Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Biszex

Az eddigi hozzászólások

... 16 17 18 19 20
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#59   2020. 04. 19. vasárnap 13:53
Pityesz1985 Pityesz1985
Sajnos nekem csak kétszer volt ilyen kalandban részem da nagyon szívesen csatlakoznék valakihez. Távolság nem akadály kor alkat sem az élvezet és a gyönyör a lényeg
#58   2020. 04. 19. vasárnap 11:24
kéjlavina kéjlavina
Gratulálok hiszen az ami,kellemes azt élvezni kell vigyor2 ,de nagyon !
(Ez egy válasz kinkypair üzenetére (2020. 04. 17. péntek 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 17. péntek 11:16
Sziasztok!
Ugyan nekünk nem ez volt az első bi kalandunk, de nagyon jó volt. wave Várjuk már a járvány végét, hogy ismételhessünk.
Addig is puszi mindenkinek! wink
#57   2020. 04. 17. péntek 11:16
kinkypair kinkypair
Sziasztok!
Ugyan nekünk nem ez volt az első bi kalandunk, de nagyon jó volt. wave Várjuk már a járvány végét, hogy ismételhessünk.
Addig is puszi mindenkinek! wink
(Ez egy válasz Kriszkiváncsi üzenetére (2020. 03. 27. péntek 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 27. péntek 08:25
Sziasztok, régóta izgatott, milyen lehet egy másik pasi farkát megfogni, szopni, játszani vele. Sikerült találkoznom egy nagyon kedves, bi párral, akikkel átéltem ezt a gyönyört! Először rettentő zavarban voltam, beszélgettünk, kávé, és el sem tudtam képzelni, hogyan tovább...hogy jutunk el az ágyig, mi lesz ebből.. aztán mindenki elment a fürdőbe, és mire visszaértem, az ágyban vártak, fehérneműben, egymást simogatva! Én is levetkőztem, és melléjük ültem. Innen már nem volt bennem izgalom, teljesen természetes módon simogattam mindkettőjüket, ahogy ők is engem. Természetes volt, hogy bekapom a srác farkát, ahogy ő is az enyémet, nagyon jó érzés volt egymást kényeztetni, mindhárman! Teljesen elvesztettem az eszem, fantasztikus volt, néha nem tudtam, épp kinek a szájában vagyok, mindenki mindenkit kényeztetett, és annak ellenére, hogy inkább az izgatott, milyen egy farok kényeztetése, jólesett simogatni a pár mindkét tagját, nagyon élvezetes volt a Hölgyet nyalni, dugni, élveztem amikor a férfi meglovagolt, és azt is, amikor egyszerre dugtuk a hölgy punciját! Így élvezett el a férj, nagyon izgató érzés volt, amikor a forróság elöntötte a puncit....amit aztán 69-ben nyaltam ki belőle! Nagyon kellemes és izgató volt az első alkalom, minden kezdeti izgalom eltűnt, csak az élvezet volt velünk!! Egy szó mint száz, egy fantasztikus élmény volt!
#56   2020. 04. 15. szerda 15:14
X Törölt felhasználó (4310192)
Mivel volt / van párom akkor is ezért vagyok biszex!
Nem szokásom kamillázni, értelme sem sok van!
Tudom hol van a prosztatám és hidd el, imádtam azt a hatalmas
faszt magamban és barmikor újra szeretném!
Jól tele volt a srác, mondjuk a lovaglás időbetelt, de megérte megizzadni! circling
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 14. kedd 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (895053)
2020. 04. 14. kedd 22:10
Ez nagyon jó történet, de nem biszex történet. Ez egy hagyományos homoszexuális fantázia.
Fantázia, mert a szívdobogáson kívül mindent csak elképzeltél:
1. A homoszexuális fiúknak sem áll fel a farka a zuhanyzástól.
2. 24 cm belédtolnak elsőre tuti, h begörcsölsz és alig várod, hogy kihúzza belőled. Eszedbe sem jut, hogy felálljon a farkad. Később talán már jól esik, de szexuális izgalomnak nem nevezném.
3. Amikor leszoptad... közvetlenül a posidban elélvezés után... nos... izlés dolga. Én nem engedtem volna.
4. A sperma ízéről sok mindent hallottam már, de, hogy édes legyen, azt soha.
5. A lovaglást elhiszem, ...bár le a kalappal, aki egy este háromszor képes rá.
#55   2020. 04. 15. szerda 13:54
BiLaci68 BiLaci68
Az enyém speciel édeskés ízű....
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 14. kedd 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez nagyon jó történet, de nem biszex történet. Ez egy hagyományos homoszexuális fantázia.
2. 24 cm belédtolnak elsőre tuti, h begörcsölsz és alig várod, hogy kihúzza belőled. Eszedbe sem jut, hogy felálljon a farkad. Később talán már jól esik, de szexuális izgalomnak nem nevezném.
3. Amikor leszoptad... közvetlenül a posidban elélvezés után... nos... izlés dolga. Én nem engedtem volna.
#54   2020. 04. 15. szerda 10:37
X Törölt felhasználó (4279722)
Kicsit optimista dolognak tűnik realitást keresbi a GG történetekben. smile
Ez is kb egy tipikus gaymovie forgatókönyv. Ott is elegánsan átlépnek a higiénián. Nem veszik tudomásul, hogy a kijárat az kijárat.
24 centi meg nem prosztatát izgat, hanem valami egészen mást smile
De az biztos, hogy nem lesz őszinte a mosolyod smile
#53   2020. 04. 14. kedd 22:10
X Törölt felhasználó (895053)
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 13. hétfő 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4310192)
2020. 04. 13. hétfő 22:56
Az első!

Egy társkeresőn akadtam rá annó egy hirdetésre amelyben egy sportos 38 év körüli biszex pasi keres a környékben lévő nyaralójában való találkozásra partnert, én úgy 25 lehettem.
Felhívtam, egyeztettünk, egy benzinkúton találkoztunk.
Ápólt, jó megjelenésű volt, megbeszéltük amit kellett és elmentünk a nyaralójához.
Mondtam én zuhanyoztam, de ő mivel nyárias jó idő volt elment lezuhanyozni.
Utána mentem, mert kezdett izgatni a dolog...
Levetkőzött, megláttam hatalmas, 24 centi vastag, iszonyat vastag, borotvált,szép formás farkát, ami kőkemény volt és nagyot néztem.
Megkérdezte láttam e már ilyet?
Mondtam nem! Megfogta kezem és beállított háttal a zuhanyzóba, lehúzta tetszetős fehér gatyám, amibe már nekem is kemény volt átlagos farkam és nagyon vert a szivem az izgalomtól.
Bekente jól síkosítóval a farkát és kent bőven a popsimra is!
A makját odaszorította a lyukamhoz, megfogta derekam és kőkeményen egy mozdulattal úgymond felnyársalt tövig.
Hatalmasat nyögtem, kb. 10 percig kőkeményen csak baszott, majd elélvezett!
Közben nagyon élveztem, előváladékkal volt teli a farkam.
Letérdeltem és a csupa spermás faszát kezdtem szopni, de nem bírtam tovább én sem, felálltam mellé, hozzá érintettem a farkához az enyém és ráélveztem!
Majd újra letérdeltem és úgy spermásan szoptam míg újra el nem élvezett!
Viszonylag gyorsan elélvezett, jó édeskés volt.
Lezuhanyoztunk, majd fent az emeleten folytattuk, meglovagoltam, szinte egyszerre mentünk el.
Nagyon jó érzés volt a nagy pénisz bennem, izgatta a prosztatámat rendesen!
Nah ez volt az első, nem az utolsó.....
#52   2020. 04. 14. kedd 20:52
Sziasztok!
Hová valósiak vagytok?
(Ez egy válasz jolennemár üzenetére (2020. 04. 13. hétfő 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 13. hétfő 23:41
nekünk az első egy kb 27 éves sráccal volt. szimpi srác szép farokkal. megbeszéltünk a párommal egy talit egy parkoloba. amikor bebizonyosodott hogy valos igy felmentünk hozzánk a lakásra. kb fél ora beszélgetés után az ágyba voltunk.mindenki mindenkivel orálisan. iszonyat jo volt. azota voltunk párszor bisex sráccal. nem lehet megunni. viszont 1 sexhaver is jol jönne.
#51   2020. 04. 13. hétfő 23:41
jolennemár jolennemár
nekünk az első egy kb 27 éves sráccal volt. szimpi srác szép farokkal. megbeszéltünk a párommal egy talit egy parkoloba. amikor bebizonyosodott hogy valos igy felmentünk hozzánk a lakásra. kb fél ora beszélgetés után az ágyba voltunk.mindenki mindenkivel orálisan. iszonyat jo volt. azota voltunk párszor bisex sráccal. nem lehet megunni. viszont 1 sexhaver is jol jönne.
#50   2020. 04. 13. hétfő 22:56
Az első!

Egy társkeresőn akadtam rá annó egy hirdetésre amelyben egy sportos 38 év körüli biszex pasi keres a környékben lévő nyaralójában való találkozásra partnert, én úgy 25 lehettem.
Felhívtam, egyeztettünk, egy benzinkúton találkoztunk.
Ápólt, jó megjelenésű volt, megbeszéltük amit kellett és elmentünk a nyaralójához.
Mondtam én zuhanyoztam, de ő mivel nyárias jó idő volt elment lezuhanyozni.
Utána mentem, mert kezdett izgatni a dolog...
Levetkőzött, megláttam hatalmas, 24 centi vastag, iszonyat vastag, borotvált,szép formás farkát, ami kőkemény volt és nagyot néztem.
Megkérdezte láttam e már ilyet?
Mondtam nem! Megfogta kezem és beállított háttal a zuhanyzóba, lehúzta tetszetős fehér gatyám, amibe már nekem is kemény volt átlagos farkam és nagyon vert a szivem az izgalomtól.
Bekente jól síkosítóval a farkát és kent bőven a popsimra is!
A makját odaszorította a lyukamhoz, megfogta derekam és kőkeményen egy mozdulattal úgymond felnyársalt tövig.
Hatalmasat nyögtem, kb. 10 percig kőkeményen csak baszott, majd elélvezett!
Közben nagyon élveztem, előváladékkal volt teli a farkam.
Letérdeltem és a csupa spermás faszát kezdtem szopni, de nem bírtam tovább én sem, felálltam mellé, hozzá érintettem a farkához az enyém és ráélveztem!
Majd újra letérdeltem és úgy spermásan szoptam míg újra el nem élvezett!
Viszonylag gyorsan elélvezett, jó édeskés volt.
Lezuhanyoztunk, majd fent az emeleten folytattuk, meglovagoltam, szinte egyszerre mentünk el.
Nagyon jó érzés volt a nagy pénisz bennem, izgatta a prosztatámat rendesen!
Nah ez volt az első, nem az utolsó.....
#49   2020. 04. 12. vasárnap 12:14
X Törölt felhasználó (4288852)
Ismerkednék - nem most és nem azonnal - nagyon férfias aktív bi férfivel 40 feletti előnyben (kezdővel is) vagy bi férfi tagú párral Eger és környéke.
#48   2020. 04. 12. vasárnap 08:07
71Gábor 71Gábor
Sajnálattal látom ,hogy párok nem írnak..
#47   2020. 04. 11. szombat 22:04
szopspeti szopspeti VIP
szopos

AZ EN SZEMELYES SZOPO TORTENETEM:! NAGYON IMADOK SEXY RUCIKABA BUJNI!TANGA,MINISZOKNYA,LYUKACSOS HARISNYA;CSIPKES HARISNYAKOTO! Es egy ilyen szexy szerelesben gondoltam egyet es rendeltem egy hofeher limuzint+varosnezes! Legfelul egy sotet haloing volt ami mindent eltakart! ! Es A JOBB ZSEBEMBEN EGY 18-6os vibratort a bal zsebemben meg egy 20-6os tapadokorongos vibrit vittem magammal! Megjott a hofeher limuzin gyonyoru volt a sofor nagyon illedelmes kinyitotta a hatso ajtot!en beszaltam es levettem magamrol a fekete haloinget!AMI ALATT EGY FEKETE LYUKACSOS NERZ HARISNYA VOLT MEG CSIPKES HARISNYAKOTO FEKETE CSIPKES TANGA FEKETE MINISZOKNYA ES ELOVETTEM MINDKET VIBRIT!! A TAPADOKORONGOSAT AZ UVEGRA TAPASZTOTTAM ELKEZDTEM SZOPNI SZEP LASSAN!!de nem vettem eszre hogy az illedelmes sofor ressnyire leengedte a sofor es az utas kozotti ablakot en pedig hevesen szoptam a vibrit kozben neztem magam a tukorben egyszercsak arra leszek figyelmes hogy megalunk es nyilik az ajto a soforon nem volt semmi csak az allo farka!!es megkerdezte hogy amit a vibrivel csinaltam csinalnam is vele?.?'?MONDOM HOGY NEM CSINALTAM MEG DE OLYAN GYONYORU SZEP NAGY FARKA VOLT!meg persze eszembejutott hogy kinyitotta nekem az ajtot!20-6os borotvalt farka volt!BEULT MELEM ES NAGYON MEGDICSERTE A SEXY RUCIKAMAT!ES MEGKERT HOGY MUTASSAM MAGAM FORDULJAK MEG PUCSICSAK!.?!GONDOLTAM MIERT NE MEGFORDULTAM CICASKODTAM VELE PUCSITOTTAM ES AZT MONDTA GYONYORU A TESTEM FOLEG A SEGGEM!!HOGYHA NEM TUDNA HOGY PASI VAGYOK AZTHINNE HOGY CSAJSZI VAGYOK A SEXY POPOKAM MIATT.!!ENNEKEM NAGY JOL ESTEK A SZAVAI ES ELKEZDTEM MEGFOGNI A TAPADOKORONGOS VIBRIT!O MEG KINYITOTT EGY UVEG PEZSGOT.megkerdezte kerek e mondom persze!!hogyha o is iszik.es megkerdezte hogy tetszik a farka???EN MEG MONDOM NEKI HOGY GYONYORUSEGES+ES JO NAGY!!megkerdezte tolem akkor miert a vibrit simogatom?mondom nem tudom mert jo simogatni!!kerdezi hogy nem akarom az o nagy farkat simogatni?mondom meg nem csinaltam.erre fogja es leonti a farkat kis
#46   2020. 04. 11. szombat 07:49
Péter.47 Péter.47
Egy ilyen kellemes párral én is ismerkednék
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 10. péntek 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4127682)
2020. 04. 10. péntek 07:56
Sziasztok!
Nekem az első biszex élményem egy baráti párral volt! Megismertem egy párt akikkel rendszeresen összejártunk hármas együttlétre! A srác jó fej volt, a csaj meg egy igazi kéjsóvár, szexmániás csaj volt! Mikor találkoztunk általában az egész délutánt együtt töltöttük hódolva a többes erotikának! Egyik alkalommal a csaj a fülembe súgta hogy akarja látni ahogy a férje szopja a farkam! Nagyon szexi csaj volt, és fel is voltam izgulva, nem is mondtam nemet neki!
erre odatérdeltette a férjét elém, és felváltva volt a szájukba a farkam! Eleinte nagyon fura volt, de nagyon izgató is!
Nekem ez volt az első, és nem is volt az orálon kívül más élményem! Sajna annak az ismeretségnek vége, és most valami hasonlóra keresek párt, de nem egyszerű
#45   2020. 04. 10. péntek 20:58
71Gábor 71Gábor
Ez jó lehetett!!
Igen sajnos nehéz párral ismerkedni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 10. péntek 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4127682)
2020. 04. 10. péntek 07:56
Sziasztok!
Nekem az első biszex élményem egy baráti párral volt! Megismertem egy párt akikkel rendszeresen összejártunk hármas együttlétre! A srác jó fej volt, a csaj meg egy igazi kéjsóvár, szexmániás csaj volt! Mikor találkoztunk általában az egész délutánt együtt töltöttük hódolva a többes erotikának! Egyik alkalommal a csaj a fülembe súgta hogy akarja látni ahogy a férje szopja a farkam! Nagyon szexi csaj volt, és fel is voltam izgulva, nem is mondtam nemet neki!
erre odatérdeltette a férjét elém, és felváltva volt a szájukba a farkam! Eleinte nagyon fura volt, de nagyon izgató is!
Nekem ez volt az első, és nem is volt az orálon kívül más élményem! Sajna annak az ismeretségnek vége, és most valami hasonlóra keresek párt, de nem egyszerű
#44   2020. 04. 10. péntek 07:56
X Törölt felhasználó (4127682)
Sziasztok!
#43   2020. 03. 31. kedd 09:52
Alázható 60 Alázható 60
Jó dolog nővel együtt lenni de szopni az a csúcs, legalább is nekem. Kb. 100 farok élvezett a számba és remélem lesz még legalább ennyi.
#42   2020. 03. 27. péntek 08:25
Kriszkiváncsi Kriszkiváncsi
Sziasztok, régóta izgatott, milyen lehet egy másik pasi farkát megfogni, szopni, játszani vele. Sikerült találkoznom egy nagyon kedves, bi párral, akikkel átéltem ezt a gyönyört! Először rettentő zavarban voltam, beszélgettünk, kávé, és el sem tudtam képzelni, hogyan tovább...hogy jutunk el az ágyig, mi lesz ebből.. aztán mindenki elment a fürdőbe, és mire visszaértem, az ágyban vártak, fehérneműben, egymást simogatva! Én is levetkőztem, és melléjük ültem. Innen már nem volt bennem izgalom, teljesen természetes módon simogattam mindkettőjüket, ahogy ők is engem. Természetes volt, hogy bekapom a srác farkát, ahogy ő is az enyémet, nagyon jó érzés volt egymást kényeztetni, mindhárman! Teljesen elvesztettem az eszem, fantasztikus volt, néha nem tudtam, épp kinek a szájában vagyok, mindenki mindenkit kényeztetett, és annak ellenére, hogy inkább az izgatott, milyen egy farok kényeztetése, jólesett simogatni a pár mindkét tagját, nagyon élvezetes volt a Hölgyet nyalni, dugni, élveztem amikor a férfi meglovagolt, és azt is, amikor egyszerre dugtuk a hölgy punciját! Így élvezett el a férj, nagyon izgató érzés volt, amikor a forróság elöntötte a puncit....amit aztán 69-ben nyaltam ki belőle! Nagyon kellemes és izgató volt az első alkalom, minden kezdeti izgalom eltűnt, csak az élvezet volt velünk!! Egy szó mint száz, egy fantasztikus élmény volt!
#41   2020. 03. 27. péntek 07:52
Péter.47 Péter.47
Értem és megértem viszont engem úgy nem tüzel fel
#40   2020. 03. 27. péntek 07:45
X Törölt felhasználó (4181652)
Tudod 50 évig pasi mentes kapcsolataim voltak,lassan 1 éve csak pasi van! Persze először furcsa is csak a férfi jelenléte,de feloldódnak a szorongások,és megy a dolog simán!
(Ez egy válasz Péter.47 üzenetére (2020. 03. 27. péntek 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 27. péntek 07:37
Szia
Eddig még nem váltotta ki Belőlem azt az érzést hogy csak szóló pasival is együtt legyek..
Hölgy jelenléte is kell mondjuk az is elég hogy csak simizi magát és mi pasik csak egymással foglalkozunk,de ott van!!

... 16 17 18 19 20
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Stefan77 Stefan77
Nyitás ideje: 2020. 03. 05. csütörtök
Üzenetek: 399db
Utolsó üzenet: 2025. 06. 15. vasárnap

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!