Sziasztok ! Ismerkednék Szekszárdi megbízható nyitott, és diszkrét párral házaspárral tartós kapcsolatra ! Jelentkezéseteket privát üzenetben várom!
Sziasztok! Szabad a ma estém és az egész holnapom, kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz. Képek és infók az adatlapomon, privátban elérsz, helyem is van a VII kerületben. Szép napot! (ps: ma du 3 óra körül tudok legközelebb üzeneteket nézni)
22.én bulit rendezünk párok jelentkezését várjuk!
Sziasztok! Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék szombaton napközben Budapesten!! Részleteket privátban itt vagy a merev0809@citromail.hu - n!
Még mindig keresem azt a duci, vagy kövér, széles csípőjű, nagy fenekű, ha lehet természetes szőrzetű hölgyet, akikben forr a szexualitás és mindezt szívesen megosztaná - egyelőre levélben, majd szimpátia esetén élőben is - egy 50 év feletti, sokat tapasztalt, kellemes kinézetű, sportos, nem független férfival, aki csupán akkor is boldog lesz, ha sokáig nyalhat... Alapvetések: intelligencia, diszkréció, vágy..élvezet....
Békésmegyében,esetleg Csongrád megyében keresek ÁPOLT IGÉNYES fiatal/idősebb lányt/hölgyet,foglalt vagy egyedülállót,alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra,autóval rendelkezem,akit érdekel,írjon rám..

10.-e (hétfő) estére keresnék társaságot pesten. Közös iszogatás, esetleg vacsora, aztán ami jön... mindenki levelét várom akinek/akiknek felkeltette az érdeklődését. 30 éves normális, intelligens, ápolt pasi vagyok.
Sziasztok! Párt támogatnék anyagilag.
A részleteket személyesen megbeszéljük.
Privát üzeneteket várok
A részleteket személyesen megbeszéljük.
Privát üzeneteket várok
Sziasztok! Nagykanizsa-Keszthely-Zalaegerszeg-Körmend környékén nő vagy párral ismerkednék! Privátban írj!
Sziasztok! Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban itt agy a merev0809@citromail.hu - n!
Budapest és környéke illetve Gárdony és környéke!
Keresek egy Érett 40s 50s 60s Aktív Férfit Akit Rendszeresen kényeztethetnék Orálisan.
Illetve egy Érett BISZEX Házaspárt ahol a Férfi tényleg Biszex!
Imádok puncit nyalni és Farkat szopni.
Csak komoly válaszokat várok.
Keresek egy Érett 40s 50s 60s Aktív Férfit Akit Rendszeresen kényeztethetnék Orálisan.
Illetve egy Érett BISZEX Házaspárt ahol a Férfi tényleg Biszex!
Imádok puncit nyalni és Farkat szopni.
Csak komoly válaszokat várok.
Sziasztok.Holnap nap közbeni kalandra keresek Bp-i hölgyet,párt.
Sziasztok!
Diplomás, igényes, jó pasinak tartott, nem független harmincas budapesti férfiként, 18/4 potens intimmel keresek lehetőleg állandó szexpartnert egy értelmes, önmagára igényes hölgy személyében. Kor nem számít, alkatilag inkább egy karcsú hölgyet keresnék (mondjuk 175/65 alatti fő paraméterekkel). Ápoltság, egészség, diszkréció adott és elvárt!
Diplomás, igényes, jó pasinak tartott, nem független harmincas budapesti férfiként, 18/4 potens intimmel keresek lehetőleg állandó szexpartnert egy értelmes, önmagára igényes hölgy személyében. Kor nem számít, alkatilag inkább egy karcsú hölgyet keresnék (mondjuk 175/65 alatti fő paraméterekkel). Ápoltság, egészség, diszkréció adott és elvárt!
HÉTKÖZNAP BUDAPEST - HÉTVÉGÉN GÁRDONY??
Jövő hétvégén Gárdonyba Nudizáz -Barátkozás - Szex akár a Tóparton de lehet nálam a nyaralómban!
Érett Értelmes Férfival ismerkednék illetve Biszex házaspárral ahol a FÉRFI tényleg biszex.
Budapest és Gárdony.
Jövő hétvégén Gárdonyba Nudizáz -Barátkozás - Szex akár a Tóparton de lehet nálam a nyaralómban!
Érett Értelmes Férfival ismerkednék illetve Biszex házaspárral ahol a FÉRFI tényleg biszex.
Budapest és Gárdony.
sziasztok minket érdekelne
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 09. 01. szombat 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 01. szombat 15:32
Törölt felhasználó (797496)

Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Sziasztok haverommal hatvan és környékén szopnánk!
Sziasztok! Miskolci pár vagyunk! Fiatal biszex pasit keresünk ,akár ma estére is! Figyelmesen olvasd el az adatlapunk! Pontosan megfogalmaztuk,hogy mit keresünk ,mire vágyunk! Ha nem ismersz magadra,ne írj!!!
Fényképes,akár ruhás,arcos bemutatkozást várunk a :: parpasit@citromail.hu email címre!
Fényképes,akár ruhás,arcos bemutatkozást várunk a :: parpasit@citromail.hu email címre!