Egy hatvan körüli hapsi kúrta hátulról a feleségem ki vette a faszát és lehugyozta a hátát seggét majd tovább baszta letérdeltette és az arcára élvezett. Nem engedte letörölni a gecit az arcáról hanem ki vitte a wcbe és ott is lehugyozta először a melleit majd az arcát is.
Egyik első szerelmem szeretett mindent megmutatni. Az első nagyobb petting után kikísértem a WC-re, hogy megnézzem a punciját
Később a zuhany alatt én is
pi
közben. Meztelenül voltunk, fölötte álltam, kicsit hátra csusszant a fajanszon, és széthúzta nekem a punciját, hogy jól lássam, honnan csorog. Megsimogattam kicsit, aztán nem bírtam magammal és a farkam a szájába raktam közben. 17 éves volt, hatalmasakat élveztünk. alf
si alf
lé alf
sKésőbb a zuhany alatt én is
le
, meg egyszer sátrazás közben, az erdőben osontunk ki, akkor is megnéztem és ő is kért alf
pi alf
si alf
ltempi
magára. Nekem nem volt könnyű mert ilyenkor mindig nagyon keményen állt a farkam. Mindig rá is élvezhettem bárhová és azt mondta, a alf
si alf
lé alf
stpi
is ugyanúgy izgatja, mert belőlem jön, de maradtunk a kisebb fürdőszobai játékoknál, hogy gyorsan le tudja mosni magáról.
alf
si
Én a
pi
nem szeretem,de a g pont squirting az jó.
alf
si alf
t
Volt párommal csináltuk néha kölcsönösen is egymás szájába és le is nyeltük! De volt, hogy csak én neki vagy ő nekem! Lefeküdtem a kádba fölém gugolt és a számba
pi
utána nyaltam a alf
si alf
ltpi
pináját és közben ki vertem a faszom
alf
si alf
s
Köszi a sztorit, jo volt olvasni!
(Ez egy válasz franka üzenetére (2024. 11. 02. szombat 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 02. szombat 20:49
Nem teljesen
pi
, de izgalmas volt anno. Fiatal koromban egy disco parkolójában egy autó hátsó ülésén faltuk fel egymást az akkori barátnőmmel. Már mindketten ittunk előtte pont annyit, hogy jó legyen. Szép és nagy melle volt, imádtam őket szopni, ő pedig a farkammal szeretett játszani. Egyszer szóltam, hogy nekem most ki kellene menni alf
si alf
sz alf
expi
és egy kicsit itthagyom. Azt mondta, inkább kijön ő is velem, mert látni szeretné. Együtt kiszálltunk és elővette a kőkemény farkamat és fogta végig, míg az utolsó csepp vizelet is elhagyta a hegyét. Láttam rajta, hogy nagyon élvezi a látványt és őszintén szólva én is nagyon izgatónak találtam. Pedig akkor még nem volt internet, ahonnan egy ilyen akcióhoz ihletet meríthettünk volna. Csak úgy jött magától és mindketten élveztük.
alf
si alf
ln alf
i
Nem teljesen
pi
, de izgalmas volt anno. Fiatal koromban egy disco parkolójában egy autó hátsó ülésén faltuk fel egymást az akkori barátnőmmel. Már mindketten ittunk előtte pont annyit, hogy jó legyen. Szép és nagy melle volt, imádtam őket szopni, ő pedig a farkammal szeretett játszani. Egyszer szóltam, hogy nekem most ki kellene menni alf
si alf
sz alf
expi
és egy kicsit itthagyom. Azt mondta, inkább kijön ő is velem, mert látni szeretné. Együtt kiszálltunk és elővette a kőkemény farkamat és fogta végig, míg az utolsó csepp vizelet is elhagyta a hegyét. Láttam rajta, hogy nagyon élvezi a látványt és őszintén szólva én is nagyon izgatónak találtam. Pedig akkor még nem volt internet, ahonnan egy ilyen akcióhoz ihletet meríthettünk volna. Csak úgy jött magától és mindketten élveztük.
alf
si alf
ln alf
i
Mondjuk azért van különbség egy reggeli mélysárga húgy és a víztiszta
Izgató tud lenni. A párom imádja ahogy
pi
között. Kádban, zuhany alatt már mi is kipróbáltuk, de pl ágyban, szobában nem tennék. Láttunk itt fent ilyen videókat is. alf
siIzgató tud lenni. A párom imádja ahogy
pi
. Pl. szabadban, ha leguggolok szokta kérni, hogy húzzam szét a puncimat és úgy alf
si alf
le alf
kpi
.
alf
si alf
lj alf
ek
Érdekes téma… sokáig én adtam, de igazán nem tudtam mi az ami nagyon izgató benne. Aztán néha kaptam… na az már más volt. És volt valaki aki tényleg megadta amit szeretnek. Először csak a farkamra, aztán a hasamra. Már az is elképesztő élmény volt de többet akartam és jeleztem, hogy mehetünk feljebb is! A mellkasomnál már majd meghaltam, de jött az áron és a szám. Elképesztő elvezet. Talán leírni nem is lehet, meg most is libabor ha csak írok róla.. de megélni. Valami csodás. Nekem.
Mi mostanában nagyon rá vagyunk kattanva a
pi
szexre.
alf
si
Imádom kapni a
pi
,arcra,cicire! alf
si alf
t
Mi szeretjük... izgatott minket ez a dolog is ahogy sok más igy kipróbáltuk ezt is. Nem sűrűn van havonta kb egyszer max kétszer. Elöször én
pi
le a férjem mellkasát aztán utánna ő az enyémet. Legközelebb már a farkár alf
si alf
lt alf
ampi
le ő pedig a seggemre és csorgott végig a pinámon. Nagyon izgató volt. Ami nekünk nagyon bejön az az hogy én a férjem mellkasára és farkára alf
si alf
lt alf
empi
ő pedig a pinámra vereti de jobban az amikor a seggemre vereti és csurog végig a pinámon. Az annyira jó érzés és izgató!
alf
si alf
lo alf
k
És finom
(Ez egy válasz BUKKAKE üzenetére (2022. 07. 09. szombat 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Végül mivel tudott rávenni? Én évek óta próbálkozom a páromnál, sajnos eredménytelenül. Szerinte ez tök undorító, meg különben is hagyjam békén
A dolog nálam ott kattant be, hogy egyszer fürdés közben rájött, hogy
2020. 08. 17. hétfő 17:17
pi
... :( alf
si alf
ln alf
iA dolog nálam ott kattant be, hogy egyszer fürdés közben rájött, hogy
pi
kell, de lusta volt kijönni a WC-re, így a kádban guggolva alf
si alf
ln alf
iepi
én meg végignéztem. Azóta sem tudok szabadulni ettől a gondolattól, hogy alf
si alf
ltpi
közben simogassak egy puncit, vagy alá álljak és kapjak az arcomba belőle.
(Ez egy válasz Eve_Rochers üzenetére (2020. 08. 17. hétfő 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
si alf
lé alf
s
Nálunk főleg a páromat (pasi) izgatja ez. Kellett idő mire rá tudott venni, de végülis nem bántam meg.
Nekem inkább az tetszik benne, hogy látom őt mennyire izgatja ez.
Nekem inkább az tetszik benne, hogy látom őt mennyire izgatja ez.
A legjobb zuhany,mindig ideális a hőmérséklete...Csodálatos...
Elnézést, automata javítás. Tehát olyan hölgy története lenne a téma, aki átélt ilyet.
Sziasztok! Elsősorban olyan hölggyel története érdekelne, akinek
pi
már a hüvelyébe szex közben. De minden ezzel/ilyennel kapcsolatos élménybeszámolót szívesen fogadnék!
alf
si alf
lt alf
ek
Pontosan így csináljuk mi is, nagyon izgalmas játék!
(Ez egy válasz feketekandur üzenetére (2021. 10. 04. hétfő 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 04. hétfő 13:13
Szex után imádjuk
le
egymást a párommal a zuhanyzóban. Mellkasra, mellre, szájba. Előtte sokat iszunk így teljesen semleges színű, íztelen.
alf
pi alf
si alf
lni
Szex után imádjuk
le
egymást a párommal a zuhanyzóban. Mellkasra, mellre, szájba. Előtte sokat iszunk így teljesen semleges színű, íztelen.
alf
pi alf
si alf
lni
Már fürödni is nagyon jó vele, de a
pi
együtt egyszerüen tökéletes! Mint ő maga... alf
si alf
ve alf
l
Izgalmas lehet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 26. vasárnap 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 26. vasárnap 09:21
Törölt felhasználó (3845722)
Nekem nagyon bejön, szerencsére a barátnőm nyitott rá! Nekem nem szól, de ha együtt fürdünk előtte sokat
is
, és renszerint többször is alf
zi alf
kle
, igen jó érzés! Amikor már szinte tiszta amit csak lehet le is nyelek! alf
pi alf
si alf
l

Csppáros