Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Biszex

Az eddigi hozzászólások

... 5 6 7 8 9 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#240   2021. 03. 07. vasárnap 22:41
martonolsen martonolsen
Elmesélem az én kis történetemet!
kb 14-15 éves voltam mikor az utcában lévő zöldséges boltban lévő srác amikor mentem a boltba, többször félreérhetetlen módon jelezte,hogy érdeklem. Eleinte elhessegettem a dolgot mivel engem a lányok érdekeltek mindig, de azért az agyamba motoszkált a srác közeledése is. Egyszer a nyári szünetben egy rövid nadrágban mentem el hozzá a boltba vásárolni,mert anyám elküldött. Enyhén zavarban voltam mikor az uborkára került a sor ,és megkérdezte ez elég vastag e vagy vékonyabbat szeretnék. Rendesen csak hebegtem , és közben járt az agyam mit csináljak. Egyszer csak azt vettem észre elfordította a kulcsot a zárban ,és bezárta az ajtót,majd mögém került és hátulról megölelt. Ugye te is akarod súgta a fülembe, majd rögtön lenyúlt és megfogta a farkamat mely abban a pillanatban elkezdett ágaskodni. Elkezdte dicsérni milyen jó kis vastag farkad van, és milyen régen kívánom. Abban a pillanatban elém fordult ,és elkezdett szopni. A meglepetéstől mozdulni sem tudtam, de éreztem ez nagyon jó, és én már nem is akarok szabadulni. Szopott pár percig rendesen , közben levetkőzött, és közben rólam is lehúzta a rövidnadrágot. Bevonultunk hátra a raktárhelyiségbe ahol rögtön megfordított, és a székre támaszkodtatott. Elkezdte nyalni a fenekem először vadul, majd egyre finomabban, és a nyelve mind mélyebbre hatolt a lyukamba, közben a kezével finoman verte a farkam. Egyszer azt vettem észre abbahagyja ,és odatette a farkát a segglyukamhoz. Pillanatok alatt elvesztettem a szüzességemet olyan finoman csinálta,semmi fájdalom semmi kellemetlen érzés. Elkezdte baszni a seggem, közben alám nyúlt és a farkam is elkezdte verni, szerintem 3-4 percnél tovább nem tartott , és nagy hörgéssel mindketten elélveztünk. Hazafelé menet elgondolkodtam rajta, hogy na akkor most buzi lettem? vagy mi? , de nem éreztem, hogy az lennék, csak jól esett! Utána még pár alkalommal kb5-6 , sexeltünk pár év alatt, és elváltak útjaink, de mindig jól esett sexelni vele, úgy is ,hogy én megmaradtam heterónak.
#239   2021. 03. 07. vasárnap 17:06
Csengőbarack Csengőbarack
Engem a csókolózás nem, de egy szép álló fasz be tudna indítani! Van családom, teljes heteró élet de néha mégis furdal a kiváncsiság!
(Ez egy válasz sapolya üzenetére (2020. 11. 13. péntek 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 13. péntek 22:13
Én egy swinger klubban voltam először pasival. Fiatalok voltak, csatlakozhattam hozzájuk. A srác amolyan metroszexuális típus volt. Eredetileg, a lány örömére szálltam be és fogalmam sincs honnan jött a bátorság, de megkérdeztem, hogy lehet e több is a dologból. Elég ciki lett volna ha nemet mondanak de szerencsére belementek. És innen elszabadult a dolog smile
Életemben először fogtam és elkezdtem nyalogatni egy férfi mellet, hasat és combot. Életemben először a számba vettem egy farkat. Életemben először együtt nyalogattam egy farkat egy lánnyal úgy, hogy közben összeért a nyelvünk. Aztán amikor a srác missziben dugta a párját, a lány engem szopott magamhoz húztam a srácot és életemben először smároltam is fiúval. Én a lány cicijére élveztem, megköszöntem és magukra hagytam őket.
Ez valamikor egy éve lehetett decemberben, a lányt Esztinek hívták ha jól emlékszem. Ha esetleg magatokra ismertek és lenne kedvetek megint valami hasonlóra írjatok és életemben másodszor is átélhetném a bi élményeket smile
#238   2021. 03. 04. csütörtök 17:32
lajos450 lajos450
Nekem az a legjobb élmény mikor egy félkemény farkát a kezembe veszek és a kezeim között kő kemény lesz. A folytatásról már nem is beszélve. Persze közben már az én farkam is keményen áll.
#237   2021. 03. 02. kedd 07:56
X Törölt felhasználó (4511952)
Nagyon izgalmas történeteket vannak itt... folyamatosan feszült a farkam a nadrágomban miközben olvastam őket. Az én történetem még kb 14-15 éves koromból indul amikor találkoztam az első meleg és biezex pornó filmekkel amit láttam. Az elején kicsit taszított de aztán a kíváncsiságom győzött és meg meg nézegettem őket (kis hazánk termékei voltak.) Ami megfogott bennük az az volt ahogy keményen állt a srácok farka miközben dugták őket, és az is kellemes látvány volt ahogy egy nő szopja közben. Ekkor döntöttem el hogy ezt kipróbálom én is, és beszereztem egy dildót ami kb akkor mint a sajátom. Az elején kicsit fájt és nem is nagyon volt kellemes de idővel mindig vissza vissza tértem rá és kb egy év alatt kezdtem felfedezni benne hogy hogyan és mi a jó . Később egy lánnyal valamiben fogadtunk és csak úgy viccből bedobtam, hogy ha igaza van akár meg is dughat... Igaza ugyan nem lett de nagyon felcsillant a szeme úgyhogy vettünk egy felcsatolható dildót amivel a hasamon fekve hátulról finoman de határozottan megdugta a fenekem miközben időnként a hajamnál fogva hátra húzta időnként a fejem és a nyakam csókolta ... irdatlanul élvezte hogy akkor ő csinálhatja azt amit vele szoktak, és nekem sem volt másabb mert folyamatosan dőlt a nedű a farkamból közben. El nem tudtam élvezni csak kis kézi rásegítéssel de nagyon finom volt. Később volt egy nagyon emlékezetes ilyen kaland ugyan már egy másik lánnyal. Vele én voltam felül, lovagoltam az ölében úgy hogy időnként kicsit szopogatta a farkam és a végén eljött az amit kerestem, éreztem hogy belül oda vissza cikázik bennem egy kellemes kéjes érzés a fenekemtől egészen a farkam hegyéig, és egyre csak erősödött míg gyakorlatilag teljesen kész nem lettem tőle és egy hatalmasat élveztem a lány arcába és mellére anélkül hogy a farkam hoz hozzá ért volna. Mennyei érzés volt. Szerettem volna ezt egy igazi hímtaggal is átélni de sajnos nem olyan egyszerű alkalmas alanyt találni . Már 3x nekifutottam itt de eddig kudarc volt. Remélem ez a sztori is volt olyan jó mint az eddigiek. Üdv!
#236   2021. 02. 27. szombat 15:33
magic- magic-
Ez igen, szuper!
(Ez egy válasz Single.joe üzenetére (2021. 02. 27. szombat 02:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 27. szombat 02:20
jó sztorikat lehet itt olvasni, megosztom én is a sajátomat. Ez jó pár éve történt, egyetemen volt egy csaj, akivel kb 1 évig voltunk együtt, majd vége lett a kapcsolatnak, de a közeli ismertség/barátság megmaradt vele. Az egyetem után Ő összejött egy sráccal, akit az exemen keresztül aztán én is megismertem, és jóban letünk. sokat jártunk bulizni 3an, jól kijötünk ...Én a volt csajomról tudtam, hogy őt izgatja a 2 pasi+1 csaj felállás, így aztán úgy esett egyszer (tkp elég soká, de ez másik történet), hogy tovább mélyült a barátságunk... Az első alkalmat, egy második követte, majd egy harmadik és tényleg egyre jobban összecsiszolódtunk, egyre jobb lett. Az egyik 3as alkalmával, én éppen az exemet dugtam kutyapózban, mig a pasija minket nézett a fotelből. Egyszer csak szólt, hogy álljak le.
Azt hittem cserélni akar, gondoltam akkor majd az exem szájjal kényeztet engem, és kihuztam a farkam a puncijából. A srác azonban mögém lépett, megfogta a farkam és elkezdte finoman verni. Engem ez teljesen váratlanul ért, de mikor látta, hogy nem húzodom el, akkor átölelte a mellkasom, és magához húzott, tovább verte a farkam. Amilyen váratlan volt, olyan kib@szott jó érzés volt, hogy az exem bomba seggét markoltam, miközben a pasija a farkamat verte és közben éreztem, hogy miközben átölel a kemény farkát a seggemhez, a farpofáimhoz nyomja és teljesen összekeni a nedvével. Közben az exem is észre vette hogy vmi nem stimmel, mert valszeg ő is arra számított, hogy most a pasija jön, megfordult és legalább annyira meglepődöt mint én az elején. de aztán hamar levágta mi a szitu, így széttette a lábát és elkezdett játszani magával, miközben nézett minket. Akkor ott még nagyon zavart, hogy közben néz minket, ezért kértem inkább pucsítson vissza. Ő engedelmesen visszatérdelt.. Az exem seggére és derekára spricceltem (meg talán a tarkójára is) egy hatalmasat. A srác még próbált minden cseppet kisajtolni belőlem és várt míg kicsit lankad a farkam. Majd ellépett tőlem, odaállt az exem mögé és megkurta miközben a gecimtől csöpögő seggét markolta.. én meg álltam néztem őket és azt se tudtam mit gondoljak. az első érzés a szégyen volt, majd a vágy, hogy ezt még egyszer akarom és a kiváncsiság, hogy mi lehet még. Igazából ekkor mélyült el igazán a 3as kalandunk, teljesen új szintet ért el. Még 4 évig folytatódott a kapcsolat,hasonló formában, de egyre új dolgokat kipróbálva. Majd ők összeházasodtak, küldföldre költöztek, és bár a barátság még megvan, de hasonló élményeket már nem sikerült velük összehozni. Nekem ez az első élményem!
#235   2021. 02. 27. szombat 02:20
Single.joe Single.joe
jó sztorikat lehet itt olvasni, megosztom én is a sajátomat. Ez jó pár éve történt, egyetemen volt egy csaj, akivel kb 1 évig voltunk együtt, majd vége lett a kapcsolatnak, de a közeli ismertség/barátság megmaradt vele. Az egyetem után Ő összejött egy sráccal, akit az exemen keresztül aztán én is megismertem, és jóban letünk. sokat jártunk bulizni 3an, jól kijötünk ...Én a volt csajomról tudtam, hogy őt izgatja a 2 pasi+1 csaj felállás, így aztán úgy esett egyszer (tkp elég soká, de ez másik történet), hogy tovább mélyült a barátságunk... Az első alkalmat, egy második követte, majd egy harmadik és tényleg egyre jobban összecsiszolódtunk, egyre jobb lett. Az egyik 3as alkalmával, én éppen az exemet dugtam kutyapózban, mig a pasija minket nézett a fotelből. Egyszer csak szólt, hogy álljak le.
Azt hittem cserélni akar, gondoltam akkor majd az exem szájjal kényeztet engem, és kihuztam a farkam a puncijából. A srác azonban mögém lépett, megfogta a farkam és elkezdte finoman verni. Engem ez teljesen váratlanul ért, de mikor látta, hogy nem húzodom el, akkor átölelte a mellkasom, és magához húzott, tovább verte a farkam. Amilyen váratlan volt, olyan kib@szott jó érzés volt, hogy az exem bomba seggét markoltam, miközben a pasija a farkamat verte és közben éreztem, hogy miközben átölel a kemény farkát a seggemhez, a farpofáimhoz nyomja és teljesen összekeni a nedvével. Közben az exem is észre vette hogy vmi nem stimmel, mert valszeg ő is arra számított, hogy most a pasija jön, megfordult és legalább annyira meglepődöt mint én az elején. de aztán hamar levágta mi a szitu, így széttette a lábát és elkezdett játszani magával, miközben nézett minket. Akkor ott még nagyon zavart, hogy közben néz minket, ezért kértem inkább pucsítson vissza. Ő engedelmesen visszatérdelt.. Az exem seggére és derekára spricceltem (meg talán a tarkójára is) egy hatalmasat. A srác még próbált minden cseppet kisajtolni belőlem és várt míg kicsit lankad a farkam. Majd ellépett tőlem, odaállt az exem mögé és megkurta miközben a gecimtől csöpögő seggét markolta.. én meg álltam néztem őket és azt se tudtam mit gondoljak. az első érzés a szégyen volt, majd a vágy, hogy ezt még egyszer akarom és a kiváncsiság, hogy mi lehet még. Igazából ekkor mélyült el igazán a 3as kalandunk, teljesen új szintet ért el. Még 4 évig folytatódott a kapcsolat,hasonló formában, de egyre új dolgokat kipróbálva. Majd ők összeházasodtak, küldföldre költöztek, és bár a barátság még megvan, de hasonló élményeket már nem sikerült velük összehozni. Nekem ez az első élményem!
#234   2021. 02. 26. péntek 13:42
X Törölt felhasználó (4480752)
Hm szivesen átélném én is ezt! Lenne esetleg ra valakik?
(Ez egy válasz solano üzenetére (2021. 02. 22. hétfő 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 22. hétfő 17:49
Az előző sztorit azzal folytatódott, hogy ismét meglátogattam az illetőt ugyanazzal a szándékkal, mint első alkalommal. Kezdetben minden a korábbi forgatókönyv szerint zajlott, talán annyi volt a különbség, hogy már ő is az elején kilépett az alsónadrágjából. Zajlott a kellemes izgatás, én is kezelésbe vettem a felkínált farkat. Egy idő után érzékeltem, hogy egyre többször tér vissza segglyukamhoz. Kezdetben csak kicsit, de minél többször csinálta annál mélyebben és hosszasabban ujjazott. Meglepően jól esett, ami miatt kicsit megemeltem a fenekemet, hogy még jobban hozzáférjen. Egyre jobban élveztem, de a kezemben lévő lüktető farok azt igazolta, hogy a másik fél is alaposan be van indulva a szitutól. A továbbiakban ez úgy fokozódott, hogy az ujja helyett a nyelvével kezdte izgatni a seggemet. Ekkor már szinte majdnem pucsítottam, hogy a kezével verhesse a farkamat. Hihetetlenül fel voltam izgulva a helyzettől, mígnem rákérdezett, akarom e hogy megdugjon. Itt megemlíteném, hogy a korábbi ujjazástól függetlenül eszemben sem volt megdugatni magamat. Ebben a totálisan felizgult állapotban viszont azt válaszoltam, ha van gumióvszere tehetünk egy próbát. Mire észbe kaptam már a heverőn voltam négykézláb, és az alaposan besíkosítózott segglyukamhoz illesztette a farkát. Amikor kezdte belém tolni a vékonynak semmiképpen nem nevezhető farkat felszisszentem mert elég kellemetlennek éreztem. Mondtam is, hogy szerintem nem fog menni. Azt mondta nyugi, félig már benn van, közben finom mozgásokat csinált, így némileg enyhült a kellemetlen érzés, de korántsem volt élvezetes, nagyon feszített. Ekkor kihúzta belőlem, azt hittem ennyi volt, de csak egy újabb síkosítás következett. A második próbálkozás meglepő módon sokkal könnyebben ment. Amint becsusszant, éreztem, hogy pillanatok alatt már tövig van bennem, ennek hatására folyamatosan elmúlt az enyhe fájdalom is. Na ekkor végleg tudatosult nálam, hogy életemben először meg leszek dugva smile . A lökések egyre erősebbek lettek, a tempó is váltakozott. Két kézzel fogta a derekamat, és úgy húzott a farkára. Én is egyre jobban elkaptam a ritmust, már löktem magam hátra, amikor befelé tolta. Néha kihúzta, de már kértem, hogy dugjon még. A finishez úgy értünk, hogy nagy tempóban tövig verte, majd hirtelen megállt és hatalmasakat nyögve elélvezett. Ezután még kellemesen leszopott, úgyhogy teljesen készen voltam.
#233   2021. 02. 24. szerda 17:14
szeged88 szeged88
Nagyon jó kis történet! Iszonyatos izgalmas lehet ezt átélni, mikor picit elveszted a kontrolt, és csak átszelleműltem átadod magad ennek az élvezetnek. smile
(Ez egy válasz solano üzenetére (2021. 02. 22. hétfő 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 22. hétfő 17:49
Az előző sztorit azzal folytatódott, hogy ismét meglátogattam az illetőt ugyanazzal a szándékkal, mint első alkalommal. Kezdetben minden a korábbi forgatókönyv szerint zajlott, talán annyi volt a különbség, hogy már ő is az elején kilépett az alsónadrágjából. Zajlott a kellemes izgatás, én is kezelésbe vettem a felkínált farkat. Egy idő után érzékeltem, hogy egyre többször tér vissza segglyukamhoz. Kezdetben csak kicsit, de minél többször csinálta annál mélyebben és hosszasabban ujjazott. Meglepően jól esett, ami miatt kicsit megemeltem a fenekemet, hogy még jobban hozzáférjen. Egyre jobban élveztem, de a kezemben lévő lüktető farok azt igazolta, hogy a másik fél is alaposan be van indulva a szitutól. A továbbiakban ez úgy fokozódott, hogy az ujja helyett a nyelvével kezdte izgatni a seggemet. Ekkor már szinte majdnem pucsítottam, hogy a kezével verhesse a farkamat. Hihetetlenül fel voltam izgulva a helyzettől, mígnem rákérdezett, akarom e hogy megdugjon. Itt megemlíteném, hogy a korábbi ujjazástól függetlenül eszemben sem volt megdugatni magamat. Ebben a totálisan felizgult állapotban viszont azt válaszoltam, ha van gumióvszere tehetünk egy próbát. Mire észbe kaptam már a heverőn voltam négykézláb, és az alaposan besíkosítózott segglyukamhoz illesztette a farkát. Amikor kezdte belém tolni a vékonynak semmiképpen nem nevezhető farkat felszisszentem mert elég kellemetlennek éreztem. Mondtam is, hogy szerintem nem fog menni. Azt mondta nyugi, félig már benn van, közben finom mozgásokat csinált, így némileg enyhült a kellemetlen érzés, de korántsem volt élvezetes, nagyon feszített. Ekkor kihúzta belőlem, azt hittem ennyi volt, de csak egy újabb síkosítás következett. A második próbálkozás meglepő módon sokkal könnyebben ment. Amint becsusszant, éreztem, hogy pillanatok alatt már tövig van bennem, ennek hatására folyamatosan elmúlt az enyhe fájdalom is. Na ekkor végleg tudatosult nálam, hogy életemben először meg leszek dugva smile . A lökések egyre erősebbek lettek, a tempó is váltakozott. Két kézzel fogta a derekamat, és úgy húzott a farkára. Én is egyre jobban elkaptam a ritmust, már löktem magam hátra, amikor befelé tolta. Néha kihúzta, de már kértem, hogy dugjon még. A finishez úgy értünk, hogy nagy tempóban tövig verte, majd hirtelen megállt és hatalmasakat nyögve elélvezett. Ezután még kellemesen leszopott, úgyhogy teljesen készen voltam.
#232   2021. 02. 23. kedd 13:01
lajos450 lajos450
Nagyon izgalmas dolog történt veled.
Ezt még én sem próbáltam. Én inkább a közös masztinak és a szopásnak vagyok a híve, de egy jó partnerrel szívesen kipróbálnám.
(Ez egy válasz solano üzenetére (2021. 02. 22. hétfő 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 22. hétfő 17:49
Az előző sztorit azzal folytatódott, hogy ismét meglátogattam az illetőt ugyanazzal a szándékkal, mint első alkalommal. Kezdetben minden a korábbi forgatókönyv szerint zajlott, talán annyi volt a különbség, hogy már ő is az elején kilépett az alsónadrágjából. Zajlott a kellemes izgatás, én is kezelésbe vettem a felkínált farkat. Egy idő után érzékeltem, hogy egyre többször tér vissza segglyukamhoz. Kezdetben csak kicsit, de minél többször csinálta annál mélyebben és hosszasabban ujjazott. Meglepően jól esett, ami miatt kicsit megemeltem a fenekemet, hogy még jobban hozzáférjen. Egyre jobban élveztem, de a kezemben lévő lüktető farok azt igazolta, hogy a másik fél is alaposan be van indulva a szitutól. A továbbiakban ez úgy fokozódott, hogy az ujja helyett a nyelvével kezdte izgatni a seggemet. Ekkor már szinte majdnem pucsítottam, hogy a kezével verhesse a farkamat. Hihetetlenül fel voltam izgulva a helyzettől, mígnem rákérdezett, akarom e hogy megdugjon. Itt megemlíteném, hogy a korábbi ujjazástól függetlenül eszemben sem volt megdugatni magamat. Ebben a totálisan felizgult állapotban viszont azt válaszoltam, ha van gumióvszere tehetünk egy próbát. Mire észbe kaptam már a heverőn voltam négykézláb, és az alaposan besíkosítózott segglyukamhoz illesztette a farkát. Amikor kezdte belém tolni a vékonynak semmiképpen nem nevezhető farkat felszisszentem mert elég kellemetlennek éreztem. Mondtam is, hogy szerintem nem fog menni. Azt mondta nyugi, félig már benn van, közben finom mozgásokat csinált, így némileg enyhült a kellemetlen érzés, de korántsem volt élvezetes, nagyon feszített. Ekkor kihúzta belőlem, azt hittem ennyi volt, de csak egy újabb síkosítás következett. A második próbálkozás meglepő módon sokkal könnyebben ment. Amint becsusszant, éreztem, hogy pillanatok alatt már tövig van bennem, ennek hatására folyamatosan elmúlt az enyhe fájdalom is. Na ekkor végleg tudatosult nálam, hogy életemben először meg leszek dugva smile . A lökések egyre erősebbek lettek, a tempó is váltakozott. Két kézzel fogta a derekamat, és úgy húzott a farkára. Én is egyre jobban elkaptam a ritmust, már löktem magam hátra, amikor befelé tolta. Néha kihúzta, de már kértem, hogy dugjon még. A finishez úgy értünk, hogy nagy tempóban tövig verte, majd hirtelen megállt és hatalmasakat nyögve elélvezett. Ezután még kellemesen leszopott, úgyhogy teljesen készen voltam.
#231   2021. 02. 23. kedd 11:44
tamás80 tamás80
Óó, hát teljesen felállt a farkam ahogy olvastam, nagyon jó lehetett, valahogyan így képzelném el magamnak is az elaőt
(Ez egy válasz solano üzenetére (2021. 02. 22. hétfő 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 22. hétfő 17:49
Az előző sztorit azzal folytatódott, hogy ismét meglátogattam az illetőt ugyanazzal a szándékkal, mint első alkalommal. Kezdetben minden a korábbi forgatókönyv szerint zajlott, talán annyi volt a különbség, hogy már ő is az elején kilépett az alsónadrágjából. Zajlott a kellemes izgatás, én is kezelésbe vettem a felkínált farkat. Egy idő után érzékeltem, hogy egyre többször tér vissza segglyukamhoz. Kezdetben csak kicsit, de minél többször csinálta annál mélyebben és hosszasabban ujjazott. Meglepően jól esett, ami miatt kicsit megemeltem a fenekemet, hogy még jobban hozzáférjen. Egyre jobban élveztem, de a kezemben lévő lüktető farok azt igazolta, hogy a másik fél is alaposan be van indulva a szitutól. A továbbiakban ez úgy fokozódott, hogy az ujja helyett a nyelvével kezdte izgatni a seggemet. Ekkor már szinte majdnem pucsítottam, hogy a kezével verhesse a farkamat. Hihetetlenül fel voltam izgulva a helyzettől, mígnem rákérdezett, akarom e hogy megdugjon. Itt megemlíteném, hogy a korábbi ujjazástól függetlenül eszemben sem volt megdugatni magamat. Ebben a totálisan felizgult állapotban viszont azt válaszoltam, ha van gumióvszere tehetünk egy próbát. Mire észbe kaptam már a heverőn voltam négykézláb, és az alaposan besíkosítózott segglyukamhoz illesztette a farkát. Amikor kezdte belém tolni a vékonynak semmiképpen nem nevezhető farkat felszisszentem mert elég kellemetlennek éreztem. Mondtam is, hogy szerintem nem fog menni. Azt mondta nyugi, félig már benn van, közben finom mozgásokat csinált, így némileg enyhült a kellemetlen érzés, de korántsem volt élvezetes, nagyon feszített. Ekkor kihúzta belőlem, azt hittem ennyi volt, de csak egy újabb síkosítás következett. A második próbálkozás meglepő módon sokkal könnyebben ment. Amint becsusszant, éreztem, hogy pillanatok alatt már tövig van bennem, ennek hatására folyamatosan elmúlt az enyhe fájdalom is. Na ekkor végleg tudatosult nálam, hogy életemben először meg leszek dugva smile . A lökések egyre erősebbek lettek, a tempó is váltakozott. Két kézzel fogta a derekamat, és úgy húzott a farkára. Én is egyre jobban elkaptam a ritmust, már löktem magam hátra, amikor befelé tolta. Néha kihúzta, de már kértem, hogy dugjon még. A finishez úgy értünk, hogy nagy tempóban tövig verte, majd hirtelen megállt és hatalmasakat nyögve elélvezett. Ezután még kellemesen leszopott, úgyhogy teljesen készen voltam.
#230   2021. 02. 23. kedd 05:13
zsozs70 zsozs70
Én is nagyon szuper lehet
(Ez egy válasz Tamas334 üzenetére (2021. 02. 22. hétfő 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 22. hétfő 15:09
ezt de kipróbálnám!
#229   2021. 02. 23. kedd 05:08
zsozs70 zsozs70
Na erre vagyok én is már de sehol senki
(Ez egy válasz solano üzenetére (2021. 02. 22. hétfő 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 22. hétfő 17:49
Az előző sztorit azzal folytatódott, hogy ismét meglátogattam az illetőt ugyanazzal a szándékkal, mint első alkalommal. Kezdetben minden a korábbi forgatókönyv szerint zajlott, talán annyi volt a különbség, hogy már ő is az elején kilépett az alsónadrágjából. Zajlott a kellemes izgatás, én is kezelésbe vettem a felkínált farkat. Egy idő után érzékeltem, hogy egyre többször tér vissza segglyukamhoz. Kezdetben csak kicsit, de minél többször csinálta annál mélyebben és hosszasabban ujjazott. Meglepően jól esett, ami miatt kicsit megemeltem a fenekemet, hogy még jobban hozzáférjen. Egyre jobban élveztem, de a kezemben lévő lüktető farok azt igazolta, hogy a másik fél is alaposan be van indulva a szitutól. A továbbiakban ez úgy fokozódott, hogy az ujja helyett a nyelvével kezdte izgatni a seggemet. Ekkor már szinte majdnem pucsítottam, hogy a kezével verhesse a farkamat. Hihetetlenül fel voltam izgulva a helyzettől, mígnem rákérdezett, akarom e hogy megdugjon. Itt megemlíteném, hogy a korábbi ujjazástól függetlenül eszemben sem volt megdugatni magamat. Ebben a totálisan felizgult állapotban viszont azt válaszoltam, ha van gumióvszere tehetünk egy próbát. Mire észbe kaptam már a heverőn voltam négykézláb, és az alaposan besíkosítózott segglyukamhoz illesztette a farkát. Amikor kezdte belém tolni a vékonynak semmiképpen nem nevezhető farkat felszisszentem mert elég kellemetlennek éreztem. Mondtam is, hogy szerintem nem fog menni. Azt mondta nyugi, félig már benn van, közben finom mozgásokat csinált, így némileg enyhült a kellemetlen érzés, de korántsem volt élvezetes, nagyon feszített. Ekkor kihúzta belőlem, azt hittem ennyi volt, de csak egy újabb síkosítás következett. A második próbálkozás meglepő módon sokkal könnyebben ment. Amint becsusszant, éreztem, hogy pillanatok alatt már tövig van bennem, ennek hatására folyamatosan elmúlt az enyhe fájdalom is. Na ekkor végleg tudatosult nálam, hogy életemben először meg leszek dugva smile . A lökések egyre erősebbek lettek, a tempó is váltakozott. Két kézzel fogta a derekamat, és úgy húzott a farkára. Én is egyre jobban elkaptam a ritmust, már löktem magam hátra, amikor befelé tolta. Néha kihúzta, de már kértem, hogy dugjon még. A finishez úgy értünk, hogy nagy tempóban tövig verte, majd hirtelen megállt és hatalmasakat nyögve elélvezett. Ezután még kellemesen leszopott, úgyhogy teljesen készen voltam.
#228   2021. 02. 22. hétfő 18:59
Erox65 Erox65
Ezzel a hozzászólásoddal kicsit eloszlattad az első behatolástól való félelmemet. Nem tudom miért izgat annyira az a vágy, hogy egy figyelmes partner kellő előkészítés után makkjával finoman áttörje ánuszgyűrűmet és tövig betolja kőkemény dárdáját. Talán a fiatalkori popsi izgatással elért prosztata orgazmusok újbóli átélésének vágya hajt. Aki átélte már a prosztata orgazmust, az érti, hogy mi az az érzés, amit keresek.
(Ez egy válasz solano üzenetére (2021. 02. 22. hétfő 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 22. hétfő 17:49
Az előző sztorit azzal folytatódott, hogy ismét meglátogattam az illetőt ugyanazzal a szándékkal, mint első alkalommal. Kezdetben minden a korábbi forgatókönyv szerint zajlott, talán annyi volt a különbség, hogy már ő is az elején kilépett az alsónadrágjából. Zajlott a kellemes izgatás, én is kezelésbe vettem a felkínált farkat. Egy idő után érzékeltem, hogy egyre többször tér vissza segglyukamhoz. Kezdetben csak kicsit, de minél többször csinálta annál mélyebben és hosszasabban ujjazott. Meglepően jól esett, ami miatt kicsit megemeltem a fenekemet, hogy még jobban hozzáférjen. Egyre jobban élveztem, de a kezemben lévő lüktető farok azt igazolta, hogy a másik fél is alaposan be van indulva a szitutól. A továbbiakban ez úgy fokozódott, hogy az ujja helyett a nyelvével kezdte izgatni a seggemet. Ekkor már szinte majdnem pucsítottam, hogy a kezével verhesse a farkamat. Hihetetlenül fel voltam izgulva a helyzettől, mígnem rákérdezett, akarom e hogy megdugjon. Itt megemlíteném, hogy a korábbi ujjazástól függetlenül eszemben sem volt megdugatni magamat. Ebben a totálisan felizgult állapotban viszont azt válaszoltam, ha van gumióvszere tehetünk egy próbát. Mire észbe kaptam már a heverőn voltam négykézláb, és az alaposan besíkosítózott segglyukamhoz illesztette a farkát. Amikor kezdte belém tolni a vékonynak semmiképpen nem nevezhető farkat felszisszentem mert elég kellemetlennek éreztem. Mondtam is, hogy szerintem nem fog menni. Azt mondta nyugi, félig már benn van, közben finom mozgásokat csinált, így némileg enyhült a kellemetlen érzés, de korántsem volt élvezetes, nagyon feszített. Ekkor kihúzta belőlem, azt hittem ennyi volt, de csak egy újabb síkosítás következett. A második próbálkozás meglepő módon sokkal könnyebben ment. Amint becsusszant, éreztem, hogy pillanatok alatt már tövig van bennem, ennek hatására folyamatosan elmúlt az enyhe fájdalom is. Na ekkor végleg tudatosult nálam, hogy életemben először meg leszek dugva smile . A lökések egyre erősebbek lettek, a tempó is váltakozott. Két kézzel fogta a derekamat, és úgy húzott a farkára. Én is egyre jobban elkaptam a ritmust, már löktem magam hátra, amikor befelé tolta. Néha kihúzta, de már kértem, hogy dugjon még. A finishez úgy értünk, hogy nagy tempóban tövig verte, majd hirtelen megállt és hatalmasakat nyögve elélvezett. Ezután még kellemesen leszopott, úgyhogy teljesen készen voltam.
#227   2021. 02. 22. hétfő 17:49
solano solano
Az előző sztorit azzal folytatódott, hogy ismét meglátogattam az illetőt ugyanazzal a szándékkal, mint első alkalommal. Kezdetben minden a korábbi forgatókönyv szerint zajlott, talán annyi volt a különbség, hogy már ő is az elején kilépett az alsónadrágjából. Zajlott a kellemes izgatás, én is kezelésbe vettem a felkínált farkat. Egy idő után érzékeltem, hogy egyre többször tér vissza segglyukamhoz. Kezdetben csak kicsit, de minél többször csinálta annál mélyebben és hosszasabban ujjazott. Meglepően jól esett, ami miatt kicsit megemeltem a fenekemet, hogy még jobban hozzáférjen. Egyre jobban élveztem, de a kezemben lévő lüktető farok azt igazolta, hogy a másik fél is alaposan be van indulva a szitutól. A továbbiakban ez úgy fokozódott, hogy az ujja helyett a nyelvével kezdte izgatni a seggemet. Ekkor már szinte majdnem pucsítottam, hogy a kezével verhesse a farkamat. Hihetetlenül fel voltam izgulva a helyzettől, mígnem rákérdezett, akarom e hogy megdugjon. Itt megemlíteném, hogy a korábbi ujjazástól függetlenül eszemben sem volt megdugatni magamat. Ebben a totálisan felizgult állapotban viszont azt válaszoltam, ha van gumióvszere tehetünk egy próbát. Mire észbe kaptam már a heverőn voltam négykézláb, és az alaposan besíkosítózott segglyukamhoz illesztette a farkát. Amikor kezdte belém tolni a vékonynak semmiképpen nem nevezhető farkat felszisszentem mert elég kellemetlennek éreztem. Mondtam is, hogy szerintem nem fog menni. Azt mondta nyugi, félig már benn van, közben finom mozgásokat csinált, így némileg enyhült a kellemetlen érzés, de korántsem volt élvezetes, nagyon feszített. Ekkor kihúzta belőlem, azt hittem ennyi volt, de csak egy újabb síkosítás következett. A második próbálkozás meglepő módon sokkal könnyebben ment. Amint becsusszant, éreztem, hogy pillanatok alatt már tövig van bennem, ennek hatására folyamatosan elmúlt az enyhe fájdalom is. Na ekkor végleg tudatosult nálam, hogy életemben először meg leszek dugva smile . A lökések egyre erősebbek lettek, a tempó is váltakozott. Két kézzel fogta a derekamat, és úgy húzott a farkára. Én is egyre jobban elkaptam a ritmust, már löktem magam hátra, amikor befelé tolta. Néha kihúzta, de már kértem, hogy dugjon még. A finishez úgy értünk, hogy nagy tempóban tövig verte, majd hirtelen megállt és hatalmasakat nyögve elélvezett. Ezután még kellemesen leszopott, úgyhogy teljesen készen voltam.
#226   2021. 02. 22. hétfő 15:52
kiss jános70 kiss jános70
Nekem még nem volt de nagyon bolygatja a fantáziámat ezért keresnék hozzá egy partnert igazábol egy pár lenne tökéletes és ott a hölgy megtanítana cumizni
#225   2021. 02. 22. hétfő 15:09
Tamas334 Tamas334
ezt de kipróbálnám!
(Ez egy válasz solano üzenetére (2021. 02. 22. hétfő 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 22. hétfő 14:51
Az első biszex élményeimről már megírtam, hogy az akkori feleségemmel 3-as szex közben értek az első impulzosok. Tagadhatatlanul egyre inkább izgatott a gondolat, hogy kipróbáljam kettesben is egy pasival. Hirdetéseket kezdtem el böngészni, és végül egy férfiak számára is erotikus masszázst kínáló pasit választottam ki. Először chaten, majd telefonon beszéltünk. Tömörítve az egésznek az volt a lényege, hogy elmondtam számára, hogy masszázs közben vagy a végén szeretném ha leszopatna, de semmi ne legyen kötelező Amikor elérkezett a találkozás időpontja vegyes izgalmak kavarogtak bennem, de amint találkoztunk már nagyon akartam az egészet. Rövid beszélgetés, és egy zuhany után hasra fektetett és lábaim irányából kezdetét vette a masszázs. Amikor a combom belső feléhez ért nagyon kellemesen megborzongtam, amit ő is érzékelt és fokozatosan többször érintette az erogén zónákat. Egyre jobban ellazultam, no meg felizgultam. Amit nem gondoltam előtte, de a masszázsolajnak köszönhetően szintet váltott a kényeztetés. Éreztem, hogy nagyon finoman, de egyértelműen megujjazza az ánuszomat. Ekkor kérdezte, hogy jól esik e, amire csak igennel tudtam válaszolni. Persze folytatta a masszázst, de időnként visszatért, tovább gerjesztve bennem a vágyat. Időközben ő is levette az alsónadrágját és amikor a kezem vonalába ért, úgy helyezkedett, hogy megfoghassam a már meredező farkát. Kezdetben vertem neki, majd oldalra fordulva elkezdtem szopni, eközben ő is kézzel izgatta a farkamat. Az újabb pozícióváltás során ismét hason feküdtem és szemben állt velem úgy szopatott. Nem durván, de itt kaptam rendesen. Volt amikor dugta a számat, néha nyalatta a golyóit. Persze felkönyököltem és egyre intenzívebben szoptam, már érezni lehetett, hogy hamarosan el fog élvezni a kőkemény fasz. Mielőtt a finisbe ért, megkérdezte spriccelhet e szájba. Ahogy bólintottam, hogy igen, szinte pillanatok alatt elkezdte a végsőkig felizgatott farok teleélvezni a számat. Miután lenyeltem az utolsó cseppig, hanyatt fektetett és az ágaskodó farkamat felváltva szájjal és kézzel a spriccelésig izgatta. Megjegyzem sokat már nem kellett ténykedni rajta smile Természetesen más alkalommal is voltam, de az már egy másik szaftos történet.
#224   2021. 02. 22. hétfő 14:51
solano solano
Az első biszex élményeimről már megírtam, hogy az akkori feleségemmel 3-as szex közben értek az első impulzosok. Tagadhatatlanul egyre inkább izgatott a gondolat, hogy kipróbáljam kettesben is egy pasival. Hirdetéseket kezdtem el böngészni, és végül egy férfiak számára is erotikus masszázst kínáló pasit választottam ki. Először chaten, majd telefonon beszéltünk. Tömörítve az egésznek az volt a lényege, hogy elmondtam számára, hogy masszázs közben vagy a végén szeretném ha leszopatna, de semmi ne legyen kötelező Amikor elérkezett a találkozás időpontja vegyes izgalmak kavarogtak bennem, de amint találkoztunk már nagyon akartam az egészet. Rövid beszélgetés, és egy zuhany után hasra fektetett és lábaim irányából kezdetét vette a masszázs. Amikor a combom belső feléhez ért nagyon kellemesen megborzongtam, amit ő is érzékelt és fokozatosan többször érintette az erogén zónákat. Egyre jobban ellazultam, no meg felizgultam. Amit nem gondoltam előtte, de a masszázsolajnak köszönhetően szintet váltott a kényeztetés. Éreztem, hogy nagyon finoman, de egyértelműen megujjazza az ánuszomat. Ekkor kérdezte, hogy jól esik e, amire csak igennel tudtam válaszolni. Persze folytatta a masszázst, de időnként visszatért, tovább gerjesztve bennem a vágyat. Időközben ő is levette az alsónadrágját és amikor a kezem vonalába ért, úgy helyezkedett, hogy megfoghassam a már meredező farkát. Kezdetben vertem neki, majd oldalra fordulva elkezdtem szopni, eközben ő is kézzel izgatta a farkamat. Az újabb pozícióváltás során ismét hason feküdtem és szemben állt velem úgy szopatott. Nem durván, de itt kaptam rendesen. Volt amikor dugta a számat, néha nyalatta a golyóit. Persze felkönyököltem és egyre intenzívebben szoptam, már érezni lehetett, hogy hamarosan el fog élvezni a kőkemény fasz. Mielőtt a finisbe ért, megkérdezte spriccelhet e szájba. Ahogy bólintottam, hogy igen, szinte pillanatok alatt elkezdte a végsőkig felizgatott farok teleélvezni a számat. Miután lenyeltem az utolsó cseppig, hanyatt fektetett és az ágaskodó farkamat felváltva szájjal és kézzel a spriccelésig izgatta. Megjegyzem sokat már nem kellett ténykedni rajta smile Természetesen más alkalommal is voltam, de az már egy másik szaftos történet.
#223   2021. 02. 21. vasárnap 14:51
didergo didergo
Igazad van. A biszexualitás valóban azokat jelöli, akik mind a saját nemük, mind az ellenkező nem képviselői iránt érezhetnek szexuális vonzalmat, vagy szerelmet, romantikus vágyakat.

Viszont ez a történet akkor is homoszexuális, mert a két pasi egymással szeretkezik, és nem számít, hogy ha biszexuális érdeklődésűek, mert az azonos neműek közötti szexuális tevékenységet így hívják. Még abban az esetben is, ha heteroszexuális személyek között jön létre, például kíváncsiságból.

De természetesen ebben semmi értékítélet nincs!

Sokan leírták már ebben a fórumban is, hogy minden ember szexuális irányultsága a hajlam szintjén biszexuálisnak tekinthető azaz mindenki valahol a heteroszexualitás-homoszexualitás skálán helyezkedik el.
(Ez egy válasz magic- üzenetére (2021. 02. 21. vasárnap 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 21. vasárnap 12:56
A bi- és homoszexualitás nem egyetlen alkalmat jelent a szexben. Sőt, nem is magát az együttlétet jelöli, hanem azt, hogy az személy mely nemhez vonzódik szexuálisan!? Tehát valójában a "bi kaland" cím sem túlzottan helytálló.

Tehát ha egy magát biszexuálisnak mondó ember lefekszik a saját nemével megegyező személlyel, ahol nincs jelen a másik nem képviselője, attól még nem válik homoszexuálissá.
#222   2021. 02. 21. vasárnap 12:56
magic- magic-
A bi- és homoszexualitás nem egyetlen alkalmat jelent a szexben. Sőt, nem is magát az együttlétet jelöli, hanem azt, hogy az személy mely nemhez vonzódik szexuálisan!? Tehát valójában a "bi kaland" cím sem túlzottan helytálló.

Tehát ha egy magát biszexuálisnak mondó ember lefekszik a saját nemével megegyező személlyel, ahol nincs jelen a másik nem képviselője, attól még nem válik homoszexuálissá.
(Ez egy válasz didergo üzenetére (2021. 02. 13. szombat 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 13. szombat 13:45
Jó sztori, gratulálok! Klassz, hogy ilyen kellemes emléket hagyott benned az első homoszexuális élményed.
#221   2021. 02. 21. vasárnap 10:44
szeged88 szeged88
Nagyon izgalmas! Jó lenne ha egyszer nekem is összejönne!
(Ez egy válasz ujelmeny üzenetére (2021. 02. 15. hétfő 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 15. hétfő 08:56
Csak néhány pasis alkalom van mögöttem és az első ebben is emlékezetes.
Sok pornó nézés közben elkezdett felmerülni bennem, hogy pasival is kipróbálnám, majd a gondolat gyökeret vert és elkezdtem nézegetni a hirdetéseket.
Sok feledhető mellett volt valaki, aki szimpatikus volt és megbeszéltük, hogy találkozunk valami semleges helyen, aztán meglátjuk miként tovább.
Rettenetesen ideges voltam és bár korán ott voltam a megbeszélt helyen azon gondolkoztam, inkább nem kellene megvárnom. Végül maradtam.
Kicsit beszélgettünk, majd felmentünk hozzá, hogy ott folytassuk.
Még ekkor sem voltam biztos abban, hogy képes leszek bármit is tenni. Szerencsére Ő azért rutinosabb volt és mire kezdtem kicsit ellazulni, már köntös volt rajta, alatta semmi.
Hozott italt, mászkált, leült és olykor kivillant a farka is. Gátlásaim lassan teljesen elszálltak.
Megkérdezte nincs e kedvem egy közös tusoláshoz. Volt.
Rendkívül izgalmas olt megérinteni egy másik férfi testét, megfogni a farkát, érezni ahogy a kezemben merevedik meg.
Ekkor már nagyon vártam, hogy a számba vehessem így le is guggoltam. Szép farka volt. Úgy éreztem, megérte ott maradni a találkozó helyszínén. Ezért meg.
A szobában folytattuk, ahol simogattuk és szoptuk egymást. Néha olyan természetesnek tűnt az egész.
Végül egymás testére élveztünk.
Bevallom, amint elkezdtem "magamhoz térni", kialakult bennem egy fura, lelkiismeret furdalás. A neveltetésem elkezdett felülemelkedni rajtam.
El kellett kelni néhány hétnek ezt követően, de aztán újra találkoztunk. Néhányszor. smile
 
... 5 6 7 8 9 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Stefan77 Stefan77
Nyitás ideje: 2020. 03. 05. csütörtök
Üzenetek: 360db
Utolsó üzenet: 2023. 04. 08. szombat
 

Hírek

2024. 04. 16. kedd 17:41
Lesbian College Coeds 13 Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása. Letöltés - Lesbian College Coeds 13 Tovább
2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!