Sziasztok .
Ki mennyit adna egy pohár pisiért ? Van lehetőség női , férfi vagy mind2 pisire . Akár házhozszállításal is megoldható
Ki mennyit adna egy pohár pisiért ? Van lehetőség női , férfi vagy mind2 pisire . Akár házhozszállításal is megoldható
Nem teljesen pisiszex, de izgalmas volt anno. Fiatal koromban egy disco parkolójában egy autó hátsó ülésén faltuk fel egymást az akkori barátnőmmel. Már mindketten ittunk előtte pont annyit, hogy jó legyen. Szép és nagy melle volt, imádtam őket szopni, ő pedig a farkammal szeretett játszani. Egyszer szóltam, hogy nekem most ki kellene menni pisilni és egy kicsit itthagyom. Azt mondta, inkább kijön ő is velem, mert látni szeretné. Együtt kiszálltunk és elővette a kőkemény farkamat és fogta végig, míg az utolsó csepp vizelet is elhagyta a hegyét. Láttam rajta, hogy nagyon élvezi a látványt és őszintén szólva én is nagyon izgatónak találtam. Pedig akkor még nem volt internet, ahonnan egy ilyen akcióhoz ihletet meríthettünk volna. Csak úgy jött magától és mindketten élveztük.
Köszi a sztorit, jo volt olvasni!
(Ez egy válasz franka üzenetére (2024. 11. 02. szombat 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 02. szombat 20:49

Nem teljesen pisiszex, de izgalmas volt anno. Fiatal koromban egy disco parkolójában egy autó hátsó ülésén faltuk fel egymást az akkori barátnőmmel. Már mindketten ittunk előtte pont annyit, hogy jó legyen. Szép és nagy melle volt, imádtam őket szopni, ő pedig a farkammal szeretett játszani. Egyszer szóltam, hogy nekem most ki kellene menni pisilni és egy kicsit itthagyom. Azt mondta, inkább kijön ő is velem, mert látni szeretné. Együtt kiszálltunk és elővette a kőkemény farkamat és fogta végig, míg az utolsó csepp vizelet is elhagyta a hegyét. Láttam rajta, hogy nagyon élvezi a látványt és őszintén szólva én is nagyon izgatónak találtam. Pedig akkor még nem volt internet, ahonnan egy ilyen akcióhoz ihletet meríthettünk volna. Csak úgy jött magától és mindketten élveztük.
Volt párommal csináltuk néha kölcsönösen is egymás szájába és le is nyeltük! De volt, hogy csak én neki vagy ő nekem! Lefeküdtem a kádba fölém gugolt és a számba pisilt utána nyaltam a pisis pináját és közben ki vertem a faszom
A Gg előtti életemben a pisi és a szex fogalma nem kapcsolódott össze. Majd elkezdtem alfotókat, videókat készíteni és rendszeresen kértétek, hogy legyen ilyen téma. Aztán egyszer egy szex invitáláskor azt kérte valaki, hogy pisiljak előtte, még az elengedés is nehezen ment, hiába volt meg az inger. Majd már következő alkalomkor az lett kérés, hogy tusolás közben pisiljak az illető kezébe. Aztán már volt, hogy alám feküdtek a tusolóban és az volt a kérés, hogy folytassam a testére. Legutóbb már én is kaptam. Szóval ez a pisi sokak fantáziáját megmozgatja, itt az utolsónál például megtudtam, hogy ez volt évek óta az illető nagy vágya, hogy bezt megtehesse. Nem győzte köszönni utána. Mert az asszony hiába adott otthon, ha ezek az extrémebb dolgok nem mernek ott előjönni, nála kisebb dolgok sem férnek bele... Tehát szép fokozatosan ezt is fel lehet építeni. Engem nem zavar, de nem is hozott különösebben lázba, de mivel a férfiak oda voltak érte, ez is belefért sok egyéb mellett extrának. Ha valakinek ez a fétise, akkor miért ne kaphatná meg az élményt?
Én a pisit nem szeretem,de a g pont squirting az jó.
Egyik első szerelmem szeretett mindent megmutatni. Az első nagyobb petting után kikísértem a WC-re, hogy megnézzem a punciját pisilés közben. Meztelenül voltunk, fölötte álltam, kicsit hátra csusszant a fajanszon, és széthúzta nekem a punciját, hogy jól lássam, honnan csorog. Megsimogattam kicsit, aztán nem bírtam magammal és a farkam a szájába raktam közben. 17 éves volt, hatalmasakat élveztünk.
Később a zuhany alatt én is lepisiltem, meg egyszer sátrazás közben, az erdőben osontunk ki, akkor is megnéztem és ő is kért pisilést magára. Nekem nem volt könnyű mert ilyenkor mindig nagyon keményen állt a farkam. Mindig rá is élvezhettem bárhová és azt mondta, a pisi is ugyanúgy izgatja, mert belőlem jön, de maradtunk a kisebb fürdőszobai játékoknál, hogy gyorsan le tudja mosni magáról.
Később a zuhany alatt én is lepisiltem, meg egyszer sátrazás közben, az erdőben osontunk ki, akkor is megnéztem és ő is kért pisilést magára. Nekem nem volt könnyű mert ilyenkor mindig nagyon keményen állt a farkam. Mindig rá is élvezhettem bárhová és azt mondta, a pisi is ugyanúgy izgatja, mert belőlem jön, de maradtunk a kisebb fürdőszobai játékoknál, hogy gyorsan le tudja mosni magáról.
Egy hatvan körüli hapsi kúrta hátulról a feleségem ki vette a faszát és lehugyozta a hátát seggét majd tovább baszta letérdeltette és az arcára élvezett. Nem engedte letörölni a gecit az arcáról hanem ki vitte a wcbe és ott is lehugyozta először a melleit majd az arcát is.