igen engem is
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 27. péntek 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 27. péntek 13:00
Törölt felhasználó (1464492)

Sziasztok, van itt olyan férj,srác akivel lehetne csetelni feleségeinkről? Engem pl izgat a téma...
Sziasztok, van itt olyan férj,srác akivel lehetne csetelni feleségeinkről? Engem pl izgat a téma...
Engem az izgatna, nem tudom miért ha egy pár jelentkezne és cserébe anyagilag támogatnám őket. Izgatna hogy pénzt adnék cserébe hogy levetkőzzenek előttem és szopja a feleség vagy barátnő a pasi faszát, mondjuk szabadban autóban vagy lakásban, eldugott helyen és a férj megengedné hogy én is oda tegyem a faszom és spriccelnék . Valamiért nagyon vonz ez hogy valamit valamiért.

Sziasztok én szívesen beszélgetnék vele - veletek.
Skype Lferi82 (Ez egy válasz Pár párt szabolcsba üzenetére (2020. 03. 23. hétfő 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 23. hétfő 10:11
Skype Lferi82 (Ez egy válasz Pár párt szabolcsba üzenetére (2020. 03. 23. hétfő 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok ha esetleg van ojan pasi itt akki unatkozik és a párosunk hőlgy tagjával beszélgetnek skypen az írjon!!
Én is szívesen.
Skype-on megtaláltok a cyber.man.975 néven (Ez egy válasz Pár párt szabolcsba üzenetére (2020. 03. 23. hétfő 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Skype-on megtaláltok a cyber.man.975 néven (Ez egy válasz Pár párt szabolcsba üzenetére (2020. 03. 23. hétfő 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok ha esetleg van ojan pasi itt akki unatkozik és a párosunk hőlgy tagjával beszélgetnek skypen az írjon!!
Szivesen csatlakoznek!
(Ez egy válasz Pár párt szabolcsba üzenetére (2020. 03. 23. hétfő 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Szivesen csatlakoznek
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 23. hétfő 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 23. hétfő 10:27
Törölt felhasználó (3790272)

Èn szívesen bár Skype az nincs helyette csak Viber várom a válaszotokat üdv
Ha valakinek van ilyen élménye írjon nekem.Bármi izgalmas kalandot.Vagy bejáratott hely esetleg? Valaki elvihetne magával kukkolni..vagy pasi férj aki bevenne felesége kukkolására? Írjatok...

Szerintem ez mindenkit izgat amúgy.
Engem nagyon izgat. Sajnos még nem igazán volt alkalomra.
Szivesen vevő vagyok rá!
(Ez egy válasz Pár párt szabolcsba üzenetére (2020. 03. 23. hétfő 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Èn szívesen bár Skype az nincs helyette csak Viber várom a válaszotokat üdv

Most a rakparton: egy autóban a nő melltartóban, a férfi kigombolt ingben. Nem akartam bámulni őket, csak épp, hogy leskelődtem :p
Regen tortent. A szomszedba egy kisgyerekes csaj koltozott A kis lurko az ablakon levo reluxat tonkretette eleg nagy res keletkezett a lemezek kozott. Egyik este kimentem dohanyozni a gangra Nem tudtam nem eszrevenni hogy a szomszedasszony egy szal semmiben hever az agyon A szoba fenyarban uszik en meg kopni nyelni nem tudtam. Onnan kezdve allandoan kijartam dohanyozni. Meg a nejem is szova tette hogy tobbet dohanyzom mint regen
Egy ido utan mar ciki volt meg aztan ott lebegett a fejem folott hogy lebukkok ezert szoltam a csajnak (joban voltunk ) hogy lattam am meztelenul es tetszett nagyon amit lattam A valasz Tudom eszrevettem Orulok hogy tetszik Na ekkor ereztem magam nagyon hulyenek
Utanna mar valahogy nem volt erdekes tobbszor nezte a csaj ugy a tv hogy szanaszet dobta magat de valahogy tobbe nem volt annyira izgato mint akkor mikor azt hittem hogy titokban lesem meg

Ha van olyan, aki hagyományos értrlemben szokott kukkolni, izgatja a dolog, írhatna..
Sziasztok. A Hajógyári szigetre szokott még valaki járni szexelni, kukkolni?
Kedves hölgyem te vagy az akit 0-24 ben kukkolnák!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 06. péntek 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 06. péntek 10:05
Törölt felhasználó (1380902)

Hasonló a helyzet
Hmm de megnézném
(Ez egy válasz Wifemilf üzenetére (2020. 02. 20. csütörtök 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 20. csütörtök 11:58

Az én feleségem nagyon szereti mutogatni magát az ablakunkban, szokták őt az utcáról kukkolni, engem is nagyon izgat amikor nézik ilyenkor.....

nagyon izgatóan hangzik, szívesen meglesném, sőt
(Ez egy válasz Wifemilf üzenetére (2020. 02. 20. csütörtök 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 20. csütörtök 11:58

Az én feleségem nagyon szereti mutogatni magát az ablakunkban, szokták őt az utcáról kukkolni, engem is nagyon izgat amikor nézik ilyenkor.....