izgalmas érzést..
ki tudtam már úgy lesni, hogy láttam mindenét és olyan izgalmas érzés volt, hogy azóta, mikor nálunk van, és olyan szitu alakul, muszáj meglesnem..pedig különösebben nem vonz, nem is szimpatizálok vele, szóval igazi anyós- veje a kapcsolat..
De aki kukkolt már és bejött neki a dolog, az ismeri ezt az izgalmas érzést..
Ha valakinek van ilyen élménye írjon nekem.Bármi izgalmas kalandot.Vagy bejáratott hely esetleg? Valaki elvihetne magával kukkolni..vagy pasi férj aki bevenne felesége kukkolására? Írjatok..
Szoktam járni nudizni egy tóhoz és nagyon élvezem amikor a férfiak kukkolnak a bokrokból ,nagyon izgalmas.
Ha valakinek van ilyen élménye írjon nekem.Bármi izgalmas kalandot.Vagy bejáratott hely esetleg? Valaki elvihetne magával kukkolni..vagy pasi férj aki bevenne felesége kukkolására? Írjatok... worship
Szia 22eves nyiregy helyes fiu vagyok. Szivesen kukkolnam ahogy szeretkezik egy hazaspar aki benne lenne irjon lecives
Nem pont a leírtak szerint lehet értelmezni az én tapasztalataim. De én néha napján nem veszek fel alsót, csak egy rövid nadrágot, és hát dudorodik reggeltől estig.
Szóval szoktam figyelni a nők reakcióit, és izgalmas, fel spanol. Jól esik, hogy néha néha odatéved a szemük.

Tök jó nagyon jó arc vagy vele biztos örül neki (Én is azt tenném mint majom a farkának)
))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 29. hétfő 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 29. hétfő 21:16

Törölt felhasználó (4269692)

Engem is kukkolt sokáig a szomszéd .Én észrevettem,de a mai napig nem szóltam neki.Ha kimegyek a kertbe napozni,is észreveszem.Amikor a kerti zuhanyt használom,már csak azért is erotikus mozdulatokkal jelzem neki,hogy kukkolhasson.Talán igen egy kicsit lázba hoz a helyzet.
Az én sztorym is nagyon izgalmas
, totál meztelenül.

Engem is kukkolt sokáig a szomszéd .Én észrevettem,de a mai napig nem szóltam neki.Ha kimegyek a kertbe napozni,is észreveszem.Amikor a kerti zuhanyt használom,már csak azért is erotikus mozdulatokkal jelzem neki,hogy kukkolhasson.Talán igen egy kicsit lázba hoz a helyzet.
Hali azt hiszem nalam a kukkolás nagyon régen kezdődött amit hosszú lenne leírni most inkabb az elmúlt 4 évről kezdek el mesélni . beköltöztünk egy harmadik emeleti lakasba és a szembelvő házsorba kezdtem el kukkolni először csak megálltam az ablakba és néztem átfele később mar lekapcsoltam a villanyt utanna mar vettem egy távcsövet is hozzá , és hát itt kezdett izgalmassá válni , először az egyik fiatal srácnak volt egy baratnője és láttam az utcan sétálni őket a csaj teniszezni jart és a kis szoknyaba és felsőbe látszott nagyon csinos . két ablak van a szobajukban, és az ágy felőlibe be volt sötételve egyszer csak megláttam a csajt tangában hátulról , tényleg nagyon jó segge volt vékony lábak , egyszer csak aztán megint átment a szoba masik sarkaba és akkor visszafordult és akkor lattam a melleit is nem voltak nagyok de nagyon jol nézett ki a csaj mivel szép volt az arca is , azóta mar szakíthattak mert mar évek óta nem lattam . masik , egy házzal arrébb középen egy idősebb nő lakott 50 feletti régen jó nő lehetett és hát őt annyira nem figyelgettem mert a nappalijaba lattam be és csak tévézni jart oda , egyszer csak átnéztem és pont egy pollot vett fel és mintha nem lett volna alatta semmi , hoztam is a tavcsövet gyorsan de mar késő volt, azért vártam még mert a nő ott pakolgatta a ruhakat és egyszer csak levette a pollot és felvett egy másikat , és tényleg nem volt alatta semmi , nagy mellei voltak igaz mar logtak kicsit neki de akkor is tetszett mert teltek voltak nem ilyen szétfolytak szóval teljes meg lepődtem tetszett nagyon amit lattam , de mar Ő is ki költözött , aztán az uj tulaj elkezdte apartmanként kiadni a lakast sűrűn cserélődtek a lakók de sose lattam semmit sokszor öregek jöttek vagy üzleti útra férfiak , egyszer egy francia pár jött de ők hónapokig voltak és mindig bepalettáztak, egyszer - kétszer a nőt lattam melltartóba de annyi és mar elegem volt sose latok semmit , 50-55 év körüliek lehettek a nő kisminkelve szépen felöltözve nem nézett ki rosszul az utcan de latszott nagyon vékony , utolsó reggelen amikor költöztek kifele kipalettáztak mar reggel , és nem foglalkoztak vele h. valaki meglatja őket , egyszer csak meglátom a nőt elsétálni pucéran a nappaliba , gyorsan távcső elő és bízni benne visszajön , úgy is volt a böröndben keresett valamit és én telibe lattam mindent , a punci borotvát középen egy vékony csík meghagyva , szilikon mellek , és így mar elis felejtettem mennyire vékony mert meztelenül a szép szilikon mellekel meg fazonigazított puncival lapos hassal az ő korában nagyon izgató volt egyből igent lehetett volna mondani neki , rengeteg sztorim van még amit majd folytatni is fogok
Szintén izgatna a dolog, szívesen áldoznék rá, de nem konkrétan úgy, mintha egy erotikus szolgáltatást kifizetnék..hanem inkább jelképesen pár ezer ft- ot, vagy egy márkás italt stb..hogy viszonozzam azt, hogy megbíztak bennem és beengedtek a hálószobájukba, szállodaszobájukba stb..
Sőt..ha pl tök sötét lenne és csak hallanám a dolgokat..nem is látnám..na az azt hiszem még izgalmasabb lenne..
Sőt..ha pl tök sötét lenne és csak hallanám a dolgokat..nem is látnám..na az azt hiszem még izgalmasabb lenne..