Nyíregyháza ( Oros ) , a körforgalom előtt a tó bejáratával szemben lévő szervíz út, az a körforgalom ami Nyíregyházáról kifelé az utolsó, aminél jobbra az M3 felvezető, egyenesen a 41 es út, és balra Záhony 4-s út felé, ha a városból kifelé mész akkor jobbra van a horgász tó, és balra a szervíz út a tó bejárattal szemben. Jó kis nyugis hely, na itt vannak heteró, és bi kalandok is, és csoportos dolgok is történnek. Időpont nem releváns, érdemes napközben is ki-kitekinteni, itt kizárólag csak azok vannak- mennek akik tudják miért vannak ott. Esélyes rá a hely, vannak kukkolásos helyzetek, de beszállós is

Mi sosem húzzuk el a sötétítőt a nappaliban amikor csináljuk , de sajnos csak a hátsó szomszédok láthatnak be maximum , meg egy kb 10 méteres részén a fenti utcáról lehet belátni . Nem tudom lestek -e már meg minket , de izgalmas a lehetősége.

Csak senki nem jön el
(Ez egy válasz köpcös üzenetére (2025. 04. 04. péntek 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 04. péntek 19:12

Izgalmasnak találom a kukkolást!Akár online,akár élőben is.Szóval kapható vagyok ilyesmire,mint ahogy a legtöbb férfi itt!
Sziasztok még sosem voltam de ha tudtok segíthetnétek hogy újpest vác vonzáskörébe hova érdemes menni kicsit nézelődni ahol a siker valószínűsége viszonylag nagy. Köszi
Nyíregyháza ( Oros ) , a körforgalom előtt a tó bejáratával szemben lévő szervíz út, az a körforgalom ami Nyíregyházáról kifelé az utolsó, aminél jobbra az M3 felvezető, egyenesen a 41 es út, és balra Záhony 4-s út felé, ha a városból kifelé mész akkor jobbra van a horgász tó, és balra a szervíz út a tó bejárattal szemben. Jó kis nyugis hely, na itt vannak heteró, és bi kalandok is, és csoportos dolgok is történnek. Időpont nem releváns, érdemes napközben is ki-kitekinteni, itt kizárólag csak azok vannak- mennek akik tudják miért vannak ott. Itt is lehet kukkolni, szoktak is gyakran

En nem tudok benne mutatni….pedig szeretnék
(Ez egy válasz csajosdolog üzenetére (2025. 04. 04. péntek 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Oh… izgalmas
(Ez egy válasz csajosdolog üzenetére (2025. 04. 04. péntek 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!Pécsen van olyan hely ahol lehet másokat kukkolni szabadban?
igen csináltam már tőbbszőr is.
feszbook .? e-mail.? (Ez egy válasz light78 üzenetére (2025. 04. 03. csütörtök 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 03. csütörtök 08:50
feszbook .? e-mail.? (Ez egy válasz light78 üzenetére (2025. 04. 03. csütörtök 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Feleségemmel azt találtuk ki, hogy izgatna minket, ha valamilyen online módon valaki nézne minket sex közben esetleg irányítaná mit csináljunk, közben mi is látnánk, persze masztizhat közben! Lehet férfi nő vagy pár is! Csinált már valaki ilyet? Ha érdekel írj privát üzenetet!
Chaturbate az egy szuper oldal,kukkolni és mutatni is!
Igen,nem mindegy milyen a partner,mint ahogy ez mindenre igaz.
(Ez egy válasz fun4couple102 üzenetére (2025. 04. 04. péntek 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 04. péntek 13:22

Mi néha szoktunk ilyet, de nehéz jó partnert találni hozzá, illetve maga a műfaj is kicsit körülmenyes ha az ember vigyáz rá, hogy arcot ne mutasson... Azért néha tud jó móka lenni, csak nem szabad túl nagy elvárásokkal nekifutni.
Izgalmasnak találom a kukkolást!Akár online,akár élőben is.Szóval kapható vagyok ilyesmire,mint ahogy a legtöbb férfi itt!
Mi néha szoktunk ilyet, de nehéz jó partnert találni hozzá, illetve maga a műfaj is kicsit körülmenyes ha az ember vigyáz rá, hogy arcot ne mutasson... Azért néha tud jó móka lenni, csak nem szabad túl nagy elvárásokkal nekifutni.
(Ez egy válasz light78 üzenetére (2025. 04. 03. csütörtök 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Feleségemmel azt találtuk ki, hogy izgatna minket, ha valamilyen online módon valaki nézne minket sex közben esetleg irányítaná mit csináljunk, közben mi is látnánk, persze masztizhat közben! Lehet férfi nő vagy pár is! Csinált már valaki ilyet? Ha érdekel írj privát üzenetet!
Ez a wellnesses dolog is tök szuper! Ilyenben már van minimális tapasztalatunk! Pár alakalommal voltunk már naturista szaunába, egy gőzben idegen párral és csokit kentünk egymásra meg ilyenek! Ezek is nagyon érdekelnek minket!
Belépési problémáim voltak az oldalon, meg most meló is van ezerrel. Az időjárás lassan javulóban van, de addig jó lenne találni valami jó helyet helyet erre a kukkolásos dologra. Az a terv, ha nem lesznek túlóráim a melóban, elindulunk felfedező útra, azaz helyszínt keresni.
Szia igen élőben biztos izgalmasabb de feleségem most erre nyitott másra most nem!
(Ez egy válasz Fotózáspárban üzenetére (2025. 04. 03. csütörtök 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Én szívesen kukkolnálak titeket,vagy még több is lehetne akár. Nagyon közel lakom Dunaújvároshoz.
(Ez egy válasz Koppancs01 üzenetére (2025. 03. 21. péntek 00:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 21. péntek 00:17

Sziasztok!
Olyan helyet keresnénk ahol a feleségemmel úgy sexhelhetnénk, hogy közben lennének kukkolóink! Dunaújváros 50km körzetében lenne megfelelő.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
Olyan helyet keresnénk ahol a feleségemmel úgy sexhelhetnénk, hogy közben lennének kukkolóink! Dunaújváros 50km körzetében lenne megfelelő.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
Sziasztok, szerintem élöben sokkal izgalmasabb
(Ez egy válasz light78 üzenetére (2025. 04. 03. csütörtök 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Wellnessekből rengeteg ilyen jellegű élményt szereztem már. A közös meztelen szaunázásoktól kezdve, gőzfürdők ködjén, jakuzzik vizének bugyogó rejtelmében, sószobák , tepidáriumok nyugalmában gyűltek össze ezek a csodás pillanatok. Izgat a tudat, hogyha egy hölgy, vagy pár meg akarja mutatni magát és betekintést enged az intimszférájába, de elképesztően felizgat az is, ha véletlenül tárul elém olyan látvány, ami hat rám szexuálisan. Az egyik pest megyei gőzfürdőben történt, hogy amikor beléptem és köszöntem, a ködből egy csilingelő női és egy karcos férfihang köszönt vissza. Lemostam a padot és helyet foglaltam az ajtó mellett. Éreztem a rajtam időző tekinteteket, de ezt természetesnek gondolom, ha egy ilyen helyre belép valaki én is megnézem.
Ahogy a szemem kezdett hozzászokni a párához szemügyre vettem a velem szemben elhelyezkedő párt. A változó fények néha jobb, néha rosszabb belátást nyújtottak, de még a piros, gőzös sötétben is látszott, hogy egy 40-es, fekete hajú,sportos, vékony nő ül velem szemben, mellette pedig egy mackosabb, nála idősebb férfi. Amikor már teljesen hozzászoktam a látási viszonyokhoz megpillantottam, hogy a férfi szeme csukva van és teljesen átadta magát a hely atmoszférájának, a hölggyel pedig összeakadt a tekintetünk. Mivel párban voltak nem akartam "szemtelen" lenni, így elvettem a tekintetem, de pár pillanat múlva ismét visszakalandoztam először a lábfejére, majd végig a térdén át a hosszú, összezárt és gondosan kerssztbetett combjain keresztül a hasára, kerek gyönyörű meztelen melleire, majd az arcára, ahol pedig telintetünk ismét találkozott. Ekkor már nem tudtam és nem is akartam elkapni, mert nagyon tetszett, amit láttam. Pár másodpercig tartottuk a szemkontaktust, majd egy mosollyal ismét megszakadt. Kinéztem a párás üvegajtón, kint alig lézengett 1-2 ember. Mire visszairányítottam a kabin irányába a tekintetem éreztem a gyönyörű, barna szépségnek az égető szemeit magamon..mintha jelezni akart volna valamit A párjára nézett, aki továbbra is szinte aludt. Nem tudom, hogy ez tudatos volt-e, de elképesztően felizgatott, hogy velem szemez, miközben mellette van a férje. Ez a gondolat úgy begerjesztett az izgató látvánnyal együtt, hogy elkezdett megkeményedni a farkam. Lüktetve kezdett megtelni vérrel és egyre jobban ágaskodni, amit a lábam keresztbe rakásával próbáltam számára láthatatlanná tenni, Ő viszont ennek pont az ellenkezőjét csinálta, lassan visszavette a keresztbe tett lábát, majd finoman széttárta feszes combjait és megmutatta sima vénuszdombját, amin csak egy vékony fekete csík díszelgett..