Diszkrét megbízható férfi keresi rendszeres titkos szeretőjét.
hapsy@c2.hu
írj fotóval
üdv. G.
hapsy@c2.hu
írj fotóval
üdv. G.
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
30 éves budapesti hetero férfiként ma szabad vagyok, így szívesen ütném el az időt egy hölgy társaságában, vagy válaszolok párnak!

Sziasztok! Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban itt agy a merev0809@citromail.hu - n!
Kedves Hölgyem!
hapsy@c2.hu
írj fotóval
üdv. G.
hapsy@c2.hu
írj fotóval
üdv. G.
Sziasztok kedves hölgyeket keresek akik kedvelik a vízilabdás pasikat csak ha komolyan gondolod kérlek írj levelet és meg beszéljük köszönöm.
Baja és környéki párokkal ismerkednék akiket izgat a cuckold felállás. Szeretnék egy csinos feleséget a párja passzív részvétele mellett alaposan kinyalni, aztán jó hosszan kefélni, végén pedig a puncijába élvezni mialatt a férje nézi. Ápolt, helyes, nem független pasi vagyok, vastag mérettel, és extra kitartással.
Sziasztok! Ha érdekel egy diplomás, igényes, jó pasinak tartott, nem független harmincas férfi ma és/vagy holnap este éjjel, akkor írj/írjatok
Jó lenne, ha lenne helyed, de ha nem zavar egy friss költözés miatt még fennálló kupi, akkor a 16. kerületben várlak szeretettel

Jó lenne, ha lenne helyed, de ha nem zavar egy friss költözés miatt még fennálló kupi, akkor a 16. kerületben várlak szeretettel

Miskolcról, vagy környékén hölggyel ismerkednék! 40+/178/76 sportos nf pasi vagyok.
53ÉVES PÁR KERES párt v.. pasit! Csak komoly emberek jelentkezését várjuk! Fejér megye!!
Sziasztok békésmegyéböl keresünk lányt vagy párt esetleg pasit ma estére
sziasztok.Veszprém környéki párt,bi pasit keresek.Kezdő vagyok sokmindent kipróbálnék.Uni,passzív szerep érdekelne.Írjatok
Baja és környéki párokkal ismerkednék akiket izgat a cuckold felállás. Szeretnék egy csinos feleséget a párja passzív részvétele mellett alaposan kinyalni, aztán jó hosszan kefélni, végén pedig a puncijába élvezni mialatt a férje nézi. Ápolt, helyes, nem független pasi vagyok, vastag mérettel, és extra kitartással.
Sziasztok!
Most ráérő unatkozó csini lány, háziasszony, pár esetleg fogadna Bp-n egy jó farkú, igényes pasit? Írj pü-t, ha igen!
Most ráérő unatkozó csini lány, háziasszony, pár esetleg fogadna Bp-n egy jó farkú, igényes pasit? Írj pü-t, ha igen!
Sziasztok ! Szekszárdi pár házaspár hölgy jelentkezését várom diszkrét tartós kapcsolatra ! Legyél megbízható diszkrét és valós és gátlásoktól mentes ! Részleteket privát üzenetben beszélhetünk!
Ötvenes nem független pasi csatlakozna hasonló korú párokhoz, akár mindkét fél örömére Pest és Nógrád megyéből.
Ápolt, intelligens, fiatalos férfiként igényes, nem független hölgy esetleg szimpatikus pár barátságát keresem Baranya megyében. Megbízható, diszkrét, sportos férfi vagyok. Pécs-belvárosi lakásomon, nyugodt körülmények között tudunk randizni. Szép napot mindenkinek!
Nyíregyházán volna diszkrét férfi..aki csak szopatna??
sziasztok.Veszprém környéki párt,bi pasit keresek.Kezdő vagyok sokmindent kipróbálnék.Uni,passzív szerep érdekelne.Írjatok
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile