Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Biszex

Az eddigi hozzászólások

... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#300   2021. 10. 21. csütörtök 04:23
kakasmano kakasmano
Hát nem semmi.
Még mindig egy finom punci izgat fel, de amit írtál arra kőkemény lett a farkam.
Nem gondoltam volna hogy egy pasi is így fel tud izgatni...
(Ez egy válasz biszex56 üzenetére (2021. 06. 26. szombat 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 26. szombat 12:16
Az első eset után néhány évvel történt a második ilyen eset. Közben megszületett a lányom. „Normális” családi életet éltem. Hamar túlléptem azon, ami akkor történt. Valahol belül megmaradt az emlék, de nem foglalkoztam vele. Soha férfit az utcán meg nem néztem. Eszembe sem jutott, hogy ilyen kapcsolatot létesítsek bárkivel. Annyiban változtam meg, hogy én is elkezdtem szőrteleníteni magam, de csak intim helyen.
Az évek folyamán feleségemmel kicsit frissíteni akartuk szexuális életünket. Ezért párokkal kezdtünk ismerkedni. Volt néhány kalandunk közösen. Ezek amolyan párcserés élmények voltak. Voltak jók, és voltak rosszak is. Talán a pornó filmek hatására elkezdett izgatni a látvány, amikor egy férfi elélvez. Szerettem látni a spriccelést akár filmen, akár az ilyen összejöveteleken. Izgalmas látvány volt, amikor a másik pár férfi tagja feleségem hasára, puncijára élvez.
Egy este felhívott az a régi ismerősöm, akivel az első fotós kalandom volt.
Mivel legalább három éve nem beszéltünk, csodálkoztam, hogy jelentkezett.
Beszéltünk pár szót, hogy mi történt velünk az elmúlt években. Ő is megtalálta élete párját. Megnősült. Van egy szép kisfia.
Megbeszéltük, hogy összehozunk egy közös családi programot.
Telefonon nem tudtunk sokat beszélni, mert mind a kettőnk felesége hallotta a beszélgetést.
Megbeszéltük, hogy most ő jön el hozzám.
Eljött egyik este. Feleségem a kislánnyal nagymamázott.
Mi leültünk és beszélgettünk. Szóba került a szex is. Milyen a szexuális életünk. Mondtam, hogy mi vettünk részt párcserés bulikban. Ő nagyon kíváncsi lett. Egész felvillanyozódott!
• Olyan is történt, ami akkor közöttünk?
• Nem. Ezek csak párcserés dolgok. Ti nem gondolkodtatok ilyenen?
• Én benne lennék, de az asszonynak említeni sem merem. Meg tudod, nekem fontos lenne, hogy a két férfi is érinthesse egymást. Akkor este, mikor ott voltál, rájöttem, hogy ez engem nagyon felizgat. Nagyon jól esett, ami akkor történt.
• Azóta is volt ilyen alkalmad valakivel?
• Igen, előfordult. Azóta kerestem a lehetőséget.
• Nekem nem volt semmilyen fiús élményem. Nem is kerestem. Ezek a négyesek megfelelnek nekem. Viszont én is szeretem látni a másik férfi élvezését!
• Azt én is szívesen nézem.
• Még mindig szőrteleníted magad?
• Persze. Csak úgy szeretem magam látni.
• Feleséged mit szól hozzá?
• Először volt furcsa neki. Már megszokta, és ő is szőrteleníti magát.
• Én is szőrtelenítem.
• Csak nem volt ragadós? 
• Nem tudom. Rajtad tetszett meg. Rájöttem, hogy sokkal tisztább így. Meg nem is izzad annyira.
• Az jó! Szoktál még fényképezni?
• Persze. Mindig hobbim volt, az is maradt.
• Volna kedved pár képet készíteni rólam? Azóta egy sem készült, és eltelt három év.
• Csinálhatok. Van itthon filmem. Milyen képeket szeretnél?
• Most szeretnék direkt meztelen képeket. Nem fürdőgatyában.
• Ok. Vetkőzz le!
• Kimehetnék lezuhanyozni? Kicsit izzadt vagyok. Meleg van kint.
• Persze, nyugodt
#299   2021. 10. 20. szerda 15:28
BaraTom1 BaraTom1
Nálam is így indult, hogy max. egy kis orál. Még a gondolatától is undorodtam, hogy egy fiúval csókolózzak. Már az is megvolt. Valóban első helyen a csajok, de.........sok más is van.
(Ez egy válasz Palesz üzenetére (2021. 10. 19. kedd 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 19. kedd 23:18
Párommal mi is fantáziálunk egy négyes hanciról de én biztos megállnék egy kis orális szexnél. Dugni ott vannak a csajok. Gondolom úgy hogy még nem próbáltuk. smile
#298   2021. 10. 19. kedd 23:18
Palesz Palesz
Párommal mi is fantáziálunk egy négyes hanciról de én biztos megállnék egy kis orális szexnél. Dugni ott vannak a csajok. Gondolom úgy hogy még nem próbáltuk. smile
(Ez egy válasz BaraTom1 üzenetére (2021. 10. 19. kedd 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 19. kedd 16:18
Mindig heterónak tartottam magam soha nem érdekelt a másik nem. Mikor bevettük a barátomat harmadiknak és a nejem nagyon élvezte akkor kezdtem nézegetni a farkát. Főleg az tetszett mikor 69-ben nyaltam a párom, a haver meg hátulról dugta, én meg élvezettel néztem ahogy mozog benne. Egyre nőtt a vágy bennem, hogy megnyaljam közben a hímtagját. Egyik alkalommal megkérdeztem közben, mit szólna hozzá. Beleegyezett és élvezettel nyaltam a punciszaftos vesszőjét. A végén mikor kihúzta a feleségemből tisztára szoptam neki ami nagyon finom volt. Ezután már vertük is és szoptuk is kölcsönösen egymásnak. Pár hónapja már a dugás is megvolt. Soha nem gondoltam volna, hogy egy pasit is lehet élvezni. Pedig igen.
#297   2021. 10. 19. kedd 16:18
BaraTom1 BaraTom1
Mindig heterónak tartottam magam soha nem érdekelt a másik nem. Mikor bevettük a barátomat harmadiknak és a nejem nagyon élvezte akkor kezdtem nézegetni a farkát. Főleg az tetszett mikor 69-ben nyaltam a párom, a haver meg hátulról dugta, én meg élvezettel néztem ahogy mozog benne. Egyre nőtt a vágy bennem, hogy megnyaljam közben a hímtagját. Egyik alkalommal megkérdeztem közben, mit szólna hozzá. Beleegyezett és élvezettel nyaltam a punciszaftos vesszőjét. A végén mikor kihúzta a feleségemből tisztára szoptam neki ami nagyon finom volt. Ezután már vertük is és szoptuk is kölcsönösen egymásnak. Pár hónapja már a dugás is megvolt. Soha nem gondoltam volna, hogy egy pasit is lehet élvezni. Pedig igen.
#296   2021. 10. 07. csütörtök 11:10
X Törölt felhasználó (1526542)
Első első:casting szopatás
Második első: hármasban, 1 nő, két pasi
Harmadik első: meg is dugtam smile
#295   2021. 10. 06. szerda 17:24
X Törölt felhasználó (4531852)
Sziasztok! Elég sokáig érleltem magamban a gondolatot, hogy kipróbáljam pasival. Ahogy lenni szokott, először egy kis orál, azután ki akartam próbálni többet is. Ezzel szerintem 90%-ban így vagyunk. Nekem az első próbálkozásaim nem voltak kellemes emlékek. Futó kalandok, nem is figyetek rám. Megfogatdam, hogy nem fogok reagálni a most épp ráérek típusú megkeresésekre. Meg is lepődtem, hogy mindezek után is maradt érdeklődő irántam. Kb egy hét levelezés után jött a személyes találkozás. Nem akartam otthon találkozni elsőre, így egy sör mellett kezdtünk semleges témákról beszélgetni. Baráti hangulatban iszogattunk, majd amikor már elég bátor voltam hozzá, megkérdeztem, volna-e kedve nálam folytatni. Eddig ezt a kérdést nőknek tettem fel, de az izgalom ugyanaz smile Szerencsére igent mondott. Felmentünk, ajtó bezár, rögtön egymásnak estünk. A farka kőkemény volt, amikor kivettem és hát az enyém is állt már rendesen. Beszéltem neki a rossz tapasztalataimról, és hogy ne eröltessen semmit. Rendkívül figyelmes és nagyon ügyes volt smile Amikor éreztem, hogy egyre jobban közeledek a végéhez, megkértem, hogy szexeljünk. Nagyon lassan, szinte milliméterenként teret nyerve hatolt belém. Feszített, de nem fájt. Iszonyat jót dugtunk, szinte tökéletes este volt. Nekem ez volt az első olyan élményem, amit szívesen felidézek.
#294   2021. 09. 23. csütörtök 15:45
X Törölt felhasználó (4460202)
Sziasztok mindenki!! Felejthetetlen élmény az egyik haveral ! Bulizni indultuk én mentem érte kocsival kicsit hamarabb érkeztem a megbeszélt időponthoz képpest. Pont indult zuhanyozni és ott lófrállt előttem csupaszon !! Húú a szemem nem tudtam leveni a farkáról hihetetlen farka van kb 20 22cm és ráadásul vastag is !! Észre vette hogy bámulom és viccesen megkérdezte hogy be kapnád ?? Igen mondtam neki még magamon is elcsodállkozva!! Azt hittem hülyéskedik de nem így történt elment zuhanyozni közbe azt mondta hogy megmosom és majd utána bekapod!! Már álló fasszal jött ki a tusolásból és csak spontán oda lépet elém betette a számba . Anbyira felizgatott ez a helyzet úgy szoptam a farkát mint egy ribanc aki mindíg ezt csinálja !! Pár perc és már bele is élvezett a számba !! Azótta csak telefonon beszéltünk mert sajnos ki ment külföldr és nem tudtunk össze futni ! Aig várom hogy ismét megtörtényen bár ő még mást is szeretne velem csinálni !!
#293   2021. 09. 19. vasárnap 17:06
pompei pompei
Sajnos még nem volt ilyen kalandom. Elsőre én egy párral tudnám elképzelni.
#292   2021. 09. 19. vasárnap 01:02
X Törölt felhasználó (4195002)
Nekem már végre meg volt pár napja.
Isteni érzés volt,irányított mivel tapasztaltabb volt mint én.
Franciaztunk egymásnak hosszan.
Mögém került és berakta....
Isteni érzés volt ahogy finoman dugott..Éreztem ahogy lassan belém csúszik a farka.Lassan és finoman ki be járt popomban.
Remélem lesz még folytatás.
#291   2021. 08. 14. szombat 14:49
X Törölt felhasználó (1478352)
Egy két héten belül meglesz az első mert találtam egy párt ahol a pasi akar kölcsönös cumit
#290   2021. 06. 26. szombat 20:10
lajos450 lajos450
Nagyon izgalmas történet, nagyon megjött a kedvem hozzá.
#289   2021. 06. 26. szombat 12:40
biszex56 biszex56
Ő elkezdte masszírozni magának, én pedig a makkját izgattam a nyelvemmel.
Aztán felnyögött, és éreztem, amint megfeszül a teste. Átvettem a farka simogatását Szinte fejtem a farkát. Tudtam, hogy pillanatok múlva elélvez! Késztetést éreztem, hogy kinyissam a számat. Aztán jött a lüktetés, és egy vékony forró sugár csapódott az arcomra, és a nyelvemre! Utána több bőséges sugár érkezett! Beterítette az arcomat, az ajkaimat. Én meg bevezettem a lüktető farkát a számba, és szoptam, és szoptam.
Mikor lenyugodott, a farkamhoz térdelt. Fölé hajolt, és elkezdte újra szopni!
Nem bírtam sokáig. Jeleztem, hogy jönni fog. Csak annyit mondott: gyere.
És én elöntöttem a száját a forró nedűvel!
Csodálatos élmény volt.
Attól fogva én is kerestem a lehetőségeket, hogy átéljem újra ezeket a perceket!
#288   2021. 06. 26. szombat 12:19
biszex56 biszex56
• Szerintem minden pózban van rólad. Nem tudom, mit lehetne még javítani.
Leültünk, és beszélgettünk tovább. Mondta, hogy most is olyan izgalmas a helyzet, mint három éve.
• Igen, szerintem is. Csak már nem érzem magam olyan hülyén, mint akkor.
• Volna kedved megérinteni megint?
• Nem is tudom. Te szeretnéd?
• Igen, jól esne! Akkor nagyon kellemes volt, és kíváncsi lennék, hogy most mit váltana ki belőlem!
• Ha akkor megtettem, akkor miért ne?
Felállt, oda lépett a fotel mellé, miben ültem, és én rátettem a kezem a szemérem dombjára. Felsóhajtott, és éreztem, hogy a teste megremeg. Kicsit simogattam, és rácsúsztattam kezem a farkára! Már nem kellett vezetnie a kezem. Elkezdem masszírozni.
Közben rólam is lecsúszott a törölköző. Ahogy simogattam, megjelent a végén a csillogó csepp. Ujjammal szétkentem a makkján, és már csillogott az egész lilás duzzadt makkja.
Éreztem, hogy nekem is felállt! Soha nem hittem, hogy ennyire izgatni tud egy ilyen szituáció.
Ő folyamatosan sóhajtozott. Halkan megszólalt:
- Nagyon jó! Most már csináljuk végig! Nem bírom abbahagyni!
- Hogy gondolod?
- Gyere!
Hanyatt feküdt a szőnyegre. Én mellé térdeltem, és simogattam tovább!
• Mást nem szeretnél kipróbálni?
• Mire gondolsz?
Éreztem, hogy mit szeretne. Kicsit ódzkodtam, de valahol én is kívántam a dogot.
Mellé feküdtem, hogy az ő farka az én fejemnél volt. Fölé hajoltam, és nyelvemmel megérintettem a makk végét. Kicsit sós, de kellemes érzés volt. Ezért úgy döntöttem, megpróbálom. Rácsúsztattam számat a farkára, és ízlelgettem. Nem volt semmivel rosszabb, mint egy puncit nyalni, ezért folytattam. Elkezdem szopni, és közben meg-megállva a nyelvemmel kényezettem. Remegett a gyönyörtől. Azután megemelte a csípőjét, és megpróbálta mélyebbre nyomni a számba. Én úgy voltam vele, hagyom, ha nem tudom, legfeljebb nem veszem be többet mélyebben. A torkomig csúszott. Kicsit megindult a nyálképződés, de más nem történt. Ettől még síkosabb lett. Könnyebben csúszott ki be.
Kis idő múlva oldalra fordult, és éreztem, amint megérinti a farkamat. Kicsit simogatta ő is, azután a szájába csúsztatta. Így kényeztettük egymás jó darabig, mikor megszólalt:
• Neked milyen érzés? Nem kellemetlen?
• Nem. Nagyon érzéki. Finom érzés szopni neked, és te is nagyon kellemesen szopsz!
• Hogy fejezzük be? Hova élvezzünk?
• Ahova szeretnéd! Én mindenesetre szeretném látni, amikor spriccelsz!
• Kiverjem előtted?
• Ne! Majd én! Közelről szeretném látni!
• Én szeretném megkóstolni a tiédet!
• Ok. Élvezzek a szádba?
• A nyelvemre szeretném!
• Akkor jelzek, ha jön!
• Te is szólj, és föléd fogok térdelni, és akkor látod a spriccelést!
• Az jó lesz!
• Mehet az arcodra? Vagy inkább a melledre?
• Mindenhova. Mehet az arcomra is!
Újra elkezdtük szopni egymásnak.
Szólt, hogy nemsokára élvezni fog. Akkor én hanyatt feküdtem, és ő a mellem fölé térdelt. Jobban alá csúsztam, hogy a számmal elérjem a farkát. Ő elkezdte masszír
#287   2021. 06. 26. szombat 12:18
biszex56 biszex56
Belül egy izgalmat éreztem. Tudtam, hogy meztelen lesz, amikor visszajön. Éreztem, hogy ez nem csak a fényképezésről fog szólni. Nem véletlenül jött el. Éreztem, tervezte, hogy fényképeket fog kérni!
Elutasíthattam volna, de valamiért nem akartam. Talán én is vágytam, hogy újra megtörténjen.
Visszajött. Egy törölközőt csavart a dereka köré. Közben tovább beszélgettünk.
• Neked az óta nem volt fiús élményed?
• Nem volt. Nem is kerestem. Neked milyen kapcsolataid voltak?
• Akkor, mikor veled megtörtént, én is csodálkoztam mind kettőnkön. Nekem azelőtt eszembe sem jutott volna, hogy egy férfi hozzám érjen. Ha valaki mondja, hogy mi fog történni, elküldtem volna az anyjába. Viszont tény, hogy eszméletlenül jó volt, amit tettél. Utána valóban elhatároztam, hogy kipróbálom még egyszer. Kellett hozzá bátorság, de válaszoltam egy fiúnak. Találkoztunk nálam. Ő kicsit simogatott, és utána szopta a farkam. Nem volt rossz, de én nem tudtam semmit viszonozni neki, mert visszataszító volt a bozont a farka körül.
• Akkor jó, hogy te nekem nem akartál semmit viszonozni!
• Igen, lehet, hogy végképp elment volna a kedvem mindentől.
• Akkor készítsünk pár képet!
• Most lankadt vagyok. Nem gond?
• Nem. Legyen ilyen képed is! Álló farokkal nincs?
• Nincs, mert akkor nem készült, csak fürdőgatyában.
• Tényleg. Meztelen képet nem készítettem rólad. Dobd le a törölközőt, és készítek párat.
Levette, és ott állt előttem meztelenül. A farka nyugalmi állapotban.
Én készítettem pár képet. Oldalról, szemből, fotelben ülve. Készült úgyis, hogy állva, fél lábbal a fotel karfáján.
Persze közben elkezdett emelkedni a férfiassága. Készítettem félig álló farokkal is pár képet.
Közben megmerevedett neki. Már álló farokkal készültek a képek.
Éreztem, amint az én farkam is megmozdul a látványra. Észre vehette az izgalmamat, mert rákérdezett:
• Neked nincs kedved levetkőzni? – kérdezte. Talán úgy még érdekesebb lenne nekem is!
• Hát! … Ha gondolod? Még soha nem vetkőztem le így férfi előtt.
• Szégyellős vagy? Akkor négyesben, hogy vetkőztél le?
• Nem vagyok szégyellős, de nekem is le kéne tusolnom. Kicsit melegem lett!
• Tusolj le! Ráérünk.
• Ok. Azonnal jövök.
Kimentem, és lezuhanyoztam magam. Nagyon jól esett, mert valóban melegem volt. Kicsit lenyugtatott.
Visszamentem a szobába. Ő ült a fotelban. Láttam, hogy a farka félárbócon van.
Rajtam is egy törölköző volt.
• Bocsánat, már itt is vagyok. Folytatjuk a fényképezést?
• Persze.
Felállt, és kérte, hogy legyen pár kép a popsijáról is. Szép kerek férfias, de szőrtelen feneke volt.
Kattintottam róla pár képet. Volt teljes alakos hátulról, volt közeli, amin csak a popsija, és a lába között a zacskója látszott.
• Milyen képeket szeretnél még?
• Nem tudom. Üljünk le, és majd kitalálom. Milyen nem volt még?
#286   2021. 06. 26. szombat 12:16
biszex56 biszex56
Az első eset után néhány évvel történt a második ilyen eset. Közben megszületett a lányom. „Normális” családi életet éltem. Hamar túlléptem azon, ami akkor történt. Valahol belül megmaradt az emlék, de nem foglalkoztam vele. Soha férfit az utcán meg nem néztem. Eszembe sem jutott, hogy ilyen kapcsolatot létesítsek bárkivel. Annyiban változtam meg, hogy én is elkezdtem szőrteleníteni magam, de csak intim helyen.
Az évek folyamán feleségemmel kicsit frissíteni akartuk szexuális életünket. Ezért párokkal kezdtünk ismerkedni. Volt néhány kalandunk közösen. Ezek amolyan párcserés élmények voltak. Voltak jók, és voltak rosszak is. Talán a pornó filmek hatására elkezdett izgatni a látvány, amikor egy férfi elélvez. Szerettem látni a spriccelést akár filmen, akár az ilyen összejöveteleken. Izgalmas látvány volt, amikor a másik pár férfi tagja feleségem hasára, puncijára élvez.
Egy este felhívott az a régi ismerősöm, akivel az első fotós kalandom volt.
Mivel legalább három éve nem beszéltünk, csodálkoztam, hogy jelentkezett.
Beszéltünk pár szót, hogy mi történt velünk az elmúlt években. Ő is megtalálta élete párját. Megnősült. Van egy szép kisfia.
Megbeszéltük, hogy összehozunk egy közös családi programot.
Telefonon nem tudtunk sokat beszélni, mert mind a kettőnk felesége hallotta a beszélgetést.
Megbeszéltük, hogy most ő jön el hozzám.
Eljött egyik este. Feleségem a kislánnyal nagymamázott.
Mi leültünk és beszélgettünk. Szóba került a szex is. Milyen a szexuális életünk. Mondtam, hogy mi vettünk részt párcserés bulikban. Ő nagyon kíváncsi lett. Egész felvillanyozódott!
• Olyan is történt, ami akkor közöttünk?
• Nem. Ezek csak párcserés dolgok. Ti nem gondolkodtatok ilyenen?
• Én benne lennék, de az asszonynak említeni sem merem. Meg tudod, nekem fontos lenne, hogy a két férfi is érinthesse egymást. Akkor este, mikor ott voltál, rájöttem, hogy ez engem nagyon felizgat. Nagyon jól esett, ami akkor történt.
• Azóta is volt ilyen alkalmad valakivel?
• Igen, előfordult. Azóta kerestem a lehetőséget.
• Nekem nem volt semmilyen fiús élményem. Nem is kerestem. Ezek a négyesek megfelelnek nekem. Viszont én is szeretem látni a másik férfi élvezését!
• Azt én is szívesen nézem.
• Még mindig szőrteleníted magad?
• Persze. Csak úgy szeretem magam látni.
• Feleséged mit szól hozzá?
• Először volt furcsa neki. Már megszokta, és ő is szőrteleníti magát.
• Én is szőrtelenítem.
• Csak nem volt ragadós? 
• Nem tudom. Rajtad tetszett meg. Rájöttem, hogy sokkal tisztább így. Meg nem is izzad annyira.
• Az jó! Szoktál még fényképezni?
• Persze. Mindig hobbim volt, az is maradt.
• Volna kedved pár képet készíteni rólam? Azóta egy sem készült, és eltelt három év.
• Csinálhatok. Van itthon filmem. Milyen képeket szeretnél?
• Most szeretnék direkt meztelen képeket. Nem fürdőgatyában.
• Ok. Vetkőzz le!
• Kimehetnék lezuhanyozni? Kicsit izzadt vagyok. Meleg van kint.
• Persze, nyugodt
#285   2021. 06. 24. csütörtök 17:18
pellekmisi pellekmisi
Nem az első, mostani
Gyorsan magunkra zártuk a lakás ajtaját.
Forró ölelkezés és csókok jöttek. Percekig csak öleltük egymást és csókolóztunk, aztán egymás szemébe nézve mosolyogtunk.

Én kezdtem el vetkőztetni őt. Először a póló került le, azt én is ledobtam, és folytattuk a csókolózást. Olyan elemi erővel hangolódtunk egymásra amit nehéz leírni.

Nagyon jó segge van, szóval először a nadrágon keresztül fogdostam aztán benyúltam és finom bőrét érintettem.

Ő most sem tudott ellenállni és meredező farkamat gyúrta a gatyán keresztül.

A falnak kellett támaszkodnom szemből, ő pedig hátulról átölelt, a nyakamat és a gerincem mellett csókolt, vagy éppen csókolóztunk.

Keze a mellkasomat es bimbóimat ingerelte, aztán farkamat fogdosta.

Kigombolta a nadrágom es letolta a boxerrel együtt. Elkapta a farkam, már dőlt belőlem az előnedv, amit ujjáról lenyalt ( most is dől ahogy írok )

Finoman elkezdte verni a farkam, mellbimbómat izgatta, és közben a nyakamat csókolta, azt hittem elalélok. Alig tudtam megállni a lábamon.

Letolta ő is a nadrágját és farkát farpofáim közé illesztve folytatta. Majdnem elélveztem
#284   2021. 06. 13. vasárnap 06:49
zsozs70 zsozs70
Az út szélén azért nem szopnék szopatnek
Viszont egy normális lakásba vagy pl egy jó szaunában isteni
#283   2021. 06. 10. csütörtök 19:07
szeged88 szeged88
Teljesen egyet értek. Úgy gondolom én is, hogy totál nem éri meg ezzel szórakozni.
(Ez egy válasz vinstoonlight üzenetére (2021. 06. 10. csütörtök 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 10. csütörtök 12:55
Örülök, hogy vannak még felelős pasik.
#282   2021. 06. 10. csütörtök 12:55
vinstoonlight vinstoonlight
Örülök, hogy vannak még felelős pasik.
(Ez egy válasz bi_david üzenetére (2021. 06. 10. csütörtök 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 10. csütörtök 08:31
Szia
Jó hogy ezt leírtad. Én már mondtam vissza úgy találkozót, hogy ezen a gumival / gumi nélkül dolgon nem tudtunk továbblépni.
#281   2021. 06. 10. csütörtök 08:31
bi_david bi_david
Szia
Jó hogy ezt leírtad. Én már mondtam vissza úgy találkozót, hogy ezen a gumival / gumi nélkül dolgon nem tudtunk továbblépni.
(Ez egy válasz vinstoonlight üzenetére (2021. 06. 05. szombat 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 05. szombat 10:40
Sosem értettem érett emberek, hogy képesek egy vadidegent leszopni, akiről azt sem tudják ki fia/bórja, pláné, hogy van-e bármilyen szexuális betegsége. Ti nem aggódtok, hogy elkaptok valami nemi betegséget?
 
... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Stefan77 Stefan77
Nyitás ideje: 2020. 03. 05. csütörtök
Üzenetek: 360db
Utolsó üzenet: 2023. 04. 08. szombat
 

Hírek

2024. 04. 16. kedd 17:41
Lesbian College Coeds 13 Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása. Letöltés - Lesbian College Coeds 13 Tovább
2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!