Sziasztok! 45 ös nagyon csinos sexi ápolt nő keres napközbeni gyors programra igényes ápolt joképü ffit! Balaton és kke!!!
Aktív férfit keresek kis játszadozásra Kecskemét és környékén!Helyem van!
Sziasztok!
Holnap estére azaz szombat estére keresem női partnerem Budapest vagy környékén. Lakásba vagy akár autós kaland megoldható, amelyik szimpatikus. Ha kell szívesen érted megyek és haza is viszlek!
31 éves Budapesti pasi vagyok átlagos testalkattal.
Üzenetben méretet és mindent megbeszélünk ha írsz érdekel előre
Várom az érdeklődő hölgyek üzenetét!
Legyen szép napotok!
Holnap estére azaz szombat estére keresem női partnerem Budapest vagy környékén. Lakásba vagy akár autós kaland megoldható, amelyik szimpatikus. Ha kell szívesen érted megyek és haza is viszlek!

Legyen szép napotok!
Sziasztok!
Legyen szép napotok!

Legyen szép napotok!
Kíváncsi hetero pasit szopnék titokban Kecskeméten
Titkos szeretőt keresek, 25-50 közötti hölgy személyében...45 vagyok
Pénteken szombaton Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok és bő nyállal cumizok.
Aktív férfit keresek kis játszadozásra Kecskemét és környékén!Helyem van!
Eger környékéről, bi aktív férfi, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Kedves hölgyek! Kérlek segítsetek! Meglepi szopást szeretnék a páromnak. Van olyan, aki ma napközben bevallja? Emailben várom a jelentkezőket. Szép napot mindenkinek! Adél
Sziasztok! 45 ös nagyon csinos sexi ápolt nő keres napközbeni gyors programra igényes ápolt joképü ffit! Balaton és kke!!!
Szaisztok!
Ma este / éjszaka keresem női partnerem Budapest vagy környékén akár autós kalandra is. Ha kell viszlek hozlak!
Üzenetben méretet és mindent megbeszélünk ha írsz!
Legyen szép napotok!
Ma este / éjszaka keresem női partnerem Budapest vagy környékén akár autós kalandra is. Ha kell viszlek hozlak!
Üzenetben méretet és mindent megbeszélünk ha írsz!
Legyen szép napotok!
Ápolt-vastag-karimás fejűt hozd el-diszkréten leápolom....Veszprém vármegye...
Sziasztok
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit…
Írj ha érdekel
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit…
Írj ha érdekel
Sziasztok! 30 éves kreol bőrű igényes megjelenésű pasiként keresem hölgyek, párok társaságát. Rugalmas vagyol utazni tudok. Sajnos eddig nem volt ezen az oldalon siker élményem de reméllem ami késik nem múlik. Szép napot mindenkinek!
sziasztok , bi fiu barátot keresek Hollandiában akivel egy izgalmas titkos baráti kapcsolatot ápolhatok. férfias játékok..
Bp XIX-ker tudok fogadni hölgyet!
Sziasztok! Ápolt, igényes, mások szerint helyes, nem független pasiként keresek lányt/hölgyet/párt most csütörtökre. Reggel 8-9-től kb. délután 4-5-ig együtt lehetnénk és egész nap mehet a szex. Ha te bírni fogod, én bírni fogom smile 18/4 intimmel tudok szolgálni, a szexuális fantázia, kultúra fontos, szeresd az anált és ne finnyáskodj, ha spermáról van szó! Lehetsz nálam jóval fiatalabb vagy korban érettebb is, telt alkat kifejezetten előny! Hely kell majd. Helyileg Bp-n keresek.
Sziasztok!
Kezdő bi passzív srác vagyok és keresek valakit aki most cumiztatna.
Kezdő bi passzív srác vagyok és keresek valakit aki most cumiztatna.