Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Biszex

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#360   2023. 04. 08. szombat 10:53
X Törölt felhasználó (4127682)
Én nagyon szeretem a hármas kalandokat és egyik alkalommal épp vidéken dolgoztam mikor belefutottam egy itteni párba! Azon ritka pár az oldalon ahol a hölgy kezeli az oldal társkeresőjét! Miután beszélgettem vele és megvolt a szimpátia, mondta ö akarja, és szereti nézni mikor a párja is szopik, és kimondottan élvezi ha együtt szopnak! Én szexuálisan igen nyitott vagyok, de mégis csak heteró, a csaj gyönyörű hosszú combú, és már elötte voltam ketten egy lyukba gondoltam mi bajom lehet. Meg is beszéltük még aznapra hol, mikor találkozunk!
A találkozó olyan volt mint elötte bármikor ha új párral találkoztam, kis ismerkedés, majd a hölgy kényeztetése, csak mikor a nő elkezte szopni a farkam akkor csatlakozott be a párja! Első alkalom igen fura is volt, de akkorra már olyan izgalomba voltam hogy csak élveztem! A lánnyal mindketten csillogó szemmel néztük ahogy a pasija a farkam szopja. Szoltam is neki hogy ne olyan hevesen mert még ki a karom élvezni a párja szép kis pináját, hisz addigra már lucskosra nyaltam! Be is tettem neki, de nem túl sokáig bírtam mert annyira izgató volt a szituáció! mikor elélveztem én a csaj szájába engedtem, és a pasi tisztára szopta a végét ami akkorra már kibaszott érzékeny lett.
Nekem ilyen szolíd bi kalandom volt, amit még egy másik alkalommal megismételtünk de aztán elkerültünk messzire egymástól. Azóta kerestem párt hasonló kalandra, de idáig nem sikerült találnom!
#359   2023. 04. 03. hétfő 13:14
szeretemnagyon szeretemnagyon
Az elsőnek a folytatása.
Leguggolt elém és egyszer csak bekapta. Mondta is vigyázni fog ne hogy foggazon. Szép lassan elélveztem a szájába, szuper volt.
Utána jöttem én. Azt se tudtam hogyan kell csinálni.
Szépen megkóstóltam, óvatosan bekaptam. 5 percig tartott és jött is e nedű. Nagyon jó érzés volt. Volt az estének folytatása.
Hazamentünk mint ha mi sem történt volna. Elmentem tusolni, bejött pisilni, mikor végzett oda jött hozzám és megfogta a farkam.
Ki is ment utána. Megfürödtem, bementem a szobámba. Utána kopogott hogy bejöhet e. Meztelenül bejött sikosítóval a kezében.
Óvatosan lefeküdtem az ágyra, ő mögöttem, soha nem volt még ilyen.
Rácsepegtette a sikosítót a a fenekemre, isteni volt.
Nagyon szépen elkezdte becsúsztatni a kicsit görbe szerszámát.
Nagyon jó érzés volt, szinte robbanni tudtam volna. Szép lassan megdolgozott nagyon óvatosan, még el nem sült.
Azután jöttem én. Őszintén 1 percig bírtam és még soha nagyot élveztem.
Azóta is vágyom hasonló kalandokra.
#358   2023. 04. 02. vasárnap 14:24
biboots biboots
Még így is, családosként.
#357   2023. 04. 02. vasárnap 14:23
biboots biboots
Nekem egy négyessel kezdődött. Csoda volt. Leírni nagyon hosszú de régen vágytam már rá akkor…. És azóta is imádom smile
#356   2023. 03. 31. péntek 15:45
szeretemnagyon szeretemnagyon
Sziasztok!
Első bi kalandom lakótársammal volt. Nagyon nem bántam meg.
A töksötétben bicigliztünk nyáron a gáton. Rohadt meleg volt.
Csak egy alsónadrág volt rajtunk. Egyszer megálltunk pisilni.
Én fogtam és levettem az alsónadrágot is, ő is így tett.
Tekeregtünk tovább, egyszer csak megszólal, álló brével nehéz tekerni.
Kinevettem, mondtam is neki, hogy verje ki. Megálltunk, neki kezdett valami beton tömbnél. Melléálltam én is elkezdtem én is verni. Egyszer csak megfogta a farkam, és viccesen hozzátette nem hogy
szopi szopi 5 dollár
#355   2023. 03. 27. hétfő 09:24
para-digma para-digma
Sziasztok! Az első bisex kalandom nem saját volt. A középiskolába ahová jártam egyszer jött egy lány, akik korábban Angliában éltek. Idősebb is volt, mert itthon előlről kezdte a gimit, pedig kint már járt 1 vagy 2 évet. Gondolom annyira más volt a tananyag. Farsangi bál volt és én az újdonsült barátnőmmel nagyon kettesben akartam maradni. Mondtam neki, hogy szökjünk el egy kicsit és menjünk el a tornatermi öltözők egyikébe. Ott ilyenkor úgysincs senki. Bementünk, egész hátra a zuhanyzókig és csókolóztunk, meg ilyesmik. Egyszer nyílt az ajtó, bejöttek valakik, bezárták az ajtót, de nem jöttek tovább. Utána hallottunk kis cuppanásokat, és halk nyögdécseléseket. A lány, akivel voltam nagyon megijedt. Mutattam, hogy maradjon nyugton, megnézem kik azok. Odaosontam és lefeküdtem a földre és alul lestem ki az ajtófélfánál, ahol részben takart az öltözőpad. Nem hittem a szememnek. Rendesen gúvasztottam a szemem, hogy jól látom-e. Az angliai lány volt és az egyik fiatal tanárnőnk. Csókolóztak az ajtónak támaszkodva. Gondolom, hogy ne jöhessen be senki. Két percig sem tartott, aztán kimentek. Engem akkor totál megbabonázott. Nem mondtam meg a lánynak akivel voltam, hogy kiket láttam, hiába könyörgött. Tudtam, hogy baja lett volna a tanárnőnek belőle. Igazság szerint szinte minden srác szerelmes volt bele, szép nő volt. Nem akartam volna neki bajt.
#354   2023. 03. 01. szerda 15:08
faszos91 faszos91 VIP
Sziasztok az én elsö bi kalandom Dávid vagyok 21 éves az interneten szerettem magam mutogatni és sok emberrel képcseréztem egy nap rám irt egy iösebb férfi hogy találkozzak vele eleinte féltem bele menni de nagyon is érdekelt hogy milyen lehet egy fiuval lenni igyhát bele mentem eljött értem be ültem a kocsiba bemutatkoztunk és elindultunk hozzá.
felmentünk a házba ö egyből levetközött én kissé félénk voltam de énis neki áltam levetközni oda jött hozzám elkeztdte simogatni a még boxeremben lévő farkam ami már kezdett keményedni ekkor az ágyhoz vezetett lefektetett lehuzta a boxeremet és szájába vette a farkamat ami egyre keményebb és keményebb volt nem szopta sokáig rá ült a mellkasomra mosolyogva rám nézett és megkérdezte hogy teis szopnál
erre én félénken azt feleltem hogy nemtudom erre ő megfogta a kezem és rá tette a farkára ami akkor már kö kemény volt kivettem a boxerből ő egyből oda nyomta a számhoz én pedig szopni kezdtem közben huzogadtam a fitymályát fő le fől le nagyon élveztem hogy egy másik férfi farka van a számban és elmondása szerint ő is nagyon élvezte 20 percig biztos dugta a számat mikor hangossan felnyögött hogy elfog élvezni igyis lett kivette a számbol ás az egesz arcomat tele álvezte nagyon sok spermája volt én közben csak fekudtem és éreztem hogy a forro geci beteritti az arcomat ezután ő is kiverte nekem fel őltöztunk és haza vitt.
azota is sokszor találkozunk és jol leszopom mindig élvezi és én is.
#353   2023. 02. 28. kedd 17:20
HugeDickTeen HugeDickTeen
Az én első "kalandom" a középsuli mosdójában történt. 11.es voltam, és már akkor is foglalkoztatott a dolog pasival. Interneten szerettem dicsekedni, hogy mekkora nagy a farkam, amíg egyik nap rám nem írt az egyik felsőbb éves, hogy megtalált a neten. Majd beszéltünk, alakult a dolog és a wc-ben le is ápolta a szerszámom. Imádtam, sokkal jobb volt, mint bármelyik lány.
#352   2023. 02. 25. szombat 17:14
zsozs70 zsozs70
Egyszerűen el kell menni egy olyan helyre ahol inkább fiúk vannak és ott eldobtgeto mi tetszik mi izgat a fiú sexbe
Szerintem mindenjo
Pedig én bi vagyok és szeretem a puncit is nagyon
#351   2023. 02. 18. szombat 05:32
Jurij73 Jurij73
Nekem az első,sok sok éve volt.Hármasban voltunk a feleségemmel,és a srác úgy döntött,hogy beszál a szopásba. Fura volt,évek teltek el annélkül,hogy izgatott volna.Aztán házibuli itthon,baráti házaspár,a nejem elaludt,én félkómában,aztán nyögéseket hallok,egy szobábam voltunk.Megkérdeslztem,hogy beszállhatok e.Igen volt a válasz. és tisztán véletlenül,amig a csaj szopitt,én is kezelésbe vettem a srác farkát.Nem tudom mi kéztetett rá,de jól esett.
#350   2023. 02. 17. péntek 15:09
pompei pompei
Sajnos még nem volt meg, régi vágyam. Jó lenne találni hozzá megfelelő partnert.
#349   2023. 02. 16. csütörtök 10:12
amialesbian amialesbian
Mindig nyaggatnak, hogy írjam le és nincs kedvem annyiszor. Szóval az első:
Sokan írják, hogy kolis szobatárs, osztálytárs, ilyesmik. Nekem nem. Középiskolában nem voltam kolis, fősulin meg nem jött be a szobatársam. Meg nem is beszéltünk ilyesmikről sosem. Meg volt pasim...
Nyolcadik után lovas táborban mentem, 27-en voltunk, amiből csak két fiú volt, azok is azért, mert ott volt a lánytestvárük. Ott ismerkedtem megy egy lánnyal, akivel barátnők lettünk. Ő akkor már középiskolában elsős volt, de nem ott, ahova én készültem. barátnők lettünk, összejártunk, meg ilyesmik. Ahogy lenni szokott felpróbálgattuk egymás ruháit és egymás előtt öltöztünk ilyenkor. Egyszer azt mondta mennyivel másabb az én mellem, mint az övé és hogy szeretné kíváncsiságból megfogni. Nem tudtam mit csináljak, így hát hagytam. Ő is rátette az én kezemet a sajátjára. Ezek után úgy gondolta, hogy állandó engedélyt adtam neki és egyre gyakrabban fogta meg mindenféle helyzetekben, de közben mindig nevetett, így nem tudtam rá haragudni. Közben nekem volt 2 pasival is "valami", de egyik sem sült el valami jól. Bénák voltunk, ez a lényeg.
Nálunk voltunk a szobámban suli után, anyám még dolgozott. A pasikról beszélgettünk. Azt mondta fél attól, hogy megcsókoljon egy pasit, mert biztos béna lenne, gyakorolni kellene előtte valakivel, akinél mindegy, mert nem számít. Felsorolt vagy három "barátpt", akikkel lehetne. Mit mondjak, egyik bénább volt, mint a másik. Aztán azt mondta, hogy egymáson kellene gyakoroljunk, nekem már úgy is van egy kis tapasztalatom, megtaníthatnám. Megint jött ez a "nem tudok nemet mondani" állapot, amit igennek vett. Mivel feküdtünk, egyszerűen fölém hajolt és megcsókolt és mivel nem volt részemről különösebb ellenállás, ezért azzal a lendülettel megfogta a mellemet is, majd pedig egyszerűen belenyúlt a bugyimba. Ellenkezni kezdtem, hogy nem akarom, meg hogy nem kéne, ilyenek. Ő meg kérlelt, hogy tényleg csak ki akarja próbálni, meg egyébként is annyira szeret engem és szeretne nekem valami nagy örömet okozni. Ezen vitatkoztunk egy darabig, aztán mondtam neki, hogy ok, csinálja, de én nem hiszem hogy fogom viszonozni neki. Hagytam, megtörtént, de totál passzív voltam. Utána feküdtünk vagy 10 percet, simogatni akart, de mondtam, hogy tanulnom kellene, meg ilyesmik, szóval elküldtem. Ma is emlékszem mennyire szarul éreztem magam lelkileg utána. Anyám következetesen "buzi"-nak nevezte a leszbikus nőket, pl: Martina Navratilovát. Na ez az érzés volt bennem végig, hogy "buzi vagyok". Utána nem beszéltem a lánnyal egyáltalán 1 hétig, és még vagy 2 hétig csak telón tőszavakban. Többször kérdezte, hogy haragszom-e. Kb. 3 hét múlva írtam rá, hogy nem haragszom és találkozzunk. Igazából valóban szerettem, mert nagyon jó barátnő volt és hiányzott. Próbáltuk helyre tenni a történteket. Megbeszéltük, hogy ez olyan volt, mintha egy női masszőrhöz mentem volna, aki jót tett a testemmel.
#348   2023. 02. 02. csütörtök 19:27
lenacezar lenacezar
Nagyon szép sztori, és várom a fiatalkori beszámolót is. Érdekelne lesz folytatás a fodrásznőddel?
(Ez egy válasz amialesbian üzenetére (2023. 02. 01. szerda 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 01. szerda 14:43
Nem az első de "közkívánatra" leírom. Utána majd az elsőt is. Szóval a férjemmel nem voltunk épp jóban azokban a hetekben. Talán nem is volt konkrét oka, egyszerűen csak feszültség volt. Időpontom volt a fodrászhoz, de nem volt kedvem elmenni. Aztán elmentem, gondoltam addig sem vagyok otthon. Kedveltem a fodrászt, mert nem volt dumagép, nem hitte, hogy szórakoztatnia is kell engem a munkája közben. Észrevette, ha nem akartam, beszélgetni, ahogy aznap sem. Mindig jó volt frizurája, szép a sminkje, jó volt ránézni. De ez minden. Az tény, hogy gyakran simogatta meg a hajamat és néha a vállamat is, de hát fodrász, nem gondoltam semmire. Aznap mikor kész lett az mondta:
- Na, most már tetszeni fogsz a férjednek.
- Hát neki pont nem akarok most.
- Akkor a pasiknak
- Azoknak sem.
- Akkor akinek akarsz. -és nevetett.
- Nekem most bőven elég, ha neked tetszem.
De én ezt úgy értettem, hogy ő a fodrász, ő látja-hogy jó-e szerinte. Odahúzott egy széket, leült velem szemben, megfogta a karomat és azt mondta:
- Hát .... nekem tetszel.
Csak néztük egymást. Nem húztam el a kezem, erre ő kisimította a hajamat az arcomból, pedig nem is lógott a szemembe. De hát fodrász ...
Akkor már tudtam, hogy mi fog történni, mert nem az első volt. Közelebb hajolt, de tényleg csak 2 millimétert. Mivel erre sem mozdultam meg, így megcsókolt. Utána annyit kérdezett, hogy el fogok-e futni, amíg bezárja az ajtót. Intettem, hogy nem. A többi pedig már ment magától .
Hazafelé "orgazmus után" nagyon rosszul éreztem magam és még kb. 2 hétig. Azóta sem tudom hova tenni a történteket.
#347   2023. 02. 02. csütörtök 18:42
kandurmarci kandurmarci
Gyerekkoromban mi is bekaptuk egymásnak, csoportosan. Egyszer egy kislány is velünk volt, akkor a legtöbbünknek még nemigen állt föl, de az egyik fiúnak már igen, ő be is tolta vagy csak akarta tolni a lánynak a puncijába, de a lány följajdult, hogy mi lett az eredménye, nem tudom. Mi csak odaértettük a kis puha pöcsünket a lány puncijához, más nem történt. Aztán, már idősebb koromban Bpesten voltam néhányszor a Radnóti utca-i glory klubban, amikor még megvolt s ott végignéztem a lányok vetkőzését, műsorát, az egyik mindig végigjárta közelről is a nézőket, mi elővett, álló farokkal vártuk s az egyik pasinak nagyon szép farka volt. Később, amikor ide-oda szétszéledtünk, attól függően, hogy merre volt valami látnivaló, az említett szép farkú pasi mellé kerültem, talán nemis annyira véletlenül. S egyszercsak rábuktam a farkára. Nem ellenkezett, úgy éreztem, hogy tetszett neki. Szoptam, szívtam, nyelvemmel körbesimogattam a kemény makkját, le-föl jártak a farkán az ajkaim, jól esett neki és nekem is tetszett, ahogy kemény volt és selymes az érintése a nyelvemmel, közben a kezemmel is rásegítettem, simogattam a zacsiját, de nem akartam, hogy elélvezzem. Lány tartságában valószínűleg azt is megtettem volna, vagy rávezettem volna, hogy a gecit ő kapja szájba, mert azt akkor valahogy én magam nem kívántam. A szopást, sajnos, nem viszonozta, pedig az jól esett volna. Aztán, mielőtt elélvezett volna, abbahagytam. Egy ideig még elvoltunk így, akkor ő bevonult az egyik üres fülkébe, hogy befejezze magának. Én utána mentem és közelről végignéztem, ahogy egy papírzsebkendőbe kiveri magának. Ennyi volt s most eszembe jutott. Azt hiszem, ma már nem lenne ellenemre, ha bekapnám egy pasinak s ha ő is bekapná az enyémet. Nem tudom, fel állna-e rendesen, mert mégiscsak elsősorban a szép pinát és a nagy melleket szeretem. Egy ilyen lány jelenlétében, társaságában biztosan jó lenne.
(Ez egy válasz Kanoska3586 üzenetére (2022. 07. 25. hétfő 03:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 25. hétfő 03:49
Igazából 10-12 évesek lehetünk.Bekaptuk egymásnak.13 évesen, tisztában voltam vele hogy két kapura játszom.
#346   2023. 02. 01. szerda 20:39
Bifantasy Bifantasy
Ugyan ez volt nekem is, ugyan ennyi idősen.
Azóta sajnos csak fantáziálok róla. Egy pasi szép formás farkáról.
(Ez egy válasz Kanoska3586 üzenetére (2022. 07. 25. hétfő 03:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 25. hétfő 03:49
Igazából 10-12 évesek lehetünk.Bekaptuk egymásnak.13 évesen, tisztában voltam vele hogy két kapura játszom.
#345   2023. 02. 01. szerda 20:31
Bifantasy Bifantasy
Nekem is ez volt,ugyan ennyi idősen.
Azóta fantáziálok róla.
(Ez egy válasz Kanoska3586 üzenetére (2022. 07. 25. hétfő 03:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 25. hétfő 03:49
Igazából 10-12 évesek lehetünk.Bekaptuk egymásnak.13 évesen, tisztában voltam vele hogy két kapura játszom.
#344   2023. 02. 01. szerda 17:20
datolya1 datolya1
Szép történet.
(Ez egy válasz amialesbian üzenetére (2023. 02. 01. szerda 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 01. szerda 14:43
Nem az első de "közkívánatra" leírom. Utána majd az elsőt is. Szóval a férjemmel nem voltunk épp jóban azokban a hetekben. Talán nem is volt konkrét oka, egyszerűen csak feszültség volt. Időpontom volt a fodrászhoz, de nem volt kedvem elmenni. Aztán elmentem, gondoltam addig sem vagyok otthon. Kedveltem a fodrászt, mert nem volt dumagép, nem hitte, hogy szórakoztatnia is kell engem a munkája közben. Észrevette, ha nem akartam, beszélgetni, ahogy aznap sem. Mindig jó volt frizurája, szép a sminkje, jó volt ránézni. De ez minden. Az tény, hogy gyakran simogatta meg a hajamat és néha a vállamat is, de hát fodrász, nem gondoltam semmire. Aznap mikor kész lett az mondta:
- Na, most már tetszeni fogsz a férjednek.
- Hát neki pont nem akarok most.
- Akkor a pasiknak
- Azoknak sem.
- Akkor akinek akarsz. -és nevetett.
- Nekem most bőven elég, ha neked tetszem.
De én ezt úgy értettem, hogy ő a fodrász, ő látja-hogy jó-e szerinte. Odahúzott egy széket, leült velem szemben, megfogta a karomat és azt mondta:
- Hát .... nekem tetszel.
Csak néztük egymást. Nem húztam el a kezem, erre ő kisimította a hajamat az arcomból, pedig nem is lógott a szemembe. De hát fodrász ...
Akkor már tudtam, hogy mi fog történni, mert nem az első volt. Közelebb hajolt, de tényleg csak 2 millimétert. Mivel erre sem mozdultam meg, így megcsókolt. Utána annyit kérdezett, hogy el fogok-e futni, amíg bezárja az ajtót. Intettem, hogy nem. A többi pedig már ment magától .
Hazafelé "orgazmus után" nagyon rosszul éreztem magam és még kb. 2 hétig. Azóta sem tudom hova tenni a történteket.
#343   2023. 02. 01. szerda 14:43
amialesbian amialesbian
Nem az első de "közkívánatra" leírom. Utána majd az elsőt is. Szóval a férjemmel nem voltunk épp jóban azokban a hetekben. Talán nem is volt konkrét oka, egyszerűen csak feszültség volt. Időpontom volt a fodrászhoz, de nem volt kedvem elmenni. Aztán elmentem, gondoltam addig sem vagyok otthon. Kedveltem a fodrászt, mert nem volt dumagép, nem hitte, hogy szórakoztatnia is kell engem a munkája közben. Észrevette, ha nem akartam, beszélgetni, ahogy aznap sem. Mindig jó volt frizurája, szép a sminkje, jó volt ránézni. De ez minden. Az tény, hogy gyakran simogatta meg a hajamat és néha a vállamat is, de hát fodrász, nem gondoltam semmire. Aznap mikor kész lett az mondta:
- Na, most már tetszeni fogsz a férjednek.
- Hát neki pont nem akarok most.
- Akkor a pasiknak
- Azoknak sem.
- Akkor akinek akarsz. -és nevetett.
- Nekem most bőven elég, ha neked tetszem.
De én ezt úgy értettem, hogy ő a fodrász, ő látja-hogy jó-e szerinte. Odahúzott egy széket, leült velem szemben, megfogta a karomat és azt mondta:
- Hát .... nekem tetszel.
Csak néztük egymást. Nem húztam el a kezem, erre ő kisimította a hajamat az arcomból, pedig nem is lógott a szemembe. De hát fodrász ...
Akkor már tudtam, hogy mi fog történni, mert nem az első volt. Közelebb hajolt, de tényleg csak 2 millimétert. Mivel erre sem mozdultam meg, így megcsókolt. Utána annyit kérdezett, hogy el fogok-e futni, amíg bezárja az ajtót. Intettem, hogy nem. A többi pedig már ment magától .
Hazafelé "orgazmus után" nagyon rosszul éreztem magam és még kb. 2 hétig. Azóta sem tudom hova tenni a történteket.
#342   2022. 08. 11. csütörtök 10:57
némó67 némó67
circling
(Ez egy válasz bipasi7 üzenetére (2022. 08. 10. szerda 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 10. szerda 20:41
A tini korban kimaradt az egymás felfedezése, fiúk egyáltalán nem érdekeltek.Később már felnőttként olvastam a prosztata orgazmusról, ami felkeltette az érdeklődésemet. Dildó, ujjazás okozta örömök után jutottam el odáig, hogy egy férfival is jó lenne kipróbálni.
A párommal kerestem és találtunk is némi tapasztalattal rendelkező biszex pasit. Még előtte is úgy voltam vele, hogy nem fogom leszopni, mert inkább az anális élvezet izgat a biszexben. Mivel hármasban voltunk, a 2 férfi 1 nő felállás előjáték kicsit oldotta bennem a feszültséget. Amikor a helyzet adta rábuktam én is a srác farkára. Iszonyú jó érzés volt, és neki is tetszett, egy idő után leállított, nem akart idejekorán elsülni. Némi sikosítás után maga elé fordított és óvatosan betolta, majd lassan de határozottan elkezdett dugni. Nagyon fel voltam már izgulva, és valószínű az újdonság varázsa is hatott, mert aránylag gyorsan elélveztem. Első élménynek kiváló volt. Még volt pár közös élményünk, de aztán elváltak útjaink.
#341   2022. 08. 11. csütörtök 04:19
MANO28 MANO28
eljen
 
1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Stefan77 Stefan77
Nyitás ideje: 2020. 03. 05. csütörtök
Üzenetek: 360db
Utolsó üzenet: 2023. 04. 08. szombat
 

Hírek

2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább
2024. 03. 04. hétfő 12:58
Póló alatti titkok: Hogyan változtasd meg a mellény-edet nyárra? A nyár közeledtével, amikor a hőmérő higanyszála és a nappalok hossza egyaránt az egekbe szökik, sokan közülünk kezdünk pánikszerűen a szekrény mélyére rejtett pólók után kutatni. De mi van akkor, ha a póló alatt nem a várt "beach body",... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!