Ugyan már... Annál nincs is jobb, mikor szopás közben belém tolja a vibrijét... Imádom... Egyszerűen fantasztikus mikor a popsimat kényezteti. És ő is élvezi.
(Ez egy válasz Freeze11 üzenetére (2020. 06. 22. hétfő 01:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 22. hétfő 01:28

Én is sok ismerőstől hallottam ilyesmi vissza kiakadásokat. Jó hülyék, hogy rástresszelnek a "nem vagyok buzi" agymenésre. Én nagyon bírom, és szerencsére kifogtam több ujjazós, nyalakodós lányt az elmúlt években. Remélem lesz is még sok.
Én is sok ismerőstől hallottam ilyesmi vissza kiakadásokat. Jó hülyék, hogy rástresszelnek a "nem vagyok buzi" agymenésre. Én nagyon bírom, és szerencsére kifogtam több ujjazós, nyalakodós lányt az elmúlt években. Remélem lesz is még sok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 19. kedd 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 19. kedd 14:18
Törölt felhasználó (4342782)
VIP

Én szeretem. A pasik szoktak kiakadni rajta...

Tele van a férfi is ott erogén zónaval iszonyú izgató csinálni is kapni is
Tegnap mikor dugás utána szoptattam a párom, kozben finoman megujjazott. Nagy felállt tőle a farkam. Elkezdzem verni, de közben a szájában volt. Olyan istenien csinálta az ujjával, illetve annyira finoman szopott, hogy hihetetlen. Mellette az is nagyon felhuzott, Ahogy előtte masztizom. Vadul huzogattam a farkam, miközben szolga. Óriásit élveztem
Egy barátnőm kedveskedni akart ezzel a csemegével nekem. Annyira nem voltam rágerjedve a lehetőségre, de üsse kő alapon a hancúr hevében hagytam magam. Igen rövid időn belül lett kabaré az egészből, mert annyira kellemetlenül csiklandozott hogy a röhögéstől azt is alig bírtam elmondani hogy hagyja abba. Ezt az örömöt inkább meghagyom bináris barátainknak.
farkat szopni... azon meg hugyozik...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 19. kedd 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 19. kedd 21:42
Törölt felhasználó (4286482)

Pfúúj faszom... ott szarik!! Bármit szívesen nyalok kivéve segget! Én sem várok el ilyet senkitől. Miért nem elég nektek puncit nyalni, farkat szopni?

Pfúúj faszom... ott szarik!! Bármit szívesen nyalok kivéve segget! Én sem várok el ilyet senkitől. Miért nem elég nektek puncit nyalni, farkat szopni?

en inkabb nem irom be mit gondolok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sajnos ritka az ilyen nő, mint te.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 19. kedd 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

Szuper, én biztos nem akadnék ki, sőt ...

VIP

Imádnám...
Imádok segget nyalni !!!!!!
ne is mondd
(Ez egy válasz bi131 üzenetére (2020. 05. 08. péntek 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 08. péntek 11:59

Én is kedvelem nőnél,pasinál egyaránt!Szeretem a nyelvem a popsiba dugni és szétnyalni!
kár hogy ilyen messze laksz
(Ez egy válasz bi131 üzenetére (2020. 05. 08. péntek 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 08. péntek 11:59

Én is kedvelem nőnél,pasinál egyaránt!Szeretem a nyelvem a popsiba dugni és szétnyalni!
Nekem ritkán nyalja. Jobban szeretem ha vibrivel izgatja
en viszont szoktam nyalni neki, és nagyon nedves lesz tőle

Az én csupasz popsim is imádja ha így van kényeztetve-de amikor 1-2 kéz új becsúszik az a legjobb.
Én is és szerencsére a barátnőm is kedveli.
Nem könnyű ilyenre nyitott lányokat találni sajna...

Nem könnyű ilyenre nyitott lányokat találni sajna...
Sziasztok. Mindig csinaljuk. Csupasz a popsija szinten.... kutya pózban szoktuk gyakrabban.....teljesen ki szoktam nyalni a lukát, sőt...meg is dugom a kemeny nyelvemmel....tövig szoktam neki bedugni......mindketten élvezzük.....isteni érzés..... oda vissza alapon....