Óvszert használva sokáig lehet húzni! De ezt biztos mindenki tapasztalta már.
Sziasztok!
Kell egy erős lelki szint először is. Napközben pl többször átfutni hogy fogom most szétnyomni a kis puncit és kb mi lesz a menete a szexnek, Tervezni kell 6000-el, ez bevált már 2. jára szopom a héten én is, de rendesen frusztrált a nőm hogy nem bírja a farkam kicsapni, dehát nem érti meg ha kicsapja mondjuk 20 másodperc az nem olyan érzés közel se, 11 év kevés erre.
Lehet kéne egy fiatalabb csaj, aki többet igényelne a faszomból, mert az is jó hatású, nem tudtok vki aki le le csapol?
Sajnos én egy menetes vagyok ő meg fáradt persze mindig, úgyhogy nekem sok 20-30 mp csattanás után ez már nagyon is túllőtt a célon.
Üdv,
Miska
Kell egy erős lelki szint először is. Napközben pl többször átfutni hogy fogom most szétnyomni a kis puncit és kb mi lesz a menete a szexnek, Tervezni kell 6000-el, ez bevált már 2. jára szopom a héten én is, de rendesen frusztrált a nőm hogy nem bírja a farkam kicsapni, dehát nem érti meg ha kicsapja mondjuk 20 másodperc az nem olyan érzés közel se, 11 év kevés erre.
Lehet kéne egy fiatalabb csaj, aki többet igényelne a faszomból, mert az is jó hatású, nem tudtok vki aki le le csapol?

Sajnos én egy menetes vagyok ő meg fáradt persze mindig, úgyhogy nekem sok 20-30 mp csattanás után ez már nagyon is túllőtt a célon.
Üdv,
Miska
Esso
Hm. A feleségem hamar el tud menni. Mással akár 45 perc- 1 órán keresztül is sikerül szeretkeznem. Egy dolog vált be. 1 maximum 2 rövid ital nálam kinyújtja az időt. Ez nem részegség! De hosszabbá teszi az együttléteket.
A feleséges dologgal én szint3nnígy vagyok, a nejemmel nagyon gyorsan el tudok menni, amivel nem lenne gond, ha a nejem szeretne több aktust is, de sajna nem.
A szeretőmet viszont órákig képes voltam dugni, úgy hogy ő többször 3lvezett el, én pedig csak a legvégén, érdekes ez. (Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2020. 10. 28. szerda 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 28. szerda 08:12
A szeretőmet viszont órákig képes voltam dugni, úgy hogy ő többször 3lvezett el, én pedig csak a legvégén, érdekes ez. (Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2020. 10. 28. szerda 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem az vált be, hogy pár órával szex előtt alaposan kiverem, aztán egy kis italozás is segít elnyújtani a dolgokat. Érdekes, mert ha nem készülök rá a fenti praktikákkal, akkor igen hamar el tudok sülni. Volt olyan csajom, akit gépelhettem akár 30percet,1 órát, és nem mentem el, de ha leszopott, szinte azonnal elélveztem. A feleségemnél fordítva van, neki a puncijától tör rám a kéj igen hamar. Amikor szájjal csinálja, azt sokkal jobban bírom, pedig brutál jól szopik.
Nekem sajnos már több mint 6 éve nincs ilyen trükkökre szükségem.
Legtutibb az ha nem egy menetes vagy. Második, harmadiknál már nem kell azon izgulni, hogy hamar eldurransz, így nem is görcsölsz ezen!
Az ánusz és a here közötti apró pont finom megnyomása az ejakuláció előtt. Tuti siker. Gyakorlásához elég a vizeletet meg meg állítani. Ha elég jól megy akkor az ujjal sem kell már rásegíteni. De az a biztos ha rásegítünk az ujjunkkal. Eleinte nehéz megtalálni ezt a pontot, tulajdonképpen én személy szerint azt érzem hogy az ejakuláció útját zárom el az ujjammal és az a pont ahol nyomni kell kellő izgalomnál pulzál, mint egy ér. Minél több alkalommal nyújtod el annál nehezebben mész el. Duplázódik az idő. Egyre élvezetesebb is lesz ha kiengeded a sokadik után. Maratoni hosszúságúra lehet nyújtani vele a szeretkezést, de az is előfordulhat hogy végül nem sikerül elmenned.
Nekem a szilikon erekciós gyűrű vált be, lényegesen meghosszabbítja az aktust, orgazmus után is hamarabb lesz erekcióm vagy el sem múlik.
Nekem az vált be, hogy pár órával szex előtt alaposan kiverem, aztán egy kis italozás is segít elnyújtani a dolgokat. Érdekes, mert ha nem készülök rá a fenti praktikákkal, akkor igen hamar el tudok sülni. Volt olyan csajom, akit gépelhettem akár 30percet,1 órát, és nem mentem el, de ha leszopott, szinte azonnal elélveztem. A feleségemnél fordítva van, neki a puncijától tör rám a kéj igen hamar. Amikor szájjal csinálja, azt sokkal jobban bírom, pedig brutál jól szopik.
Kegel gyakorlatokat javasolnám, a pc izom erősítése megoldja a problémát. Ha ügyes vagy, magömlés nélkül lesz orgazmusod, és a farkad is állni fog, így többször is jó lehet! Olvass utána, működik.
Remélem tudtam segíteni!
Remélem tudtam segíteni!

Én próbáltam már megszakitassal is. Maszti kozben gyakorlom sokat. Általában 1 órat szoktam masztizni kb, jól elnyujtom. De elesben semmit nem ér. Mikor erzem, hogy jön az orgazmusom, kiveszem, fél percig pihenek, visszarakom, de pár lökés után megint majdnem elmegyek. Gyakoroltam mupuncival is sokat. Hát ott is nehezen kontrollalom. Egyedul akkor ér valamit a megszakítás, ha csak simán kézzel masztozom
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 24. péntek 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 24. péntek 14:01
Törölt felhasználó (4027982)

Valami nem “tüneti” kezelés? Aktus megszakitásával vagy esetleg önkielégîtésnél a csúcs előtt megàllás használt valakinek?Nyilván nem arra gondolom hogy abba hagyom, aztán úgy tényleg nem megyek el, hanem hogy ezáltal egy idő után a test is át áll a hosszabb időre?
Szerintem igen mert a babáknak is használják mikor fogzanak. és kenik ínt a szülők
Ezt a kenőcsöt lehet vény nelkül kapni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 24. péntek 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 24. péntek 09:28
Törölt felhasználó (3820042)

nekem anno a lidokain kenőcs tett csodát. Attól függ mennyire kentem be.
Műpuncival próbáltál már gyakorolni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 24. péntek 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 24. péntek 14:01
Törölt felhasználó (4027982)

Valami nem “tüneti” kezelés? Aktus megszakitásával vagy esetleg önkielégîtésnél a csúcs előtt megàllás használt valakinek?Nyilván nem arra gondolom hogy abba hagyom, aztán úgy tényleg nem megyek el, hanem hogy ezáltal egy idő után a test is át áll a hosszabb időre?
Gondolom,hogy a zsibbadás után megmostad,azért nem zsibbasztotta a partneredet! Mert ha nem,akkor ő sem érezne semmit sem, ahogy Te sem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 24. péntek 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 24. péntek 13:25

nem mert anno 3:1 nyerte a hölgy a menetet
nem mert anno 3:1 nyerte a hölgy a menetet
Gondoltam hogy a csikló nem lett bekenve. Úgy értettem hogy a farkadról nem hatott-e át a partnerre.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 24. péntek 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 24. péntek 11:39

Nem mert a csikló nem lett bekenve nem sok kell a makkra se éppen hogy kicsi
Van egy másik megoldás is a hideg vízbe mártás közösülés közben
Ezt egy amerikai szexológus elemezte és tanulmányozta pároknál
Ezt egy amerikai szexológus elemezte és tanulmányozta pároknál