Sziasztok.
Holnapra (szombatra) eger és környékén napközbeni kikapcsolódásra keresek 50 feletti Hölgyet, párt. Utazni ésszerű távon belül tudok! Priviben keressetek
Üdv: András
Holnapra (szombatra) eger és környékén napközbeni kikapcsolódásra keresek 50 feletti Hölgyet, párt. Utazni ésszerű távon belül tudok! Priviben keressetek
Sziasztok.
Kedves Férfi-Nő Párok, esetleg Hármasok! Ha van kivel, de nincs hol... Helyet biztosítok, 0-24-ben. A Bp.-n a Nyugati térhez közel. Privát jelentkezéseket várok.
Sziasztok ! Nógrádban ki szeretne egy borotvált , szép farkincát leápolni ? Az első jelentkezőket , pontos labdávsl jutalmazom ! Rétság , Balassagyarmat , Őrhalom , Szécsény , Salgótarján vonalon keresek !
Budapesti 60-as nem független pasi,hölgy partnert keres,képek vannak bent,legyél nagyon diszkrét.
Szia. Magunkhoz hasonló értéket valló barátságon alapuló házibarátot keresünk. Bárhol lehetsz, de praktikusabb, ha Fejér megyéhez közel vagy.
Mi 54 éves pár vagyunk, Szükséges bemutatkozó levél. Kérünk nem azt írd, hogy mekkorád van és hogy szeretsz szexelni, mert itt mindeki azért van. Magadról írj.
Továbbá ne írd azt, hogy kérdezzetek. Mi nem kérdezünk, mi barátot keresünk.
Mi 54 éves pár vagyunk, Szükséges bemutatkozó levél. Kérünk nem azt írd, hogy mekkorád van és hogy szeretsz szexelni, mert itt mindeki azért van. Magadról írj.
Továbbá ne írd azt, hogy kérdezzetek. Mi nem kérdezünk, mi barátot keresünk.
Tatabányán lánynak illetve fiatalos nőnek nyalnék. Helyem van diszkréció adott
Valaki a Velencei tó környékén???
Közös maszti - orál
Közös maszti - orál

Ma Kecskemét Cegléd Nagykörös környékén pasi aki szeret szopatni autóban vagy szabadban.
Most reggel valaki Nógrádból egy finom cumira kapható ?
Miskolc környékére keresek hölgyet augusztus 17-23ig. Kaptam egy hét kimenőt
helyszín biztosított, esetleg ha szeretnél nyaralni, itt a remek lehetőség

Sziasztok! Olyan hölgyet keresek,akit szintén izgatna, ha megörökítenénk az együttlétünket.
Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén pasi aki szeret szopatni,, nyelném a gecit is..
Sziasztok! Elhanyagolt, intelligens, figyelmes, megbízható pasi csinos lánnyal, hölggyel ismerkedne izgalmas, hosszútávú, diszkrét kapcsolat céljából. Privátot küldj, ha érdekelnek a részletek. Köszönöm!
Sziasztok.hölgyel ismerkednék aki szereti a kölcsönös franciát vas zala megye
Pécsen, Pécs környékén, hétköznap, napközben szabadidővel és hellyel rendelkező hölgyekhez, párokhoz beszállnék.
Maximális diszkréció adott és elvárt.
Maximális diszkréció adott és elvárt.
Nógrádban keresek valakit,aki csak az élvezetért,rácuppanna a farkamra ! A kora reggeli órák a megfelelőek nekem ! Rétság , Balassagyarmat , Őrhalom , Szécsény vonalon !
Mai napon kinek lenne kedve szopatni,gondolod előtte meg is masszírozlak.Kecskeméten helyem van!
Nógrádban keresek valakit,aki csak az élvezetért,rácuppanna a farkamra ! A kora reggeli órák a megfelelőek nekem ! Rétság , Balassagyarmat , Őrhalom , Szécsény vonalon !
sziasztok
38 eves biszex ferfi vagyok
magas,ferfias az alkatom,farkam 18cm
biszex vagy hetero parokhoz csatlakoznek a holgy vagy akar mindket fel oromere
van autom,tudok utazni
irjatok mailt,ismerkedjunk,nem kamus vagyok,elmegyek a megbeszelt randira
szolo ferfiak ne irjatok
oxigen80@gmail.com
38 eves biszex ferfi vagyok
magas,ferfias az alkatom,farkam 18cm
biszex vagy hetero parokhoz csatlakoznek a holgy vagy akar mindket fel oromere
van autom,tudok utazni