Izgatja e a nőket ha jelenlétükben mással van a pasijuk?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"Izgat ha megdugják a feleségem" és az "Engem a férjem jelenlétében dugnak" témáknak az inverze. "Csak a férfiak lennének adakozók ?"
"Van olyan nő akit boldoggá tesz ha a Pasija akár az ő jelenlétében más nővel szeretkezik?"
"Ez miért izgató a számára?"

Az eddigi hozzászólások

... 4 5 6
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#12   2009. 11. 14. szombat 22:53
X Törölt felhasználó (33028)
én abszolult értelek. egyre több ilyen fantáziám van nekem is, bár én műpuncit nem vettem még neki rolleyes sokat gondolkoztam már én is ezen, de nem tudnám leírni, h mi izgat benne ennyire
egyenlőre az én férjem tartózkodó ezzel kapcsolatban, mert szeretné is meg nem is... gondolom fél, h nehgoy féltékeny legyek confused
(Ez egy válasz piki1 üzenetére (2009. 11. 14. szombat 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 14. szombat 22:43
Mostanában kezdtem én is mondogatni a férjemnek, hogy rengeteget fantáziálok arról, hogy a 3. egy lány legyen Akivel szeretkezünk, és a mi lányos dolgaink után szeretném én behelyezni a lány puncijába a párom péniszét, és végignézni, hogy elégíti ki úgy igazán ahogy engem.Nem tudom miért, de nagyon izgatna, és annyira beínditja a fantáziám, hogy vettem Neki egy műpuncit, amit együtt szoktunk nyalogatni szeretkezés közben,és amikor azt "dugja", és engem nyal közeben, sokszor kérem, hogy beszéljen közben, hogy mennyire jó, a másik lányt kielégíteni....hát ez valami orbitális orgazmust okoz nekem.Csak azt nem tudom ha igazán belegondolok, hogy ennyire aberrált perverz vagyok, vagy egyszerűen csak azt szeretném, hogy mellettem tegye ezt meg, és ne a hátam mögött?!Pikiné
#11   2009. 11. 14. szombat 22:43
piki1 piki1
Mostanában kezdtem én is mondogatni a férjemnek, hogy rengeteget fantáziálok arról, hogy a 3. egy lány legyen Akivel szeretkezünk, és a mi lányos dolgaink után szeretném én behelyezni a lány puncijába a párom péniszét, és végignézni, hogy elégíti ki úgy igazán ahogy engem.Nem tudom miért, de nagyon izgatna, és annyira beínditja a fantáziám, hogy vettem Neki egy műpuncit, amit együtt szoktunk nyalogatni szeretkezés közben,és amikor azt "dugja", és engem nyal közeben, sokszor kérem, hogy beszéljen közben, hogy mennyire jó, a másik lányt kielégíteni....hát ez valami orbitális orgazmust okoz nekem.Csak azt nem tudom ha igazán belegondolok, hogy ennyire aberrált perverz vagyok, vagy egyszerűen csak azt szeretném, hogy mellettem tegye ezt meg, és ne a hátam mögött?!Pikiné
#10   2009. 11. 13. péntek 08:37
X Törölt felhasználó (47519)
Gratulálok!
Ha a csaj nem "túl profi", tehát nem látványosan játsza meg magát, hanem el is engedi magát kicsit (nálunk ezért volt jó az ismerős, mert el tudta engedni magát) akkor biztos egy feledhetetlen élményben lesz részetek!
Kicsit irigyellek is, mert nálunk már rég volt ilyen buli! smile
Kellemes estét!!
(Ez egy válasz FélénkDeBuja üzenetére (2009. 11. 12. csütörtök 23:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 12. csütörtök 23:38
vigyor0 Nicsak! Épp nemrég írtam erről valamelyik inverz témába és most itt van ez.
Múltkor írtam, hogy mi a barátnőmmel már komolyan fontolgatjuk a dolgot, mert őt nagyon izgatja, hogy egy másik nővel lásson. Azóta már tervezzük is, szombat a nagy nap kacsint
A másik témákban kérdés, hogy ki legyen a harmadik személy, ismerős vagy barát vagy idegen? Ez nálunk nem gond, mert barátnőm egy tapasztalt, "profi" csajjal akar együtt látni. Már ki is választottuk az illetőt egy megfelelő oldalról. Pontosabban 3 nőt választottunk közösen és meglepetés közülük ki is lesz a szombati harmadik fél kacsint
Nem is tudom, melyikünk izgatottabb, mindketten nagyon várjuk már!!!!
#9   2009. 11. 12. csütörtök 23:38
FélénkDeBuja FélénkDeBuja
vigyor0 Nicsak! Épp nemrég írtam erről valamelyik inverz témába és most itt van ez.
Múltkor írtam, hogy mi a barátnőmmel már komolyan fontolgatjuk a dolgot, mert őt nagyon izgatja, hogy egy másik nővel lásson. Azóta már tervezzük is, szombat a nagy nap kacsint
A másik témákban kérdés, hogy ki legyen a harmadik személy, ismerős vagy barát vagy idegen? Ez nálunk nem gond, mert barátnőm egy tapasztalt, "profi" csajjal akar együtt látni. Már ki is választottuk az illetőt egy megfelelő oldalról. Pontosabban 3 nőt választottunk közösen és meglepetés közülük ki is lesz a szombati harmadik fél kacsint
Nem is tudom, melyikünk izgatottabb, mindketten nagyon várjuk már!!!!
#8   2009. 11. 10. kedd 13:33
Zsuzsi_ Zsuzsi_
Szerintem azt a nőt izgatja, aki mer és képes örömet adni a párjának. Egyébként meg azt kapjuk mindenben amit magunk is adunk. Akár közhely, akár nem smile
Engem izgatott mikor a párom mással láttam, tetszett hogy látszik rajta hogy örömet kap, és így ad. És én is jól éreztem magam. És az egész csak akkor történhet meg, hogy ha mindketten tudjuk hogy mit tehet a harmadik és ezt képesek vagyunk kontroll alatt tartani, ahogy saját magunkat is.
#7   2009. 11. 03. kedd 13:25
X Törölt felhasználó (47519)
Nálunk ez úgy jött, hogy a Kedvesemmel megbeszéltük kipróbáljuk, hogy mennyire élvezné, ha egy lány kényeztetné ŐT amíg én benne vagyok. Nos a végén azt mondta, nagyon jól esett neki, de arra nem számított, hogy ennyire élvezni fogja a látványt amíkor engem lát egy "idegen" nővel. Az még ide tartozik, hogy erről nem igazán volt szó előtte. Minden a történések forgatagában következett be és már nem is emlékszünk, hogy a lány húzott magára vagy a Drágám tolt belé... circling
#6   2009. 11. 03. kedd 11:02
maarimar maarimar
természetesen izgato ez a lényege az egésznek mint nöi mint ffi oldalrol
#5   2009. 11. 02. hétfő 08:51
ti-mi ti-mi
Sziasztok! Én imádom végig nézni, ahogy egy másik lánnyal van a párom, ugyan én is szeretek "besegíteni" vigyor2 A téma második kérdésére a válaszom: hm...,mert fincsi! smile
#4   2009. 10. 30. péntek 21:07
zsomyk zsomyk
Nagyon sok párnál felmerül az hogy megnézné a társát szeretkezés közben. Ez nem csak a lányra a fiura is érvényes. Ha ez nem lenne nem keresnének párok 3. partnert, vagy párt.
#3   2009. 10. 01. csütörtök 15:56
X Törölt felhasználó (165067)
Az én párom meg akart lepni szülinapomra egy ilyen "ajándékkal", még emlékszem hogy nagyon izgatott volt azokban a napokban és rá is kérdeztem hogy mi van vele (én még nem tudtam mit szándékozik "ajándékozni" wink , utólag mondta el hogy mivel akart meglepni... Ugyanis a dolog végül nem jött össze mivel "inába szállt a bátorság" amikor az álltala kiszemelt leányzónak konkrétan el kellett volna mondania a tervét. De!! Amikor elmesélte hogy mit akart tenni kifaggattam alaposan, hogy oké de mégis hogyan képzelte volna el a dolgot. Drágám nagyon elpirulva de annyira beleélően mesélte el hogy hogyan képzelte el, miket csináltak volna, stb. (nem is lehet azt leirni), hogy biztos vagyok tetszett volna neki is. Utána ha felhoztam a témát láttam hogy érdekelné még a dolog.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 22. kedd 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (113895) VIP
2009. 09. 22. kedd 22:59
Üdvözöllek ebben a rovatban !
Van olyan nő akit boldoggá tesz ha a Pasija Akár az ő Jelenlétében más nővel szeretkezik?
Ha van akkor ez miért izgató a számára? smile
#2   2009. 09. 23. szerda 07:46
szegedi_pár szegedi_pár
Ha hagy belőle nekem is, minden további nélkül izgató wink finom vigyor
És hagy belőle, mert szereti nézni wow1 buck
#1   2009. 09. 22. kedd 22:59
X Törölt felhasználó (113895) VIP
Üdvözöllek ebben a rovatban !
Van olyan nő akit boldoggá tesz ha a Pasija Akár az ő Jelenlétében más nővel szeretkezik?
Ha van akkor ez miért izgató a számára? smile

... 4 5 6
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2009. 09. 22. kedd
Üzenetek: 112db
Utolsó üzenet: 2021. 08. 08. vasárnap

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!