Izgatja e a nőket ha jelenlétükben mással van a pasijuk?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"Izgat ha megdugják a feleségem" és az "Engem a férjem jelenlétében dugnak" témáknak az inverze. "Csak a férfiak lennének adakozók ?"
"Van olyan nő akit boldoggá tesz ha a Pasija akár az ő jelenlétében más nővel szeretkezik?"
"Ez miért izgató a számára?"

Az eddigi hozzászólások

... 3 4 5 6
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#32   2009. 12. 05. szombat 14:39
X Törölt felhasználó (466604)
Én és a párom jegyben járunk,és családot szeretnék alapítani,nálunk ezért sem férne bele egy ilyesmi a kapcsolatunkba,sem az ő részéről,sem pedig az én részemről.Ez nem prűdség,de nem is birtoklási vágy,egyszerűen minden pár másmilyen,és máshogy élnek együtt egy kapcsolatban.Ahogy a mondás tartja ahány ház,annyi szokás.Köszi hogy írtatok pár sort nekem a kérdésemre,okosabb lettem smile
#31   2009. 12. 05. szombat 12:15
X Törölt felhasználó (101243)
Érdekes amit írsz, illetve már láttam rengeteg helyen, mondhatni általános vélekedés, és most engedd meg, hogy idézzelek:
"Csókolózni és szeretkezni csak azzal lehet - szerintem - akihez tényleg érzelmek kötik az embert."

A kijelentés második részével nem is tudok és nem is akarok vitatkozni: ez teljesen természetes, hogy szeretkezni csak a Párunkkal tudunk, az jelent olyan érzelmi töltetet, amit semmilyen egyéb felállás nem tud lekörözni, semmi nem tud annyira intenzív lenni. Amiről beszélünk, az a testi örömökről szól.
A másik hasonló vélekedés, hogy az túl intim... No persze, értem én, ha a konzumlányoknál ez feláras extra, mert ehhez valóban az kell, hogy tetsszen az, akivel vagyunk/vagyok, nekik nem élvezetből kell mással lenniük.
Ámde.
Ez szerintem egyszerű megközelítés kérdése: nekem igenis fontos az, hogy a harmadik kellemes érzéseket keltsen bennem. Ezt lehet akár valamilyen szintű érzelmi kötődésnek is nevezni, mert engem sosem tudott lázba hozni a kockás has, vagy a méteres kékeres. Nekem egy kerek egész ember tetszik meg, a személyiségével együtt. smile Persze ez megint nem igaz azokra, akik azt vallják, hogy ez vegytiszta szex, semmit nem kell tudni a másikról, és semmilyen egyéb kapcsolatot nem akar kialakítani. Ezt is elfogadom, még ha mi nem is így vélekedünk
Ha valakihez vonzódom, akkor azzal szívesen csókolózom, persze az sem árt, ha tud is. Érdekes megtapasztalni, hogy mennyire más tud lenni egy ilyen csók. Senki nem tud még csak hasonlóan csókolni sem, mint a Párom, egyszerűen sem a fent említett érzelmi eltérések miatt (össze sem tudom hasonlítani, hogy hány nagyságrenddel jobban vonzódom a Páromhoz, mint az esetleges harmadikhoz), no meg lehet, hogy szerencsém is van, hogy ő eszméletlenül csókol.

Nem akarom ragozni: csók és csók között is hatalmas különbség lehet. Természetesen megértem azokat is, akik nem tudják és nem is akarják különválasztani: az a Párjukkal kettejüké, így jelzik maguknak is és a másiknak is, hogy van, ami csak az övüké. Én is így érzek a Párommal, illetve fordítva, ha leánnyal egészülünk ki, akkor ő is így érez. Csak nekünk ehhez nem kell külön, kvázi kézzelfogható módon (tiltott csók jelen helyzetben) is bizonyítani ezt.

Már megint regényt írtam, bocsi. smile
(Ez egy válasz Zsuzsi_ üzenetére (2009. 12. 04. péntek 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 04. péntek 19:41
Mivel úgy érzem már túl sokat írtam csak egyetlen gondolat.
Csókolózni és szeretkezni csak azzal lehet - szerintem - akihez tényleg érzelmek kötik az embert. Egy harmadikkal, negyedikkal a dolog már nem érzelem "csak szex". És ha valakit egy ilyen érzelemmentes kefélésben megingat a hite a másikban, vagy hogy kiszeretnek belőle, mert jobbat dugott valakivel...Nos, akkor aza kapcsolat csak a szexen múlik és nem az érzelmeken.
Mert ha valakit szeretek, de mással dugok az a szex sose lesz olyan - még akkor is ha fergeteges a szex maga - mint azzal, akihez az érzelmeim kötnek.
Én igy működöm.
#30   2009. 12. 04. péntek 19:41
Zsuzsi_ Zsuzsi_
Mivel úgy érzem már túl sokat írtam csak egyetlen gondolat.
Csókolózni és szeretkezni csak azzal lehet - szerintem - akihez tényleg érzelmek kötik az embert. Egy harmadikkal, negyedikkal a dolog már nem érzelem "csak szex". És ha valakit egy ilyen érzelemmentes kefélésben megingat a hite a másikban, vagy hogy kiszeretnek belőle, mert jobbat dugott valakivel...Nos, akkor aza kapcsolat csak a szexen múlik és nem az érzelmeken.
Mert ha valakit szeretek, de mással dugok az a szex sose lesz olyan - még akkor is ha fergeteges a szex maga - mint azzal, akihez az érzelmeim kötnek.
Én igy működöm.
#29   2009. 12. 04. péntek 16:40
Így van Zsuzsi!
Azért is vetettem föl a kérdést,mert kíváncsi voltam a reakciókra,a miértekre.Nagyon kíváncsi természet vagyok ugyanis,és érdekelt,hogy hogy látja ezt a többi női társam.Én személy szerint azért nem tudnék belemenni,egy gruppenbe,mert nekem fájdalmas lenne látnom,ha a párom egy másik nőve lenne együtt. Nem hiszem,hogy ez a birtoklási vágy miatt van,nem vagyok birtokló,elég hosszú a póráz nálam,és ezt elvárom viszont is a kapcsolatban,ha megvan a kölcsönös bizalom.Még nem is önbizalom hiány,bár azért hazudnék ha azt mondanám,hogy nem lenne bennem ott a kétely,ha belemennék ilyesmibe,hogy a kedvesemnek nem e lesz jobb azzal a másikkal,és esetleg képes felrúgni a kapcsolatunkat emiatt.Ez azért valljuk be megvan mindenhol,és önbizalomtól függetlenül!
Ha a játékszabályok meg vannak beszélve,mint imént mondtad,azt tök jónak tartom,mert nem adtok úgymond esélyt arra,hogy eltávolodjatok egymástól stb.
Én csak azért nem tudnék jelenleg belemenni egy ilyen dologba,mert megszakadna a szívem ha látnám a párom egy másik nővel kamatyolni.Hiába lenne meg az,hogy az csak szex,Én személy szerint nem tudnám felszabadultan élvezni a szexet ilyen körülmények közt,ezért is írtam,hogy azzal ment akit nem szerettem.
Kitudja,lehet pár év múlva máshogy látom ezeket a dolgokat,most jelenleg így látom.örülök hogy írtatok a kérdésemhez wink
#28   2009. 12. 04. péntek 16:33
jh0nny jh0nny
Érdekes, hogy a csókkal mi, illetve én is így voltam, amikor hármasban voltunk a párommal meg egy másik sráccal, csak annyit kötöttem, ki, hogy nincs csók (mást nem kellett, a srácot ismertem, hogy nem egy vadállat), számomra az egy mélyebb dolog.
(Ez egy válasz Zsuzsi_ üzenetére (2009. 12. 04. péntek 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 04. péntek 15:16
Ninive, szerintem jó helyen vetetted fel.
A dolgokra pedig természetesen mindenki mást fog válaszolni, és az a jó, ha mindenki saját élményét, gondolatát osztja meg, nem azt amit szeretne.
Először is nálunk a hármas nem azért volt/van/lesz mert a kapcsolat ellaposodása ellen mnit lehetőséget megpróbáljuk. A párommal mi ezt úgy valljuk és tudjuk hogy félre kell tenni az érzelmeket, a testiséget, szeretet. Azok akik "birtokolják" a párjukat, sose mennek bele ilyenbe. Mert nem fér bele. Vannak akik akarnák, szeretnék ezt, de nem beszélik meg a párjukkal, csak az egyik oldal akarja, jó esetben a másik oldal beletörődik.
Számomra és számunkra a többes nem "sport", nem heti program. Olyan desszert féle, ami néha megtörténik és nem azért mert kevés az, akivel nagyon sok éve együtt vagyok. Bizonyos dolgokat, szabályokat megbeszéltünk és ehhez minden körülmények közt tartjuk magunkat. Nincs titkos randizgatás, mindent megbeszélünk és olyat ami már nem testi öröm, hanem érzelmet tartalmaz, minden körülmények közt kerüljük. Például nincs "harmadikkal" romantikus hétvége, vacsora kettesben vagy például csók. A csók nagyon érzelmes dolog számunkra. Ha közönséges lennék azt mondanám a puncim, a csókom azé akit szeretek, de a pinám néha megkaphatta más.
Szóval valóban lehet szerelemmel szeretni és birtolokni. Az hogy szerelmes vagyok, vagy sem a páromba nem ide vág, de ha azt mondom mindent megkapok amit lehet és boldog vagyok, talán tudod a választ. Épp ezért, amit extrába adhatok, kaphatok az mind ajándék. A jó kapcsolat nem birtoklásról szól, hanem bizalomról.

És ha voltál többesben és az számodra jó volt, kellemes emlék, akkor miért fáj az hogy egy ilyen jó dolgot Te magad teremthetsz meg annak akit valóban szeretsz?
A téma egyébként kényes, mert totál másképp látja mindenki.
#27   2009. 12. 04. péntek 15:16
Zsuzsi_ Zsuzsi_
Ninive, szerintem jó helyen vetetted fel.
A dolgokra pedig természetesen mindenki mást fog válaszolni, és az a jó, ha mindenki saját élményét, gondolatát osztja meg, nem azt amit szeretne.
Először is nálunk a hármas nem azért volt/van/lesz mert a kapcsolat ellaposodása ellen mnit lehetőséget megpróbáljuk. A párommal mi ezt úgy valljuk és tudjuk hogy félre kell tenni az érzelmeket, a testiséget, szeretet. Azok akik "birtokolják" a párjukat, sose mennek bele ilyenbe. Mert nem fér bele. Vannak akik akarnák, szeretnék ezt, de nem beszélik meg a párjukkal, csak az egyik oldal akarja, jó esetben a másik oldal beletörődik.
Számomra és számunkra a többes nem "sport", nem heti program. Olyan desszert féle, ami néha megtörténik és nem azért mert kevés az, akivel nagyon sok éve együtt vagyok. Bizonyos dolgokat, szabályokat megbeszéltünk és ehhez minden körülmények közt tartjuk magunkat. Nincs titkos randizgatás, mindent megbeszélünk és olyat ami már nem testi öröm, hanem érzelmet tartalmaz, minden körülmények közt kerüljük. Például nincs "harmadikkal" romantikus hétvége, vacsora kettesben vagy például csók. A csók nagyon érzelmes dolog számunkra. Ha közönséges lennék azt mondanám a puncim, a csókom azé akit szeretek, de a pinám néha megkaphatta más.
Szóval valóban lehet szerelemmel szeretni és birtolokni. Az hogy szerelmes vagyok, vagy sem a páromba nem ide vág, de ha azt mondom mindent megkapok amit lehet és boldog vagyok, talán tudod a választ. Épp ezért, amit extrába adhatok, kaphatok az mind ajándék. A jó kapcsolat nem birtoklásról szól, hanem bizalomról.

És ha voltál többesben és az számodra jó volt, kellemes emlék, akkor miért fáj az hogy egy ilyen jó dolgot Te magad teremthetsz meg annak akit valóban szeretsz?
A téma egyébként kényes, mert totál másképp látja mindenki.
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2009. 12. 04. péntek 00:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 04. péntek 00:52
Kellemes poharazgatás közben ajánlom. Amikor már lazább a társaság.
#26   2009. 12. 04. péntek 13:06
Sziasztok!
Régóta olvasgatom a fórumot,de még csak most szántam el magam arra,hogy be is regisztráljak vigyor0
Tudom,némi neműleg nem ide illik a kérdésem,és nem is szeretném offolni a topikot,csak kíváncsi lennék egy valamire.
Sok téma van itt az kapcsán,hogy ,,izgat ha megdugják a feleségem/barátnőm,esetleg mást kefél a barátom stb."
Lehet kicsit elmaradott vagyok mint vidéki lány,de azért én is túlestem ezen azon vigyor
Csak arra lennék kíváncsi,és szeretném ha a véleményeteket egy mondatba kifejtenétek,hogy miért van az,hogy pl nálam és a páromnál ilyesmi lehetetlen lenne.
A mi szemszögünkből nézve úgy gondoljuk,hogy ha két ember szerelmes egymásba,akkor nem jöhet szóba egy harmadik személy sem nálam,sem a partneremnél. Ha szeretsz valakit akkor mind lelkileg és mind szexuálisan megeléxel vele,azért választottad őt.
Na már most tudom ez az oldal nem a lélek rejtelmeiről akar szólni,sokkal inkább a testi gyönyöröknek az impulzív megéléséről,a szexkultúráról.
Csak azért bátorkodom feltenni a kérdést,és ezért ne haragudjatok rám,mert kíváncsi lennék arra,hogy azok a párok,akiknek kell egy harmadik személy,azok szerelmesek e igazán egymásba,vagy mi viszi őket rá,hogy egy harmadik embert bevegyenek magukhoz.Talán azért mert már ellaposodott köztük valami,vagy csak ilyen egyszerűen a szexuális beállítottságuk?
Voltam már én is hármasba,négyesbe,de csak azzal tudtam ezt megtenni,vagyis olyan párommal,aki iránt úgymond nem éreztem semmit a testi vonzalmon kívül,és hidegen hagyott,hogy még ott van más nő is akit kezelget mellettem,mert csak simán a gyönyör érdekelt,de nálam teljesen más,mikor olyan férfivel vagyok,akit szeretek.Biztos nem adnám oda a megszerzett zsákmányt más puncusnak,de mint írtam ez beállítottság kérdése.
Furcsa nekem,hogy simán megdughatják egyesek barátnőjét,feleségét,bár ha benne van a feleség azt mondom miért ne,de uyge sokat lehet olvasni,hogy a férj csak ábrándozik erről a felállásról.
Szal még egyszer az lenne a kérdésem,hogy szerelem mellett ez mennyire reális?Bocs h sokkoltam a közönséget bee1 Csáó!
#25   2009. 12. 04. péntek 00:52
kandurmarci kandurmarci
Kellemes poharazgatás közben ajánlom. Amikor már lazább a társaság.
(Ez egy válasz FélénkDeBuja üzenetére (2009. 12. 04. péntek 00:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 04. péntek 00:41
Hivatásost óvszer nélkül semmiképp! levele
Mostanában azt a kis játékot találtuk ki, hogy az ismerősi körön megyünk végig gondolatban kettesben, vajon ki lenne benne a dologban, kivel milyen lehetne... jól fel is izgatja mindkettőnket a dolog és szupereket hancúrozunk utána. Állati, hogy a párom mennyi barátnőjével látna szivesen együtt, persze a legtöbbje 'csak' fantázia, de mégis.
Viszont oda még nem jutottunk, hogy egy talán bevállalós ismerőst megkérdezzünk... barátnőmnek van egy elég tüzes (vagy inkább a kiéhezett a jobb szó) kolléganője, talán ő, de... értitek, hogy kérdez meg ilyet az ember? Talán szép lassan puhatolózva.
#24   2009. 12. 04. péntek 00:41
FélénkDeBuja FélénkDeBuja
Hivatásost óvszer nélkül semmiképp! levele
Mostanában azt a kis játékot találtuk ki, hogy az ismerősi körön megyünk végig gondolatban kettesben, vajon ki lenne benne a dologban, kivel milyen lehetne... jól fel is izgatja mindkettőnket a dolog és szupereket hancúrozunk utána. Állati, hogy a párom mennyi barátnőjével látna szivesen együtt, persze a legtöbbje 'csak' fantázia, de mégis.
Viszont oda még nem jutottunk, hogy egy talán bevállalós ismerőst megkérdezzünk... barátnőmnek van egy elég tüzes (vagy inkább a kiéhezett a jobb szó) kolléganője, talán ő, de... értitek, hogy kérdez meg ilyet az ember? Talán szép lassan puhatolózva.
(Ez egy válasz cyane1 üzenetére (2009. 11. 28. szombat 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 28. szombat 16:08
Gratula a sikerhez, a lényeg, hogy mindketten élveztétek! Viszont azt nem gondolom, hogy ha legközelebb sem az ismerettségi körből választotok harmadikat, hanem "hivatásost", akkor az óvszer nélküli szexet kellene erőltetni vele... Lehet, hogy ő némi plusz pénzért bele megy, de ki tudja mit kaptok el tőle. rolleyes
#23   2009. 11. 28. szombat 18:00
X Törölt felhasználó (465893)
Engem igen! smile Van barátnőm is és barátom is. Többször praktizáltuk azt, hogy először keféltem a pasimmal, beleélvezett a puncimba, utánna elmentem a barátnőmhöz és kinyalattam vele a drágám spermáját. smile Nagyon élveztük. Ez sokáig titokban ment, de egyszer lebuktunk, azóta viszont a barátom is benne van a dologban. Imádom, ha a barátnőm nyalogatja a puncim, mialatt a szivem szétkefél! smile
#22   2009. 11. 28. szombat 16:08
cyane1 cyane1
Gratula a sikerhez, a lényeg, hogy mindketten élveztétek! Viszont azt nem gondolom, hogy ha legközelebb sem az ismerettségi körből választotok harmadikat, hanem "hivatásost", akkor az óvszer nélküli szexet kellene erőltetni vele... Lehet, hogy ő némi plusz pénzért bele megy, de ki tudja mit kaptok el tőle. rolleyes
(Ez egy válasz FélénkDeBuja üzenetére (2009. 11. 23. hétfő 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 23. hétfő 22:55
Megvolt végül az alkalom. Sajnos, nem úgy sikerült, mint terveztük. Pontosabban, nem is sajnos, mert nagyon jó volt, mindketten élveztük (a profi csajnál meg ugye mégis csak munka, még ha nem is látszott meg rajta szerencsére). A probléma az volt, hogy kihagytuk a számításbók, hogy én a gumitól teljesen 'elpuhulok', egyszerűen nem megy úgy, lekonyulok szomoru1 Ezt ellensúlyozandó szerencsére képes vagyok 4-5 élvezésre is egymás után vigyor0
A barátnőmtől végül egy érett, tapasztalt nőt kaptam ajándékba, a netes adatai szerint 44 éves. Nem karcsú, de nem is molett, formás testű csaj. A feneke csodálatos, szép, nagy kerek popsija van. Azt sajnáltam a legjobban a gumis malőrben, hogy ezt a popsit nem dugtam meg schmoll2
A csaj értette a dolgát, dugás nélül is tökéletesen 'lekötött' es kitöltöttük az időtartamot (2 órát voltunk nála). Két dolog, amit különösen élveztem:
- barátnőmnek rettenetesen tetszett, míg mi az ágyon hancúroztunk, ő először egy fotelból, majd az ágy széléről nézte, végig masztizott, és ami klönösen tetszett, irányított minket
- a csaj (asszony, izgató így hívni) egyszer lábbal verte ki nekem, még egy csajom se csinált eddig ilyet, baromira élveztem

Mind a kettőnknek nagyon tetszett a dolog, egy pillanatig sem bántuk meg azóta! Legközelebb (mert lesz legközelebb smile ) viszont egy olyan csajt szeretnénk, akit gumi nélkül megdughatok.
#21   2009. 11. 28. szombat 03:08
Irresponsible Irresponsible
Csak bátran,nem fogsz csalódni smile
(Ez egy válasz kisnikol üzenetére (2009. 11. 16. hétfő 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 16. hétfő 11:00
Engem is izgat, hogy milyen lenne a páromat végignézni más lánnyal. Egyenlőre csak a fantáziámban van. Nem merek lépni, mert nem tudom, hogy ott élesben hogyan reagálnám le. Volt már 3-as kapcsink, de pasi beszállóval. Én is voltam szólóban csajjal, de még 2 lány 1 fiú felállás nem volt.
Majd talán egyszer, ha bátrabb leszek!
#20   2009. 11. 23. hétfő 22:55
FélénkDeBuja FélénkDeBuja
Megvolt végül az alkalom. Sajnos, nem úgy sikerült, mint terveztük. Pontosabban, nem is sajnos, mert nagyon jó volt, mindketten élveztük (a profi csajnál meg ugye mégis csak munka, még ha nem is látszott meg rajta szerencsére). A probléma az volt, hogy kihagytuk a számításbók, hogy én a gumitól teljesen 'elpuhulok', egyszerűen nem megy úgy, lekonyulok szomoru1 Ezt ellensúlyozandó szerencsére képes vagyok 4-5 élvezésre is egymás után vigyor0
A barátnőmtől végül egy érett, tapasztalt nőt kaptam ajándékba, a netes adatai szerint 44 éves. Nem karcsú, de nem is molett, formás testű csaj. A feneke csodálatos, szép, nagy kerek popsija van. Azt sajnáltam a legjobban a gumis malőrben, hogy ezt a popsit nem dugtam meg schmoll2
A csaj értette a dolgát, dugás nélül is tökéletesen 'lekötött' es kitöltöttük az időtartamot (2 órát voltunk nála). Két dolog, amit különösen élveztem:
- barátnőmnek rettenetesen tetszett, míg mi az ágyon hancúroztunk, ő először egy fotelból, majd az ágy széléről nézte, végig masztizott, és ami klönösen tetszett, irányított minket
- a csaj (asszony, izgató így hívni) egyszer lábbal verte ki nekem, még egy csajom se csinált eddig ilyet, baromira élveztem

Mind a kettőnknek nagyon tetszett a dolog, egy pillanatig sem bántuk meg azóta! Legközelebb (mert lesz legközelebb smile ) viszont egy olyan csajt szeretnénk, akit gumi nélkül megdughatok.
(Ez egy válasz FélénkDeBuja üzenetére (2009. 11. 12. csütörtök 23:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 12. csütörtök 23:38
vigyor0 Nicsak! Épp nemrég írtam erről valamelyik inverz témába és most itt van ez.
Múltkor írtam, hogy mi a barátnőmmel már komolyan fontolgatjuk a dolgot, mert őt nagyon izgatja, hogy egy másik nővel lásson. Azóta már tervezzük is, szombat a nagy nap kacsint
A másik témákban kérdés, hogy ki legyen a harmadik személy, ismerős vagy barát vagy idegen? Ez nálunk nem gond, mert barátnőm egy tapasztalt, "profi" csajjal akar együtt látni. Már ki is választottuk az illetőt egy megfelelő oldalról. Pontosabban 3 nőt választottunk közösen és meglepetés közülük ki is lesz a szombati harmadik fél kacsint
Nem is tudom, melyikünk izgatottabb, mindketten nagyon várjuk már!!!!
#19   2009. 11. 18. szerda 09:29
Zsuzsi_ Zsuzsi_
Trueman: egy egész picit vitába szállnék. Én úgy gondolom - és tutti millióan fognak rámfácolni - hogy nincs több férfi mint nő, akinek a fenti dolgok ne fordulnának meg az agyában, csak amíg a nőket tartják pletykásnak még is a férfiak azok akik inkább beszélnek erről. De az az érdekes, hogy még is inkább a nők azok akik engednek a partnernek ebben hogy "vegyünk be még egy lányt" mint a férfi egót legyőzendő, azt mondja egy férfi hogy vegyünk be még egy férfipartnert.
Szóval Ti férfiak többet beszéltek erről és talán ez egy kicsit "nem szignifikáns" smile
#18   2009. 11. 18. szerda 09:26
Zsuzsi_ Zsuzsi_
kisnikol: egy kapcsolat arról szól hogy amit adunk azt kapjuk. Valószinű azért volt alkalmad arra, hogy 2 férfi kényeztessen, mert a párod tudta rólad, hogy ez számodra öröm, vágy és ezért ennek megteremtette a lehetőségét. Tehát ő bízott benned, nem volt benne önzés és féltékenység sem. Visszafordítva, ha úgy érzed, hogy ez számodra viszont nem megy, hogy másik nővel legyen úgy hogy Te is ott vagy velük, akkor ahogy írod nem bízol magadban, az is számít de még többet számit az hogy a párodban nem bízol.

A topikra meg, igen izgató ha a jelenlétemben mással volt a párom, de az nem esne jól ha a hátam mögött csinálna bármit is. Ezzel arra utalnék hogy ha megteheti velem, miért tenné meg nélkülem.

Bár nem ide vág, de az ilyen élmények akkor vesztik el a valós varázsukat, amikor valaki ezzel akarja megmenteni a süllyedő, romló kapcsolatát, vagy pedig napi programmá válik.
Szerintem egy ilyen élmény hogy hármasban, négyesben lenni akkor az igazi ha desszert, és nem "kötelező fix program"
#17   2009. 11. 18. szerda 07:48
ti-mi ti-mi
Lehet, hogy kevés az ilyen nő, de szerintem akik ilyen oldalakon vannak azokat izgatja, vagy már játszanak a gondolattal! piki1! semmi gond veled! smile Én kb.8 éve álltam elő kedvesemnek ezzel a gondolattal, azóta még fantasztikusabb a szexuális életünk!! A szerelmünk pedig épp úgy lángol! A pasi beszállós téma pedig soha nem érdekelt, de a csaj+mi, vagy ti+mi az nagyon.
#16   2009. 11. 18. szerda 00:00
kacsaba kacsaba
Nagyon erdekes dolog az, hogy te mar mindent kaptal, de nem tudod mi legyen!? O bizott benned, de ugy latszik, te nem! Ne haragudj, de ez feltekenyseg es onzes ebben az esetben!
(Ez egy válasz kisnikol üzenetére (2009. 11. 16. hétfő 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 16. hétfő 11:00
Engem is izgat, hogy milyen lenne a páromat végignézni más lánnyal. Egyenlőre csak a fantáziámban van. Nem merek lépni, mert nem tudom, hogy ott élesben hogyan reagálnám le. Volt már 3-as kapcsink, de pasi beszállóval. Én is voltam szólóban csajjal, de még 2 lány 1 fiú felállás nem volt.
#15   2009. 11. 16. hétfő 11:00
kisnikol kisnikol VIP
#14   2009. 11. 15. vasárnap 04:52
Irresponsible Irresponsible
Egyértelműen igen.(nem is tudom,hogy eddig mért nem láttam ezt a topikot) Hogy miért, azt nehéz megfogalmazni. Mert fáj, de közben jó látni, hogy élvez.
#13   2009. 11. 14. szombat 23:02
kandurmarci kandurmarci VIP
Nem vagy aberrált perverz, hanem egy fantasztikus csaj vagy, irigylem a férjedet és kívánom nektek, hogy találjátok meg azt a bizonyos másik lányt.
(Ez egy válasz piki1 üzenetére (2009. 11. 14. szombat 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 14. szombat 22:43
Mostanában kezdtem én is mondogatni a férjemnek, hogy rengeteget fantáziálok arról, hogy a 3. egy lány legyen Akivel szeretkezünk, és a mi lányos dolgaink után szeretném én behelyezni a lány puncijába a párom péniszét, és végignézni, hogy elégíti ki úgy igazán ahogy engem.Nem tudom miért, de nagyon izgatna, és annyira beínditja a fantáziám, hogy vettem Neki egy műpuncit, amit együtt szoktunk nyalogatni szeretkezés közben,és amikor azt "dugja", és engem nyal közeben, sokszor kérem, hogy beszéljen közben, hogy mennyire jó, a másik lányt kielégíteni....hát ez valami orbitális orgazmust okoz nekem.Csak azt nem tudom ha igazán belegondolok, hogy ennyire aberrált perverz vagyok, vagy egyszerűen csak azt szeretném, hogy mellettem tegye ezt meg, és ne a hátam mögött?!Pikiné

... 3 4 5 6
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2009. 09. 22. kedd
Üzenetek: 112db
Utolsó üzenet: 2021. 08. 08. vasárnap

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!