Az szuper bugyi nélkül miniszoknyában! Jó plázázást!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 12. péntek 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 12. péntek 09:15
Törölt felhasználó (4445962)

Mi holnap megyünk plázázni mini szoknya, bugyi nélkül.
Sziasztok! Nekem az exem szex közbeni kukkolásához volt szerencsém

Miért?
Ebben a kurva hidegben? Nem fog szegénykének befagyni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 12. péntek 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 12. péntek 11:12
Törölt felhasználó (4445962)

Szerintem az alle.
Szerintem az alle.
Mi holnap megyünk plázázni mini szoknya, bugyi nélkül.
Mostanában valakinek új vagy régebbi még le nem írt élménye volt?

Tegnap elött dugtunk egyet a szabadban és : Végre rábólintott és azt mondta majd lesz lehetőség kukkolásra .
Szeretnék olyan helyzetet teremteni,ahol lenne lehetőség(párom tudta nélkül),egy megbízható férfi elcsábítsa és ezt megleshessem.Ötleteket,tapasztalatokat,tanácsot, szívesen fogadom.
Azt mondta nem figyelte ki van ott mert én nem szóltam , hogy odébb megyek ő meg nem is törődött vele ki áll ott . Annyira nem szereti ha nézik mert , hogy molett és “ ki kiváncsi erre …” . Férfit lesett már meg de arra azt mondta az csak úgy jó ha tetszik neki , mert úgy izgalmas
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 17. péntek 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 17. péntek 13:47

Törölt felhasználó (4630202)

Sok nő kifejezetten élvezi mert tetszik neki hogy kívánják.
Meg olyan is van azért amikor nő kukkol pasit.
Meg olyan is van azért amikor nő kukkol pasit.
Sok nő kifejezetten élvezi mert tetszik neki hogy kívánják.
Meg olyan is van azért amikor nő kukkol pasit. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 17. péntek 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 17. péntek 11:41
Meg olyan is van azért amikor nő kukkol pasit. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 17. péntek 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4695034)

Strandon hazafelé párom bement egy ilyen paravános öltözőkabinba , hogy átvegye a vizes fürdőruháját . Én kb 10 méterre álltam meg a csomagokkal árnyékban . Egy férfi állt meg a kabinnál ( várta a sorát). Láttam , hogy elkezd kukkucskálni , keresi a helyzetet . Hozzá teszem szinte teljesen be lehetett látni ha olyan szögben állt meg bent valaki és nem húzódott teljesen be . A férfi már próbált oldalazni ,hogy pont jól lásson. Alul a paraván nem volt földig érő így láttam, hogy párom pont húzza le a fürdő bugyiját. Hogy ekkor még a melltartó rajta volt e vagy sem azt nem tudom . Páromnak mikor kijött elmeséltem , de annyit mondott elég hülyén van megoldva az a paraván , de legalább volt egy jó napja a férfinek .
Strandon hazafelé párom bement egy ilyen paravános öltözőkabinba , hogy átvegye a vizes fürdőruháját . Én kb 10 méterre álltam meg a csomagokkal árnyékban . Egy férfi állt meg a kabinnál ( várta a sorát). Láttam , hogy elkezd kukkucskálni , keresi a helyzetet . Hozzá teszem szinte teljesen be lehetett látni ha olyan szögben állt meg bent valaki és nem húzódott teljesen be . A férfi már próbált oldalazni ,hogy pont jól lásson. Alul a paraván nem volt földig érő így láttam, hogy párom pont húzza le a fürdő bugyiját. Hogy ekkor még a melltartó rajta volt e vagy sem azt nem tudom . Páromnak mikor kijött elmeséltem , de annyit mondott elég hülyén van megoldva az a paraván , de legalább volt egy jó napja a férfinek .
Igen persze és sokan részt is veszünk benne ..
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 17. péntek 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 17. péntek 08:40
Törölt felhasználó (4658466)

Valaki megtudta már lesni feleségét,miközben mással volt?
Valaki megtudta már lesni feleségét,miközben mással volt?
Igen. Annyira felizgultam muszáj volt kivernem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 15. szerda 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 15. szerda 22:30
Törölt felhasználó (4671519)

Sziasztok! kukkolt már valaki rokont?

Szia
Igen (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 15. szerda 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 15. szerda 22:30
Igen (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 15. szerda 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4671519)

Érdekes szitu lehetett!Én a zuhanyzóból ugrottam ki a melóhelyen a ruháimért,Azt hittem egyedül vagyok de korosabb kolléganőm közben vissza jött.És észre sem vettem igy volt ideje megnézni.
(Ez egy válasz kerek popsi üzenetére (2022. 11. 19. szombat 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 19. szombat 13:08

Hát ha nem is kukkolás, de hasonló.
Ruhát próbáltam egy üzletben, én a próbafülkében, párom meg kinn, ő adogatta a ruhákat, míg el nem tűnt..
Kérném a másik ruhát de nem válaszol, kidugtam a fejem, és senki nem volt ott, a ruhák meg a kosárral jó messzire lerakva.
Mivel senki nem volt a láthatáron gondoltam egyet és kiszaladtam , megfogtam a ruhákat és vissza.
Eddig nem is volt gond, de visszafelé eltévesztettem a fülkét.
Belibbentem bugyi melltartóban , kezeimben a ruhákkal a fülkébe, aminek a sarkéban egy idős bácsika kuporgott alsógatyában, atlétában
Én meglepődtem, de a bácsika szeméből a félelem sugárzott, biztosan azt hitte meg akarom erőszakolni..
Ruhát próbáltam egy üzletben, én a próbafülkében, párom meg kinn, ő adogatta a ruhákat, míg el nem tűnt..
Kérném a másik ruhát de nem válaszol, kidugtam a fejem, és senki nem volt ott, a ruhák meg a kosárral jó messzire lerakva.
Mivel senki nem volt a láthatáron gondoltam egyet és kiszaladtam , megfogtam a ruhákat és vissza.
Eddig nem is volt gond, de visszafelé eltévesztettem a fülkét.
Belibbentem bugyi melltartóban , kezeimben a ruhákkal a fülkébe, aminek a sarkéban egy idős bácsika kuporgott alsógatyában, atlétában
Én meglepődtem, de a bácsika szeméből a félelem sugárzott, biztosan azt hitte meg akarom erőszakolni..
Igen, én is szoktam egy hasonló ablakban kukkolni ahol a függönyt nem húzzák el. Nagyon izgató, de tudni kell hol a határ, nem akar senki kellemetlenséget....
Szia
Erre van rengeteg lehetoseg.
Fontos a megfelelo elokeszites: tudjon a te szexualis vagyaidrol, fantaziaidrol. Ezekrol lehet beszelgetni, igy te is ki tudod tapogatni az Ő gondolatait, fantaziait, hatarait.
Utana johet a megvalositas elso lepese: szexy ruhazatban elmenrek valamerre plazaba, moziba, vacsorazni, stb. Itt ha nezik pasik, megemlited neki, mint pozitivumot! Batoritod es adod a pozitiv visszajelzest!
Boltban megkered, hogy also polcrol vegyen el vmit. Ha lehajol batoritod, hogy hogy csinalja, majd megdicsered!
Nalam ez bevalt! Ez egy hosszabb dolog, nem megy egyik hetrol masikra! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 18. péntek 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 18. péntek 19:04
Erre van rengeteg lehetoseg.
Fontos a megfelelo elokeszites: tudjon a te szexualis vagyaidrol, fantaziaidrol. Ezekrol lehet beszelgetni, igy te is ki tudod tapogatni az Ő gondolatait, fantaziait, hatarait.
Utana johet a megvalositas elso lepese: szexy ruhazatban elmenrek valamerre plazaba, moziba, vacsorazni, stb. Itt ha nezik pasik, megemlited neki, mint pozitivumot! Batoritod es adod a pozitiv visszajelzest!
Boltban megkered, hogy also polcrol vegyen el vmit. Ha lehajol batoritod, hogy hogy csinalja, majd megdicsered!
Nalam ez bevalt! Ez egy hosszabb dolog, nem megy egyik hetrol masikra! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 18. péntek 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4394842)

Én most szeretnék ilyet szervezni ismét. Új páromat szeretném, hogy kukkolható legyen, de nem tudom hogyan lehetne megoldani ezt egyszerűen. Valakinek ötlet/tapasztalat?