semmivel nem vagyunk másabbak se jobbak se rosszabbak csak nálunk kevesebben válalják be az anált és nem engedjük a szájba élvezést ezen kivül semmi külömbség /egy roma feleség/ hogy tudtok enyi ökörséget össze irni hát.........
Igazad van,nem vagytok mások mint mi.A párotok benneteket is megcsalnak - akár roma, akár nem roma - ha akarnak.
(Ez egy válasz maarimar üzenetére (2009. 09. 28. hétfő 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 28. hétfő 17:17
(Ez egy válasz maarimar üzenetére (2009. 09. 28. hétfő 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
semmivel nem vagyunk másabbak se jobbak se rosszabbak csak nálunk kevesebben válalják be az anált és nem engedjük a szájba élvezést ezen kivül semmi külömbség /egy roma feleség/ hogy tudtok enyi ökörséget össze irni hát.........
Már bocs, de szerintem azt te nem tudhatod, hogy mennyivel vagy(tok) másabbak, csak az tudja, aki már felpróbált egy-két csajt, ilyet is, olyat is. Max. ha a párod mesélt ilyesmit. De azt leírhatnád, te mit szeretsz, mit nem...
hidd el sokkal többet tudok mint jo pár beirkálo már csak azért is mert soha nem volt roma ffi párom
(Ez egy válasz Kori1981 üzenetére (2009. 10. 17. szombat 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 17. szombat 10:22
Már bocs, de szerintem azt te nem tudhatod, hogy mennyivel vagy(tok) másabbak, csak az tudja, aki már felpróbált egy-két csajt, ilyet is, olyat is. Max. ha a párod mesélt ilyesmit. De azt leírhatnád, te mit szeretsz, mit nem...
Roma és Magyar csajokba is vannak nullák meg meg jók is.az a legjobb ha fél vér!!!!Én is az vagyok
Hideg és forró is.
Hideg és forró is.
maarimar! Teljesen mindegy a hovatartozás, vannak nők akik szeretik a szájba élvezést/én is/,van aki nem. A popsis téma is ugyan az, JAA!nálam pl.hangulatfüggő.Szerintem ma már nincs olyan különbség roma és nem roma között,Vagy szeximádó valaki, vagy nem.Egy valamit ismerjünk el, akik ezen az oldalon vannak, mind jobban szereti a szexet az átlagnál, vagy ez az átlagos??
))
))
Szia Timi!
Ezt próbálom én is megmagyarázni mindenkinek.Bármilyen faj,bármilyen nemzetiségű akkor is nő!!
Ha kívánja, akkor kívánja, ha csinálja akkor csinálja. (Ez egy válasz ti-mi üzenetére (2009. 10. 20. kedd 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 20. kedd 08:30
Ezt próbálom én is megmagyarázni mindenkinek.Bármilyen faj,bármilyen nemzetiségű akkor is nő!!
Ha kívánja, akkor kívánja, ha csinálja akkor csinálja. (Ez egy válasz ti-mi üzenetére (2009. 10. 20. kedd 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
maarimar! Teljesen mindegy a hovatartozás, vannak nők akik szeretik a szájba élvezést/én is/,van aki nem. A popsis téma is ugyan az, JAA!nálam pl.hangulatfüggő.Szerintem ma már nincs olyan különbség roma és nem roma között,Vagy szeximádó valaki, vagy nem.Egy valamit ismerjünk el, akik ezen az oldalon vannak, mind jobban szereti a szexet az átlagnál, vagy ez az átlagos??
))
))
Ismerőseim mindíg azt mondták, a roma csajnak 2 fokkal melegebb a p--ja!
Mára már tudom, ez HAZUGSÁG!!!!
Mára már tudom, ez HAZUGSÁG!!!!
Sziasztok!
Örülök, hogy van egy ilyen oldal is, ahol erről lehet beszélni.
Teljesen mindegy,hogy igazi roma csaj,vagy fél vér,Nem attól jobbak a roma csajok mert romák,hanem,mert érzékenyebbek,odaadóbbak,és nagyon gyengédek.. Nagyon tudnak szeretni, és ragaszkodóak.És bizony ők sem egyformák,köztük is van különbség mint bármelyik más nemzethez tartozó nők között.És nem arról van szó, hogy elmaradottak a sex területén,hanem a belső törvények ezt nem teszik lehetővé.Az orált ők is csinálják,de nem beszélnek róla.Az anált viszont tényleg nem csinálják.
Örülök, hogy van egy ilyen oldal is, ahol erről lehet beszélni.
Teljesen mindegy,hogy igazi roma csaj,vagy fél vér,Nem attól jobbak a roma csajok mert romák,hanem,mert érzékenyebbek,odaadóbbak,és nagyon gyengédek.. Nagyon tudnak szeretni, és ragaszkodóak.És bizony ők sem egyformák,köztük is van különbség mint bármelyik más nemzethez tartozó nők között.És nem arról van szó, hogy elmaradottak a sex területén,hanem a belső törvények ezt nem teszik lehetővé.Az orált ők is csinálják,de nem beszélnek róla.Az anált viszont tényleg nem csinálják.
az én csajom is roma igaz nem a legfeketébb de tényleg jó.Képei is itt vannak jól szopik és még a seggem is kinyalja szex közben ha akarom!Az anált az t nem szereti de a vastag uborkát azt igen a puncijába!Minél vastagabb annál jobban élvezi!Az én farkamat már nem is érezte utána! De mindig nagyot élvez tőle!
Ez egyértelmű!
mint regebben irtam csoknal tovabb nem jutottam a volt roma baratnommel de ha a sexben is olyan tuzesek mint a tancban akkor szerintem felul muljak a "feher"noket
Hát nem tom van 1-2 amelyiket én is szívesen felpróbálnám
ha igényes, ápolt, nem viseli a szokásaikat, nem úgy beszél, és nem a putriból való, akkor semmi gond nincs velük. de ugyanez igaz lehet magyar nőkre is.
legalább szoliba nem kell járniuk.
legalább szoliba nem kell járniuk.
na ezt a szopásról meg honnan vetted
"nem engedjük a szájba élvezést "
) Ezt te sem hiszed el, remélem.
Nekem volt benne részem, egy-egy alkalomra lehetnek jók, na de hosszabban... (Ez egy válasz maarimar üzenetére (2009. 09. 28. hétfő 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
) Ezt te sem hiszed el, remélem.Nekem volt benne részem, egy-egy alkalomra lehetnek jók, na de hosszabban... (Ez egy válasz maarimar üzenetére (2009. 09. 28. hétfő 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Réjkrepsz #17 hozzászólása,de a Cot-cot on is írták.(jajj ugye ez nem reklámnak számít)
Amugy fiatalon tényleg izgatóak,de 20-25 évesen gyorsan tönkremennek.
Na jó van kivétel is biztos,de ugy az átlag.
Összességében nem vágyom rá hogy roma nővel legyek.
De ha az akivel összeakadok és roma az nem kizáró ok!De tényleg nem szeretik a fehér fiúkat.
Amugy lehet hogy otthon nem tudják hogy beadagolni ,hogy nem roma a szerelmük.
Vagy csak egyszerüen ennyire tradicionálisak.
Viszont a roma srácok imádják a magyar lányokat,na ez hogy van???
Mondjuk a barátnőm az el sem tudná képzelni magát eggyel sem,egyenesen fél tőlük!! (Ez egy válasz maarimar üzenetére (2010. 12. 21. kedd 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
De ha az akivel összeakadok és roma az nem kizáró ok!De tényleg nem szeretik a fehér fiúkat.
Mondjuk a barátnőm az el sem tudná képzelni magát eggyel sem,egyenesen fél tőlük!! (Ez egy válasz maarimar üzenetére (2010. 12. 21. kedd 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
ez hülyeség hidd el ez inkább csak duma ebbe biztos vagyok / saját és ismerőseim tapasztalata hidd el/
még hogy nem szeretik miért szerinted csak kivétel lennék / na ez nem igaz tudok közelembe legalább 10 vegyes párt (Ez egy válasz christiano üzenetére (2010. 12. 22. szerda 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 22. szerda 16:47
még hogy nem szeretik miért szerinted csak kivétel lennék / na ez nem igaz tudok közelembe legalább 10 vegyes párt (Ez egy válasz christiano üzenetére (2010. 12. 22. szerda 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Réjkrepsz #17 hozzászólása,de a Cot-cot on is írták.(jajj ugye ez nem reklámnak számít)
Mondjuk a barátnőm az el sem tudná képzelni magát eggyel sem,egyenesen fél tőlük!!
Mondjuk a barátnőm az el sem tudná képzelni magát eggyel sem,egyenesen fél tőlük!!
nőjetek már fel nem 18. század van héééé
érdekes 11 éve van párom és ő nem roma jéé
(Ez egy válasz Andras_39 üzenetére (2010. 12. 22. szerda 01:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 22. szerda 01:04
"nem engedjük a szájba élvezést "
) Ezt te sem hiszed el, remélem.
Nekem volt benne részem, egy-egy alkalomra lehetnek jók, na de hosszabban...
) Ezt te sem hiszed el, remélem.Nekem volt benne részem, egy-egy alkalomra lehetnek jók, na de hosszabban...

dejoka

escoria
Evita Da Sousa