maarimar, te meg tanulj meg írni, mert valami szörnyű amit ide bekaristoltál
(Ez egy válasz maarimar üzenetére (2009. 09. 25. péntek 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 25. péntek 19:45
én is roma lány párm nem roma már 10 éve és érdekes párokkal szoktunk ismizni ki hallani sem akar rola ki örül neki ki vagyok st...... nem kell leszolni sem bántani senkit söt hála égnek nem vagyunk egyformák
szerintem dejoka puncija legjobb a goldengaten a roma puncik közt!DE ti döntetek!
jók a képeitek, és szerintem kurva mindegy ,hogy fekete vagy fehér ha szeretitek egymást és ilyen jó puci van melleted
(Ez egy válasz dejoka üzenetére (2009. 09. 25. péntek 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz dejoka üzenetére (2009. 09. 25. péntek 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
mármint a roma punci
jobb lenne egy hófehér nőt dugni?Az se szép látvány!nekem bejött!
én is roma lány párm nem roma már 10 éve és érdekes párokkal szoktunk ismizni ki hallani sem akar rola ki örül neki ki vagyok st...... nem kell leszolni sem bántani senkit söt hála égnek nem vagyunk egyformák
enyém se tiszta fekete!Amúgy meg nem kövérek inkább soványak!enyém is 50 kb!Remélem sokáig megy ez a topik!
Nagyon szép testűeket láttam már, sajnos csak távolabbról, a kulturális különbségek adottak.
egy két há...
véleményem szerint nem kéne itt a származás által különbségeket tenni....elég sok vihart kavarna a topic, ha megmaradna, bár gyanítom, hogy addig fog élni, amíg egy admin ide nem téved.....
Nekem roma csajszim van már 6 éve!27 éves.Isteni a puncija!Nektek milyen élmény volt már?

dejoka