Meglestük a volt feleségemet.
A volt feleségem a főnökével hogy ugyanarra az erdei tisztásra mentek dugni ebédidőben ahova én vittem egy csajt. Előttünk kanyarodtak be a céges kocsival. Mondtam a csajnak hogy kié a kocsi. Lessük meg őket , mondta ő. Jól ismerem az erdőt kis kerülővel felmentünk az erdészházhoz, a végén már gyalog. Még a kocsiban voltak csak a pasit láttuk meg a bokor mögül ahol álltunk. Mikor végre kiszálltak akkor le esett az állam. A feleségem volt. Blúz félig kigombolva, az egyik melle kint a melltartóból , A kocsi mellet volt egy rönk asztal padokkal , a pasi neki támaszkodott feleségem elé térdelt és kivette a farkát. Jött a következő meglepetés , alig volt KB 12-13 cm hosszú . Erre a csajom : ezzel mit akar? súgta a fülembe . KB 5-6 méterre voltunk tőlük, tisztán láttunk hallottunk mindent. Egy darabig a feleségem szopott aztán helyet cseréltek a pasi alaposan kinyalta. Majd kefélni kezdtek , a meglepetés elmúltával egyre jobban izgatott a látvány , fel állt a farkam. A pasi próbálkozott rendesen de a rövid farkával nem tudta a csúcsra juttatni a nőt. Majd a legnagyobb meglepetés , megszólalt a feleségem : basszál seggbe. Nekem soha nem engedte még az ujjamat sem bedugni. Ráhasalt az asztalra a pasi mögé ált , kicsit még baszta a pináját , Közben az ujját is a farka mellé dugta , ezt már kezdte élvezni az asszony. Mikor elég nedves lett az ujja tágítani kezdte a seggét. Aztán át tette a farkát a nő meg szépen karóba húzta magát. a pasi kefélni kezdte a melleit markolászta. Ez alatt a feleségem 2-3 ujja járt a pinájában Láttam rajta hogy nemsokára elélvez . ahogy meg volt neki remegő lábakkal rogyott az asztalra a pasinak sem kellett sok , pár percig még dugta aztán tele lőtte a seggét. Rendbe szedték magukat aztán leléptek. A csaj akivel voltam szépen filmre vette az egészet Később meg kaptam a felvétel ami pár hónappal később igen csak jól jött nekem. A lány meg az elő melegített asztalon azt ami járt neki.
A volt feleségem a főnökével hogy ugyanarra az erdei tisztásra mentek dugni ebédidőben ahova én vittem egy csajt. Előttünk kanyarodtak be a céges kocsival. Mondtam a csajnak hogy kié a kocsi. Lessük meg őket , mondta ő. Jól ismerem az erdőt kis kerülővel felmentünk az erdészházhoz, a végén már gyalog. Még a kocsiban voltak csak a pasit láttuk meg a bokor mögül ahol álltunk. Mikor végre kiszálltak akkor le esett az állam. A feleségem volt. Blúz félig kigombolva, az egyik melle kint a melltartóból , A kocsi mellet volt egy rönk asztal padokkal , a pasi neki támaszkodott feleségem elé térdelt és kivette a farkát. Jött a következő meglepetés , alig volt KB 12-13 cm hosszú . Erre a csajom : ezzel mit akar? súgta a fülembe . KB 5-6 méterre voltunk tőlük, tisztán láttunk hallottunk mindent. Egy darabig a feleségem szopott aztán helyet cseréltek a pasi alaposan kinyalta. Majd kefélni kezdtek , a meglepetés elmúltával egyre jobban izgatott a látvány , fel állt a farkam. A pasi próbálkozott rendesen de a rövid farkával nem tudta a csúcsra juttatni a nőt. Majd a legnagyobb meglepetés , megszólalt a feleségem : basszál seggbe. Nekem soha nem engedte még az ujjamat sem bedugni. Ráhasalt az asztalra a pasi mögé ált , kicsit még baszta a pináját , Közben az ujját is a farka mellé dugta , ezt már kezdte élvezni az asszony. Mikor elég nedves lett az ujja tágítani kezdte a seggét. Aztán át tette a farkát a nő meg szépen karóba húzta magát. a pasi kefélni kezdte a melleit markolászta. Ez alatt a feleségem 2-3 ujja járt a pinájában Láttam rajta hogy nemsokára elélvez . ahogy meg volt neki remegő lábakkal rogyott az asztalra a pasinak sem kellett sok , pár percig még dugta aztán tele lőtte a seggét. Rendbe szedték magukat aztán leléptek. A csaj akivel voltam szépen filmre vette az egészet Később meg kaptam a felvétel ami pár hónappal később igen csak jól jött nekem. A lány meg az elő melegített asztalon azt ami járt neki.
Még tinédzser éveimben jarhattam amikor az egyik baratom elhívott az albijukba iszogatni. Neki volt 2 csaj ismerőse, barátja akikkel egész este iszogattunk. Az egyik csaj kimondottan szép csaj volt, pici, kb 150magas lehetett, hosszú barna hajú nagy mellű lány. Aznap este sokat beszélgettünk, megmassziroztam a lábát és hasonló majd idővel szépen mindenki kidőlt, majd a csaj elment zuhanyozni. Hallottam, hogy folyik a víz így nem bírtam ki, hogy ne lessem ki őt a kulcslyukon és a szellőzőn át, iszonyat teste volt... Egy másik izgalmas esetem is volt anno. A szomszédunk színezte kívülről a házát és fel volt állványozva végig az egész. A fürdőszobályuk ablaka felőlünk volt így este amikor fényt láttam felmásztam az állványra és az ablakon keresztül végig néztem ahogy a szomszéd csaj zuhanyzik. Nagyon izgató és izgalmas látvány volt.
Ma 13 óra környékén, Herceghalomnál jöttem le a pályáról. Az 1-es felé haladva, az én oldalamon észre vettem egy fehér autót parkolni. Lelassítottam, hátha mérnek. Közelebb érve vettem észre, hogy egy jó megjelenésű pasi, az út szélén pisil. Épp arra értem oda, mikor végzett, és a farkát rázza. Gyönyörű vastag húsos farka volt. Jajj össze futott a számba a nyál....
Törvénysértő volna, ugyanis a másik fél tudta és beleegyezése nélkül nem oszthatod meg nagy nyilvánosság előtt senki fotóit. Ha bárki ilyet tesz, az hatósági feljelentést kockáztat
(Ez egy válasz Lacika74 üzenetére (2021. 03. 11. csütörtök 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 11. csütörtök 10:21

Hát igen azt gondoltam én is de azért jó lenne egy hely ahova mindenki fel tudja tenni a képeit!
Jómagam észrevettem, hogy bár lehet csak a kijárási tilalom végett, bártabbak az emberek az ablakoknál.
Már harmadszor sikerült az utcáról kutyasétáltatás közben, késő este "véletlenül észrevennem" egy csinos hölgyet egy ablakban, amint gondolom zuhanyozás után törölgeti magát és tesz vesz mesztelenül.....
Idáig nem voltam egy kukkoló tipus, de nagyon lázba tud hozni az érzés
Lehet
Már harmadszor sikerült az utcáról kutyasétáltatás közben, késő este "véletlenül észrevennem" egy csinos hölgyet egy ablakban, amint gondolom zuhanyozás után törölgeti magát és tesz vesz mesztelenül.....
Idáig nem voltam egy kukkoló tipus, de nagyon lázba tud hozni az érzés

Lehet
Igen.
(Ez egy válasz Lacika74 üzenetére (2021. 02. 01. hétfő 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 01. hétfő 10:38

Sziaszok!
Nekem nagyon hiányzik az oldalról az (elcsipet Képek) szerintem nagyon izgik voltak !!!
Valaki van még ezzel így?
Nekem nagyon hiányzik az oldalról az (elcsipet Képek) szerintem nagyon izgik voltak !!!
Hát igen azt gondoltam én is de azért jó lenne egy hely ahova mindenki fel tudja tenni a képeit!
(Ez egy válasz MILF-shooter üzenetére (2021. 03. 11. csütörtök 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 11. csütörtök 07:56

Valószínűleg jogi problémák miatt nem lehet egy ilyen szekciót fenntartani.
Valószínűleg jogi problémák miatt nem lehet egy ilyen szekciót fenntartani.
(Ez egy válasz Lacika74 üzenetére (2021. 02. 01. hétfő 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziaszok!
Nem hiszem hogy tipikusan férfi dolog a kukkolás, Egyszer az aktuális barátnőmmel teljesen véletlenül meglestük az akkori feleségemet és a főnökét mikor ebédszünetben dugtak. A barátnőm annyira felhúzta magát hogy miután magunkra maradtunk elég volt egy ujjam a puncijába és elment.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 31. vasárnap 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 31. vasárnap 13:59
Törölt felhasználó (4269692)

A volt fèrjem szerette ha kukkolnak minket,ès azt is ha ő kukkol,miközben èn több fiúval jàtszadozom. Ezt a gesztust a fèrjem fele megannyiszor megtettwm,de engem maga a helyzet nem izgatott fel. Izgalomban ,talàn az ujdonsàg ,mindíg a kivàncsisàg jobban làzba hozott.Szerintem a kukkolàs egy tipikus férfi cselekedet.
Egyetértek!

Sziaszok!
Igen.

Sziaszok!
Esetleg ha valaki kedveli az utcán, strandon készült képeket vagy szokott ilyen képeket cisnálni dumálnék vele.
Sziaszok!
Engem is izgat a kukkolás, és igen, szerintem is,ez a perverzió inkább a,pasikat izgatja, a hölgyekre ennek az ellenkezője jellemző, az exhibicionizmus.
Bár mindkettő szenvedélynek vannak az ellenkező nemből is hódolói. Én már leveleztem hölgyekkel, akik szeretnek kukkolni. (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 31. vasárnap 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 31. vasárnap 13:59
Bár mindkettő szenvedélynek vannak az ellenkező nemből is hódolói. Én már leveleztem hölgyekkel, akik szeretnek kukkolni. (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 31. vasárnap 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4269692)

A volt fèrjem szerette ha kukkolnak minket,ès azt is ha ő kukkol,miközben èn több fiúval jàtszadozom. Ezt a gesztust a fèrjem fele megannyiszor megtettwm,de engem maga a helyzet nem izgatott fel. Izgalomban ,talàn az ujdonsàg ,mindíg a kivàncsisàg jobban làzba hozott.Szerintem a kukkolàs egy tipikus férfi cselekedet.
izgat.
(Ez egy válasz Pár párt szabolcsba üzenetére (2020. 03. 23. hétfő 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 23. hétfő 10:11

Sziasztok ha esetleg van ojan pasi itt akki unatkozik és a párosunk hőlgy tagjával beszélgetnek skypen az írjon!!
itt vgyok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 27. péntek 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 27. péntek 13:00
Törölt felhasználó (1464492)

Sziasztok, van itt olyan férj,srác akivel lehetne csetelni feleségeinkről? Engem pl izgat a téma...
mint írtam a napsütéses reggeleket várom minden hétvégén , előre szoktam figyelni az időjárás előrejelzést . Múlthét szombatra napos időt mutatott , mire felkeltem mar ki volt náluk sötételve mindkét ablakon és teljes el is volt húzva szóval tökéletes volt . ( néha csak a bal oldali ablakal huzzak ki a sötételőt vagy néha a jobboldalit csak félig , ilyenkor nem latok be rendesen a nő oldalara ) most minden adott volt , távcsövet elő vettem h. lassam bent vannak e még az ágyba ? bent voltak a nő kezei kint a paplan alol , mar tudom ha nincs rajta pollo akkor sex volt és meztelen , ilyenkor ez csak extra mert általaban kimegy pisilni és utanna visszafekszik és nem szokott felvenni semmit , utanna ha megy zuhanyozni akkor mig meg nem talalja a törölközőt addig is pucéran jarkal . mivel régi tipusu ház az ablak a földtől a plafonig van szoval teljes belátást biztosít , most amíg reggeliztem lemaadtam ezekről a jelenetekről mar csak akkorra végeztem mire Ő is a zuhannyal , besütött a nap tehat mintha reflekotfényben állt volna . hátul az agy fejtamlajanal ledobta a törölközőt és kereste a fehérneműket taljes az ablakig jött megállt pont szembe velem volt odőm jol megnézni , bár már jol ismerem azért mindig izgalmas most a nunijat is tökéletesen lattam , szőrös volt neki de inakabb csak borostas mint amit egy hete nem borotvaltak és hát a két nagy cickó amik mar picit megerszkedtek de még mindig gyönyörűek szerintem 2 gyerek utan kb 52 évesen irígylésre méltó , a bugyi az ágy végénél volt gyorsan belebújt majd , jött a melltartó és utanna mar nem is néztem tovább , nagyon ritka amikor ennyire jol lehet mindent latni és ilyen sokaig , ezért is meséltem újra róla
(Ez egy válasz lajoska01 üzenetére (2020. 12. 23. szerda 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 23. szerda 21:23

Én a szembeszomszéd asszonyt kukkolom legtöbbet , mikor beköltöztek akkor 2,5 évig probaltam mindenáron meglesni de csak fehérnemüben láttam , mert mindig ugy öltözött h. pont nem látszódott , aztán lecserélték a sötételőt és mostmar két oldalra huzzák el így szabad a pálya , télen csak hétvégén van esélyem reggelente meglesni de nyáron munka utan szokott lezuhanyozni és akkor még vilagos van siman belátni . 50 es nő sexi mozgással , nem is néz ki rosszul csinos , nagy mellekkel , engem nagyon izgat , szóval hétvégén reggel mindig őket varom h. felkeljenek és tea utan irany a zuhanyzó , és mikor megjön törölközővel körbetekerve akkor távcső elő és kukkolás , imadom ahogy ledobja magarol a törölközőt mikor veszi fel a bugyit , vagy amikor keresi a fehérnemüit meztelenul vagy közel jön az ablakhoz , vagy mikor besüt hozzájuk a nap és akkor teljesen tisztan latni mindent , de lattam mar szeretkezni a férjével takaró alatt , vagy a kis 18 éves leányát teljesen meztelenül amikor ment fürdeni és bejött a szobába de a fürdőből átjött a fény és megallt az ablakba nézett kifele , vagy egyszer ruhapróbát tartott először csak melltartóba szaladgalt be anyuek szobajaba felkapcsolt villanynál később félmeztelenül , jó kis csaj magas vékony pici kemeny mellekkel , van egy nagyobb leanyuk is de ő nagyon odafigyel nehogy meglassa valaki , őt 4,5 éve nem sikerült meglesnem pedig ő tetszik a legjobban , eddig a legjobb félmeztelenül a kezével a melleit takarva volt , azokat a cickokat nagyon megnéznem nyaron melltartó neelkül szaladgal és nagyon igéretesek , de egyszer majd hátha ...
mint írtam a napsütéses reggeleket várom minden hétvégén , előre szoktam figyelni az időjárás előrejelzést . Múlthét szombatra napos időt mutatott , mire felkeltem mar ki volt náluk sötételve mindkét ablakon és teljes el is volt húzva szóval tökéletes volt . ( néha csak a bal oldali ablakal huzzak ki a sötételőt vagy néha a jobboldalit csak félig , ilyenkor nem latok be rendesen a nő oldalara ) most minden adott volt , távcsövet elő vettem h. lassam bent vannak e még az ágyba ? bent voltak a nő kezei kint a paplan alol , mar tudom ha nincs rajta pollo akkor sex volt és meztelen , ilyenkor ez csak extra mert általaban kimegy pisilni és utanna visszafekszik és nem szokott felvenni semmit , utanna ha megy zuhanyozni akkor mig meg nem talalja a törölközőt addig is pucéran jarkal . mivel régi tipusu ház az ablak a földtől a plafonig van szoval teljes belátást biztosít , most amíg reggeliztem lemaadtam ezekről a jelenetekről mar csak akkorra végeztem mire Ő is a zuhannyal , besütött a nap tehat mintha reflekotfényben állt volna . hátul az agy fejtamlajanal ledobta a törölközőt és kereste a fehérneműket taljes az ablakig jött megállt pont szembe velem volt odőm jol megnézni , bár már jol ismerem azért mindig izgalmas most a nunijat is tökéletesen lattam , szőrös volt neki de inakabb csak borostas mint amit egy hete nem borotvaltak és hát a két nagy cickó amik mar picit megerszkedtek de még mindig gyönyörűek szerintem 2 gyerek utan kb 52 évesen irígylésre méltó , a bugyi az ágy végénél volt gyorsan belebújt majd , jött a melltartó és utanna mar nem is néztem tovább , nagyon ritka amikor ennyire jol lehet mindent latni és ilyen sokaig , ezért is meséltem újra róla
Izgat a dolog, pl. házakba állandóan leskelődök, néha kisebb sikerrel. De jó lenne egy valódi erotikus élmény végigkukkolni, legyen az lány masztija, vagy szex. Ha mászkálok a házak előtt, és tudom is ki lakik benne, mindig motoszkál a fejemben, vajon mit csinál/csinálnak éppen? Mit és hogyan. Már ez teljesen felizgat