Mert igy izgalmasabb
A pasik maganyos noknel batrabbak is
Meglatjuk
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 29. vasárnap 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 29. vasárnap 15:49
A pasik maganyos noknel batrabbak is
Meglatjuk

Törölt felhasználó (4509092)

Mért nem kisérted el
Mért nem kisérted el
(Ez egy válasz Negyvenesigenyespar üzenetére (2021. 08. 29. vasárnap 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 29. vasárnap 15:42

Parom ma ismet nagyon szexyn ment vasarolni
Kivancsi leszek a beszamolora, majd megosztom mi volt

Parom ma ismet nagyon szexyn ment vasarolni

Nem tudom megkapjatok-e a hozzászólásomat. En birnam mar azt is ha egy parral összeismerkedhetnék és megtisztelnenek a bizalmukkal hogy passzív aktív resztvevőként jatszunk a határokkal. Ne adjatok fel, keressgeljetek meg. Drukkolok, szimpik vagytok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 04. 02. péntek 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 02. péntek 15:22
Törölt felhasználó (4389602)

Mi sokáig próbálkoztunk ilyen ismerőst találni , de elenyésző a siker. Ami alakult az felejthetetlen , de kell hozzá bátorság minden részről - mindenki által! Párt még nehezebb
Nekem is izgi ha valaki meglát éppen. :p
Én élvezetem amikor a szomszédasszony engem kukkolt. Nyaranta gyakran voltam meztelenül a teraszunkon ahova a szomszédasszony a virágjai mellöl jól átlátott. Amikor tudtam hogy ott van elkezdtem verni magamnak úgy hogy ő is halja. Nemsokára jött is és nézte. Hatalmasat élvezetm ilyenkor. Úgy helyezkedtem hogy jól lássa amit csinálok
Sziasztok!
Én a szomszédomat szoktam kukkolni. Mindig fel volt húzva redőny és beláttam. Volt, hogy a TV előtt dugták. Szerintem direkt hagyta úgy, hogy láthassam.
Én a szomszédomat szoktam kukkolni. Mindig fel volt húzva redőny és beláttam. Volt, hogy a TV előtt dugták. Szerintem direkt hagyta úgy, hogy láthassam.
sziasztok
egy jó élménybeszámolót találtok a Társkeresés Kukkolás alatt:
#28582 2021. 08. 22. vasárnap 14:22
egy jó élménybeszámolót találtok a Társkeresés Kukkolás alatt:
#28582 2021. 08. 22. vasárnap 14:22
ma este a páromat egy játszótéren kell kinyalnom
szadad is?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 18. szerda 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 18. szerda 08:37
Törölt felhasználó (4521202)

minket izgat

minket izgat

egyszer meg nagyon regen, horgasztam egy stegen,odajott ket bomba jo fiatal csaj, hogy napoznanak, hasra fekudtek, kozvetlenul mellettem, csak egy tanga volt rajtuk. nagyon fulledt meleg volt, rajtam csak egy rovidnadrag
5 perc mulva szerintem mar el is aludtak is, en meg levettem a rovidgatyot csak a cipo maradt es egy nagyot elveztem....
5 perc mulva szerintem mar el is aludtak is, en meg levettem a rovidgatyot csak a cipo maradt es egy nagyot elveztem....
És mit szoktál látni és hogyan szoktad kukkolni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 04. 24. szombat 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 24. szombat 21:09
Törölt felhasználó (4389562)

Én a szomszédot szoktam kukkolni. Sajnos már elköltözött. Ki vagyok éhezve egy jó kukkolásra

Én a szomszédot szoktam kukkolni. Sajnos már elköltözött. Ki vagyok éhezve egy jó kukkolásra

Ha tudsz valamit, ne tarsd magadba
(Ez egy válasz KingR._007 üzenetére (2021. 04. 13. kedd 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Például?
(Ez egy válasz KingR._007 üzenetére (2021. 04. 13. kedd 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Ennel izgalmasabb dolgok is vannak
(Ez egy válasz Feleségkukkoló üzenetére (2021. 04. 09. péntek 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 09. péntek 15:03

Szia!
Esetleg megosztanád velem, hogy merre található a hely, illetve melyik ablak az?
Esetleg megosztanád velem, hogy merre található a hely, illetve melyik ablak az?
Szia!
Esetleg megosztanád velem, hogy merre található a hely, illetve melyik ablak az? (Ez egy válasz Donort üzenetére (2021. 03. 30. kedd 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 30. kedd 15:59
Esetleg megosztanád velem, hogy merre található a hely, illetve melyik ablak az? (Ez egy válasz Donort üzenetére (2021. 03. 30. kedd 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Jómagam észrevettem, hogy bár lehet csak a kijárási tilalom végett, bártabbak az emberek az ablakoknál.
Már harmadszor sikerült az utcáról kutyasétáltatás közben, késő este "véletlenül észrevennem" egy csinos hölgyet egy ablakban, amint gondolom zuhanyozás után törölgeti magát és tesz vesz mesztelenül.....
Idáig nem voltam egy kukkoló tipus, de nagyon lázba tud hozni az érzés
Lehet
Már harmadszor sikerült az utcáról kutyasétáltatás közben, késő este "véletlenül észrevennem" egy csinos hölgyet egy ablakban, amint gondolom zuhanyozás után törölgeti magát és tesz vesz mesztelenül.....
Idáig nem voltam egy kukkoló tipus, de nagyon lázba tud hozni az érzés

Lehet
Engem nagyon izgat,csak sajnos nehez találni partner,partnernek!
Mi sokáig próbálkoztunk ilyen ismerőst találni , de elenyésző a siker. Ami alakult az felejthetetlen , de kell hozzá bátorság minden részről - mindenki által! Párt még nehezebb