sziasztok.Veszprém környéki párt,bi pasit keresek.Kezdő vagyok sokmindent kipróbálnék.Uni,passzív szerep érdekelne.Írjatok
Jövőhéten Zamárdiba megyek Strandfesztiválra. Csatlakozna valaki? Állok mindent!
Hölgyet - korrekt és diszkrét férfi keres
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu
Sziasztok ! Szekszárdon pár házaspár hölgy jelentkezését várom tabu és gátlásoktól mentes diszkrét kapcsolatra tartósan ! Várom jelentkezéseteket privát üzenetben !
Olyan pasit keresek Budapesten, akinek tele van a zacsi és nem bánja, ha egy fiú veszi kezelésbe a farkát
Kecskemét +50km körzetében keresek szexkedvelö párt akikhez megfelelö tapasztalattal,rugalmas ráérő idövel csatlakozhatnék.Elhanyagolt hölgy is érdekel hosszabb távon is.183/90 barna, fiatalos,nem dohányzó 40 es ffi vagyok
Sziasztok én egy 23 éves meleg 170 magas szőke hajú kékeszöld szemű fiú vagyok és 22től 25ig a strand fesztiválon leszek Zamárdiban a szállásom Siófokon lesz szívesen szopnék!!!
Sziasztok kedves nővel ismerkednek Szolnok és környéke írj levelet kérlek és meg beszéljük.
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kaposvár és környékéröl ,ismerkednék lánnyal! Én 42 éves igényes pasi vagyok! Utazni tudok!
Diszkrét megbízható férfi keresi titkos szeretőjét.
hapsy@c2.hu
írj fotóval
üdv. G.
hapsy@c2.hu
írj fotóval
üdv. G.
Hölgyet keresek, diszkréten korrekt férfiként
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu
Sziasztok!
Olyan debreceni heteró férfit keresünk, aki holnap, azaz 08.19-én ( vasárnap délután) a feleségemet tetőtől talpig profin megmaszírozná, majd a kezeivel többszörös orgazmusban részesítené!
Jelentkezéseteket privátban, fotóval a következő elérhetőségre kérünk.
Kellemes hétvégét, szép délutánt mindenkinek!
Olyan debreceni heteró férfit keresünk, aki holnap, azaz 08.19-én ( vasárnap délután) a feleségemet tetőtől talpig profin megmaszírozná, majd a kezeivel többszörös orgazmusban részesítené!
Jelentkezéseteket privátban, fotóval a következő elérhetőségre kérünk.
Kellemes hétvégét, szép délutánt mindenkinek!
Közös masztira keresek valós, hellyel rendelkező partnert, írj özit.
Sziasztok ma estére keresek párt, hölgyet.
Elhanyagolt Nők, szívesen segítek Nektek.
Diszkrét, jó megjelenésű 38-as sportos intelligens férfi.
Diszkrét, jó megjelenésű 38-as sportos intelligens férfi.

Baja és környéki párokkal ismerkednék akiket izgat a cuckold felállás. Szeretnék egy csinos feleséget a párja passzív részvétele mellett alaposan kinyalni, aztán jó hosszan kefélni, végén pedig a puncijába élvezni mialatt a férje nézi. Ápolt, helyes, nem független pasi vagyok, vastag mérettel, és extra kitartással.
Miskolcon , vagy környékén hölgypartnert keresek! 50+/178/76 NEM FÜGGETLEN sportos potens férfi vagyok. Enyhe BI is elfogadott. Hölgy, pár???
Diszkrét megbízható férfi keresi rendszeres titkos szeretőjét.
hapsy@c2.hu
írj fotóval
üdv. G.
hapsy@c2.hu
írj fotóval
üdv. G.
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile