Nekem roma csajszim van már 6 éve!27 éves.Isteni a puncija!Nektek milyen élmény volt már?
véleményem szerint nem kéne itt a származás által különbségeket tenni....elég sok vihart kavarna a topic, ha megmaradna, bár gyanítom, hogy addig fog élni, amíg egy admin ide nem téved.....
egy két há...
Nagyon szép testűeket láttam már, sajnos csak távolabbról, a kulturális különbségek adottak.
enyém se tiszta fekete!Amúgy meg nem kövérek inkább soványak!enyém is 50 kb!Remélem sokáig megy ez a topik!
én is roma lány párm nem roma már 10 éve és érdekes párokkal szoktunk ismizni ki hallani sem akar rola ki örül neki ki vagyok st...... nem kell leszolni sem bántani senkit söt hála égnek nem vagyunk egyformák
jobb lenne egy hófehér nőt dugni?Az se szép látvány!nekem bejött!
mármint a roma punci
jók a képeitek, és szerintem kurva mindegy ,hogy fekete vagy fehér ha szeretitek egymást és ilyen jó puci van melleted
(Ez egy válasz dejoka üzenetére (2009. 09. 25. péntek 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz dejoka üzenetére (2009. 09. 25. péntek 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
szerintem dejoka puncija legjobb a goldengaten a roma puncik közt!DE ti döntetek!
maarimar, te meg tanulj meg írni, mert valami szörnyű amit ide bekaristoltál
(Ez egy válasz maarimar üzenetére (2009. 09. 25. péntek 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 25. péntek 19:45
én is roma lány párm nem roma már 10 éve és érdekes párokkal szoktunk ismizni ki hallani sem akar rola ki örül neki ki vagyok st...... nem kell leszolni sem bántani senkit söt hála égnek nem vagyunk egyformák
Az én csajom szopik rendesen,amint a képeken is látszik!
Azt mondják(én nem tudom) egy fokkal édesebb a puncijuk, mint a magyaroknak, igaz ez?????
Nekem ma is az, mint tegnap..
Amennyiben viszont elírás a cím, és a kérdés az, hogy mi a véleményünk, akkor szvsz teljesen mindegy a bőrötök színe ha vágytok egymásra és tiszták vagytok...
A bőr illata-szaga...stb sokkal inkáb a táplálkozástól és a tisztálkodástól függ, mint a faji, vallási...stb hovatartozástól.
Talán a megfelelni és élnivágyás, az öröm iránti igény erősebb bennük?
Ki tudja, de ilyen erővel lehetne topik a szerb csajokról, a jiddish barátnőkről és az arabok asszonyokról is..
Teljesen felesleges különbséget tenni...
Amennyiben viszont elírás a cím, és a kérdés az, hogy mi a véleményünk, akkor szvsz teljesen mindegy a bőrötök színe ha vágytok egymásra és tiszták vagytok...
A bőr illata-szaga...stb sokkal inkáb a táplálkozástól és a tisztálkodástól függ, mint a faji, vallási...stb hovatartozástól.
Talán a megfelelni és élnivágyás, az öröm iránti igény erősebb bennük?
Ki tudja, de ilyen erővel lehetne topik a szerb csajokról, a jiddish barátnőkről és az arabok asszonyokról is..
Teljesen felesleges különbséget tenni...
én ingám azt mondanám, a nagy többség nem úgy él!
hol szüzek már házasságnál a roma csajok? sehol! én ismerek rendes családokat velük nincs is probléma, ha igényesek és normálisan dolgoznak, be tudnak illeszkedni!
nekem volt szexuális kapcsolatom roma csajjal, ám bőre világos volt, a szexben nagy 0-la volt, az tény hangosan élvezte és nem játszotta meg, de csakis egy pozitúra, semmi mellékes cselekedet. euenkívül volt még egy csaj, akivel nagyon szívesen jártam volna, neki félvér kinézete volt.
van nagyon sok csinos csaj a romák között, de nagyon sok az aki el van hanyagolva, persze a körülmények, de tehetnének ellene, ************************************
amúgy meg minden lyuk, csak egy lyuk, a keret más...
(moderálva : vazelinator)
hol szüzek már házasságnál a roma csajok? sehol! én ismerek rendes családokat velük nincs is probléma, ha igényesek és normálisan dolgoznak, be tudnak illeszkedni!
nekem volt szexuális kapcsolatom roma csajjal, ám bőre világos volt, a szexben nagy 0-la volt, az tény hangosan élvezte és nem játszotta meg, de csakis egy pozitúra, semmi mellékes cselekedet. euenkívül volt még egy csaj, akivel nagyon szívesen jártam volna, neki félvér kinézete volt.
van nagyon sok csinos csaj a romák között, de nagyon sok az aki el van hanyagolva, persze a körülmények, de tehetnének ellene, ************************************
Egyik haverom lefeküdt egyik roma ismerősömmel, és ő is azt mondta, hogy nagy nulla. Semmi legendás forró vér, csak gyors reszelés, meg utána nagy titkolózás, hogy meg ne tudják, mert hát ő nem olyan...A többi közös havernak is ugyanez a tapasztalata....szóval tényleg nem olyan.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 26. szombat 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 26. szombat 13:43
Törölt felhasználó (69371)
Milyen jó,hogy ennyire tisztában a roma hagyományokkal és azzal is,hogy a többségük mennyire tartja,vagy nem tartja ezeket.Egyébként nem ügyetlenebbek a szex terén a nem romáknál.Csak nálunk többnyire hangsúlyozom,hogy többnyire tehát akadnak kivételek ,a nők életük során általában egy max kettő partnert "ismernek" meg.Ha már ennyire tájékozott vagy akkor azt is tudnond kellene,hogy ez még mindig egy eléggé el szeparált világ a nem romák előtt és a többség nem is nagyon "keveredik" velük.Ezért van az,hogy eléggé szegényes,hiányos tapasztalattal rendelkeztek ezen a téren.Egyébként az elhízottak,ápolatlanok,büdösek,igénytelenek, stb aránya sem nagyobb a nem roma közösségekben előfordulók arányánál.****************************
(moderálva : vazelinator) (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 26. szombat 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 26. szombat 13:43
(moderálva : vazelinator) (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 26. szombat 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
Sajnos nem volt hozzá szerencsém:(.... de nagyon tetszenek
.. irigyelem azokat akiknek sikerült
..
.. irigyelem azokat akiknek sikerült
..
Nem tudom én dugtam olyan mintha tűzbbe tenné az ember a farkát nagyon fasza forró puncijuk van.
Volt több is,és nagyon jó volt mind. Kellemes puncijuk volt ,mindegyik imádta a szexet,fiatalon csodásak.
Remélem lessz még benne részem.
Remélem lessz még benne részem.

dejoka

WeLoveSex
Klara