Kecskeméti nőt vagy párt keresek.
Budapesten igényes?

Eger-Hatvan-Gyöngyös-Salgótarján vonzáskörzetében normális férfias biszex-hereró életvitelű férfi ismerkedne? Legyél férfias megjelenésű, 80 kg fölötti és ne habozz egy üzenetet írni!
Szopass meg Kecskeméten!
Kíváncsi hetero pasi ?
Kíváncsi hetero pasi ?
Sziasztok! Nyíregyháza környékén szívesen masszirozok hölgyeket anyagiaktól mentesen!irj rám
Valaki jó e szólni délig v helyem v én szopok írj csak nagyon diszkrét partnert keresek
Sziasztok! Hölgyet keresek Debrecenben ma dél 1 óra körülre alkalmi titkos hancurozásra
diszkréció garantált és elvárt! Kor nem lényeg, érezzük jól magunkat

Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Írj
Írj
Régi vágyam , egy középkorú párocskánál harmadiknak lenni... Úgy.... Hogy a picike feleséggel 69-ezünk , miközben a párja kutya pózban dugja ! Közben nyalnám a férj tojásait...és a kicsusszanó farkát is... Aztán , ha teleélvezte a párját , akkor tisztára nyalnám a szép csupasz puncit !
Budapesti ápolt nem független 60-as pasi, elhanyagolt hölgy partnerét keresi.
Debrecenben ma cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok, hely megoldható.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év párt keresek, biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Jóreggelt! Hölgyet keresek Ma Pesten alkalmi titkos kalandra. Érezzük jól magunkat!
helyem van. Légy ápolt, kor nem számít
25F

Sziasztok! Augusztus 11-étől, hétfőtől egészen szombatig (szombaton már nem) szabad leszek. Keresek egy csinos, bevállalós hölgyet vagy párt, akivel/akikkel eltölthetném izgalmasan az estéket, éjszakákat. Bp, Érd és ezek környéke, hely kell, de autós kalandban is benne vagyok. Szeretem a telt idomokat, illetve a korban nálam jóval fiatalabb vagy éppen érettebb partnereket. Ápoltság, egészség, diszkréció adott és egyben elvárt.
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Régi vágyam , egy középkorú párocskánál harmadiknak lenni... Úgy.... Hogy a picike feleséggel 69-ezünk , miközben a párja kutya pózban dugja ! Közben nyalnám a férj tojásait...és a kicsusszanó farkát is... Aztán , ha teleélvezte a párját , akkor tisztára nyalnám a szép csupasz puncit ! Ilyen hármasra keresek párocskát Budapest vonzáskörzetéből !
Telt duci hölgyet keresek! Szeretek kényeztetni
Van olyan kaposvári hölgy, aki imádja a nagy makkot szopizni? Nem vagyok független!privire írj!
Debrecenit, vagy a környéken élőt kresek, aki hétköznap délelőtt, a természetben szívesen szopná a farkam.
Nem független idős nők minden kivánságát teljesitm,amit a papa már nem tud