Kukkolás (Tapasztalatok, élménybeszámolók!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

hogy és hol lehet párt kukkolni???

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#375   2025. 05. 29. csütörtök 09:36
skyskysky skyskysky
Nyíregyháza ( Oros ) , a körforgalom előtt a tó bejáratával szemben lévő szervíz út, az a körforgalom ami Nyíregyházáról kifelé az utolsó, aminél jobbra az M3 felvezető, egyenesen a 41 es út, és balra Záhony 4-s út felé, ha a városból kifelé mész akkor jobbra van a horgász tó, és balra a szervíz út a tó bejárattal szemben. Jó kis nyugis hely, na itt vannak heteró, és bi kalandok is, és csoportos dolgok is történnek. Időpont nem releváns, érdemes napközben is ki-kitekinteni, itt kizárólag csak azok vannak- mennek akik tudják miért vannak ott. Esélyes rá a hely, vannak kukkolásos helyzetek, de beszállós is smile
#374   2025. 05. 28. szerda 14:58
Trimar Trimar
Mi sosem húzzuk el a sötétítőt a nappaliban amikor csináljuk , de sajnos csak a hátsó szomszédok láthatnak be maximum , meg egy kb 10 méteres részén a fenti utcáról lehet belátni . Nem tudom lestek -e már meg minket , de izgalmas a lehetősége. smile
#373   2025. 05. 27. kedd 13:05
Danube81 Danube81
Csak senki nem jön el nyes
(Ez egy válasz köpcös üzenetére (2025. 04. 04. péntek 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 04. péntek 19:12
Izgalmasnak találom a kukkolást!Akár online,akár élőben is.Szóval kapható vagyok ilyesmire,mint ahogy a legtöbb férfi itt!
#372   2025. 05. 27. kedd 12:15
Fotoznékkiverném Fotoznékkiverném
Sziasztok még sosem voltam de ha tudtok segíthetnétek hogy újpest vác vonzáskörébe hova érdemes menni kicsit nézelődni ahol a siker valószínűsége viszonylag nagy. Köszi
#371   2025. 05. 27. kedd 08:31
skyskysky skyskysky
Nyíregyháza ( Oros ) , a körforgalom előtt a tó bejáratával szemben lévő szervíz út, az a körforgalom ami Nyíregyházáról kifelé az utolsó, aminél jobbra az M3 felvezető, egyenesen a 41 es út, és balra Záhony 4-s út felé, ha a városból kifelé mész akkor jobbra van a horgász tó, és balra a szervíz út a tó bejárattal szemben. Jó kis nyugis hely, na itt vannak heteró, és bi kalandok is, és csoportos dolgok is történnek. Időpont nem releváns, érdemes napközben is ki-kitekinteni, itt kizárólag csak azok vannak- mennek akik tudják miért vannak ott. Itt is lehet kukkolni, szoktak is gyakran smile
#370   2025. 04. 12. szombat 14:16
Spriccelő Spriccelő
En nem tudok benne mutatni….pedig szeretnék
(Ez egy válasz csajosdolog üzenetére (2025. 04. 04. péntek 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 04. péntek 20:53
Chaturbate az egy szuper oldal,kukkolni és mutatni is!
#369   2025. 04. 12. szombat 07:08
győriédes győriédes
Oh… izgalmas smile
(Ez egy válasz csajosdolog üzenetére (2025. 04. 04. péntek 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 04. péntek 20:53
#368   2025. 04. 10. csütörtök 14:41
goldengator goldengator
Sziasztok!Pécsen van olyan hely ahol lehet másokat kukkolni szabadban?
#367   2025. 04. 05. szombat 21:18
dENES1962 dENES1962
igen csináltam már tőbbszőr is.
feszbook .? e-mail.?
(Ez egy válasz light78 üzenetére (2025. 04. 03. csütörtök 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 03. csütörtök 08:50
Sziasztok! Feleségemmel azt találtuk ki, hogy izgatna minket, ha valamilyen online módon valaki nézne minket sex közben esetleg irányítaná mit csináljunk, közben mi is látnánk, persze masztizhat közben! Lehet férfi nő vagy pár is! Csinált már valaki ilyet? Ha érdekel írj privát üzenetet!
#366   2025. 04. 04. péntek 20:53
csajosdolog csajosdolog
#365   2025. 04. 04. péntek 19:14
köpcös köpcös
Igen,nem mindegy milyen a partner,mint ahogy ez mindenre igaz.
(Ez egy válasz fun4couple102 üzenetére (2025. 04. 04. péntek 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 04. péntek 13:22
Mi néha szoktunk ilyet, de nehéz jó partnert találni hozzá, illetve maga a műfaj is kicsit körülmenyes ha az ember vigyáz rá, hogy arcot ne mutasson... Azért néha tud jó móka lenni, csak nem szabad túl nagy elvárásokkal nekifutni.
#364   2025. 04. 04. péntek 19:12
köpcös köpcös
Izgalmasnak találom a kukkolást!Akár online,akár élőben is.Szóval kapható vagyok ilyesmire,mint ahogy a legtöbb férfi itt!
#363   2025. 04. 04. péntek 13:22
fun4couple102 fun4couple102
Mi néha szoktunk ilyet, de nehéz jó partnert találni hozzá, illetve maga a műfaj is kicsit körülmenyes ha az ember vigyáz rá, hogy arcot ne mutasson... Azért néha tud jó móka lenni, csak nem szabad túl nagy elvárásokkal nekifutni.
(Ez egy válasz light78 üzenetére (2025. 04. 03. csütörtök 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Feleségemmel azt találtuk ki, hogy izgatna minket, ha valamilyen online módon valaki nézne minket sex közben esetleg irányítaná mit csináljunk, közben mi is látnánk, persze masztizhat közben! Lehet férfi nő vagy pár is! Csinált már valaki ilyet? Ha érdekel írj privát üzenetet!
#362   2025. 04. 04. péntek 09:13
Koppancs01 Koppancs01
Ez a wellnesses dolog is tök szuper! Ilyenben már van minimális tapasztalatunk! Pár alakalommal voltunk már naturista szaunába, egy gőzben idegen párral és csokit kentünk egymásra meg ilyenek! Ezek is nagyon érdekelnek minket!
#361   2025. 04. 04. péntek 09:08
Koppancs01 Koppancs01
Belépési problémáim voltak az oldalon, meg most meló is van ezerrel. Az időjárás lassan javulóban van, de addig jó lenne találni valami jó helyet helyet erre a kukkolásos dologra. Az a terv, ha nem lesznek túlóráim a melóban, elindulunk felfedező útra, azaz helyszínt keresni.
#360   2025. 04. 04. péntek 07:01
light78 light78
Szia igen élőben biztos izgalmasabb de feleségem most erre nyitott másra most nem!
(Ez egy válasz Fotózáspárban üzenetére (2025. 04. 03. csütörtök 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 03. csütörtök 11:03
Sziasztok, szerintem élöben sokkal izgalmasabb
#359   2025. 04. 03. csütörtök 12:08
totyi82 totyi82
Sziasztok! Én szívesen kukkolnálak titeket,vagy még több is lehetne akár. Nagyon közel lakom Dunaújvároshoz.
(Ez egy válasz Koppancs01 üzenetére (2025. 03. 21. péntek 00:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 21. péntek 00:17
Sziasztok!
Olyan helyet keresnénk ahol a feleségemmel úgy sexhelhetnénk, hogy közben lennének kukkolóink! Dunaújváros 50km körzetében lenne megfelelő.

XXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
#358   2025. 04. 03. csütörtök 11:03
Fotózáspárban Fotózáspárban
Sziasztok, szerintem élöben sokkal izgalmasabb
#357   2025. 04. 03. csütörtök 08:50
light78 light78
#356   2025. 04. 01. kedd 21:30
RelaxSrac RelaxSrac
Wellnessekből rengeteg ilyen jellegű élményt szereztem már. A közös meztelen szaunázásoktól kezdve, gőzfürdők ködjén, jakuzzik vizének bugyogó rejtelmében, sószobák , tepidáriumok nyugalmában gyűltek össze ezek a csodás pillanatok. Izgat a tudat, hogyha egy hölgy, vagy pár meg akarja mutatni magát és betekintést enged az intimszférájába, de elképesztően felizgat az is, ha véletlenül tárul elém olyan látvány, ami hat rám szexuálisan. Az egyik pest megyei gőzfürdőben történt, hogy amikor beléptem és köszöntem, a ködből egy csilingelő női és egy karcos férfihang köszönt vissza. Lemostam a padot és helyet foglaltam az ajtó mellett. Éreztem a rajtam időző tekinteteket, de ezt természetesnek gondolom, ha egy ilyen helyre belép valaki én is megnézem. smile Ahogy a szemem kezdett hozzászokni a párához szemügyre vettem a velem szemben elhelyezkedő párt. A változó fények néha jobb, néha rosszabb belátást nyújtottak, de még a piros, gőzös sötétben is látszott, hogy egy 40-es, fekete hajú,sportos, vékony nő ül velem szemben, mellette pedig egy mackosabb, nála idősebb férfi. Amikor már teljesen hozzászoktam a látási viszonyokhoz megpillantottam, hogy a férfi szeme csukva van és teljesen átadta magát a hely atmoszférájának, a hölggyel pedig összeakadt a tekintetünk. Mivel párban voltak nem akartam "szemtelen" lenni, így elvettem a tekintetem, de pár pillanat múlva ismét visszakalandoztam először a lábfejére, majd végig a térdén át a hosszú, összezárt és gondosan kerssztbetett combjain keresztül a hasára, kerek gyönyörű meztelen melleire, majd az arcára, ahol pedig telintetünk ismét találkozott. Ekkor már nem tudtam és nem is akartam elkapni, mert nagyon tetszett, amit láttam. Pár másodpercig tartottuk a szemkontaktust, majd egy mosollyal ismét megszakadt. Kinéztem a párás üvegajtón, kint alig lézengett 1-2 ember. Mire visszairányítottam a kabin irányába a tekintetem éreztem a gyönyörű, barna szépségnek az égető szemeit magamon..mintha jelezni akart volna valamit A párjára nézett, aki továbbra is szinte aludt. Nem tudom, hogy ez tudatos volt-e, de elképesztően felizgatott, hogy velem szemez, miközben mellette van a férje. Ez a gondolat úgy begerjesztett az izgató látvánnyal együtt, hogy elkezdett megkeményedni a farkam. Lüktetve kezdett megtelni vérrel és egyre jobban ágaskodni, amit a lábam keresztbe rakásával próbáltam számára láthatatlanná tenni, Ő viszont ennek pont az ellenkezőjét csinálta, lassan visszavette a keresztbe tett lábát, majd finoman széttárta feszes combjait és megmutatta sima vénuszdombját, amin csak egy vékony fekete csík díszelgett..

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: zo99 zo99
Nyitás ideje: 2020. 02. 18. kedd
Üzenetek: 375db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 29. csütörtök

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!