Na ez igazság! Osztom a véleményed!!!
(Ez egy válasz Polipár üzenetére (2022. 09. 22. csütörtök 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 22. csütörtök 12:51

Ez valami idilli képzelet, ami a gyakorlatban szinte soha nem működik. Az emberek folyamatosan változnak. Nem feltétlen ugyanabba az irányba, a vágyink sem. Kizárt dolog,hogy egy mono kapcsolat hosszútávon alárendelés és lemondások nélkül működne. Esetleg abban az esetben ha 2 aszexuális szerelmesről szól a történet, de még ott is megvan a bökkenő, hogy beleszeret másba IS, hiszen a szeretet osztható, a vágyak jönnek. Egy kapcsolat akkor lesz jó,ha a kommunikáció őszinte,ha ezen dolgoznak és önmagukon is, hogy letudják vetkőzni a birtoklást,a kisebbségi komplexusokból fakadó féltékenységet. Más esetben előbb vagy utóbb vége lesz
( vagy együtt maradnak boldogtalanul)

Szerintem ez gáz....
Izgalmas...
Mondjuk nincs férjem, csak pasim, de az is izgi... :P
És meg is szoktad csalni a pasidat a barátjával?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 03. hétfő 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 03. hétfő 08:58

Törölt felhasználó (4222642)

Izgalmas...
Inkább barátaival...
(Ez egy válasz szexelmenyek üzenetére (2022. 10. 03. hétfő 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Elég gáz dolog.
sziasztok , velem is megtörtént, igaz nem rendes megcsalás, csak punciba mártogatta a haver mikor dolgoztam , igaz elötte pár nappal kissé bepiáltunk hárman és párom kinyalizta.
Mikor együtt voltak reggel, aznap este hazaérve fura érzésem volt , de nem tulajdonítottam neki semmi. Párom várt tusolva kurvásba. isteni volt . utána neten haverral írtunk és lebuktatta magát. Rákérdeztem páromnál volt itt haver tagadta , mondom tudom , erre ismét semmi nem volt. nagy nehezen kibökte . Nem is az zavart hogy mással volt hanem a hazugsága. utána volt még pár punci nyali hármasban, és tapik stb. dugás nem. most meg kiderült exe idejében rendszeresen átjárt és volt minden. Nem tudom miért tagadja a párom, és én biztatom is , hogy hajrá , de nem akarja .
Mikor együtt voltak reggel, aznap este hazaérve fura érzésem volt , de nem tulajdonítottam neki semmi. Párom várt tusolva kurvásba. isteni volt . utána neten haverral írtunk és lebuktatta magát. Rákérdeztem páromnál volt itt haver tagadta , mondom tudom , erre ismét semmi nem volt. nagy nehezen kibökte . Nem is az zavart hogy mással volt hanem a hazugsága. utána volt még pár punci nyali hármasban, és tapik stb. dugás nem. most meg kiderült exe idejében rendszeresen átjárt és volt minden. Nem tudom miért tagadja a párom, és én biztatom is , hogy hajrá , de nem akarja .
Persze ez úgy megy ha egyszer bejutott a makkom akkor nemdugom meg .
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 05. szerda 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 05. szerda 17:52
Törölt felhasználó (4685764)

sziasztok , velem is megtörtént, igaz nem rendes megcsalás, csak punciba mártogatta a haver mikor dolgoztam , igaz elötte pár nappal kissé bepiáltunk hárman és párom kinyalizta.
ez volt csak sajnos
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 05. szerda 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 05. szerda 19:02
Törölt felhasználó (1339692)

Persze ez úgy megy ha egyszer bejutott a makkom akkor nemdugom meg .
Micsoda pali , félbehagyni egy kefélést.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 05. szerda 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 05. szerda 19:10
Törölt felhasználó (4685764)

ez volt csak sajnos
párom szolt hogy elég
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 05. szerda 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 05. szerda 19:38

Micsoda pali , félbehagyni egy kefélést.
Miért nem hagyta végig.
ez az
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 05. szerda 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 05. szerda 19:45

Miért nem hagyta végig.
Nem semmi, és egyszerre többel is?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 03. hétfő 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 03. hétfő 09:15

Inkább barátaival...

Mindet vagy senkit!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 03. hétfő 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 03. hétfő 09:15

Inkább barátaival...

Szomszéd, haver nőjét elbaszni... hogy közölnétek vele ?

Nem vagyok egy erkölcsrendész, de ennél gázabb dolgot nem sokat tudok morálisan
Én is így jártam annó.......
Üdv
Pontosan hogyan jártál? (Ez egy válasz tamás80 üzenetére (2023. 01. 08. vasárnap 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Pontosan hogyan jártál? (Ez egy válasz tamás80 üzenetére (2023. 01. 08. vasárnap 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
ez nálunk FULL FULL TABU !
(Ez egy válasz Freeze11 üzenetére (2023. 01. 07. szombat 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 07. szombat 21:32

Nem vagyok egy erkölcsrendész, de ennél gázabb dolgot nem sokat tudok morálisan