Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Hölggyel ismerkednék, diszkréten - helyem van
- 50 éves ápolt férfi, Budapesten.
üdv. Gábor
hapsy@c2.hu
üdv. Gábor
hapsy@c2.hu
Hölggyel ismerkednék, diszkréten - találkoznék helyem van
üdv. Gábor
hapsy@c2.hu
üdv. Gábor
hapsy@c2.hu
Hölggyel ismerkednék, diszkréten találkoznék - 50 éves férfi, Budapesten.
üdv. Gábor
hapsy@c2.hu
üdv. Gábor
hapsy@c2.hu
Kedves Hölgyem !
Szeretnélek megismerni , és kölcsönös szimpátia esetén diszkréten szeretkezni,.
50 éves férfi, Budapesten.
üdv. Gábor
hapsy@c2.hu
üdv. Gábor
hapsy@c2.hu
Budapestiekkel ismerkednek. Független férfi vagyok, helyem van.
Kedves Hölgyem !
üdv. Gábor
hapsy@c2.hu
üdv. Gábor
hapsy@c2.hu
Hölgyek jelentkezését várom Komárom, akik szeretik a kényeztetést. Jelszó: maximális diszkérció.
Sziasztok!
27 éves mackós srác vagyok. Találkoznék párral vagy hölggyel. Utazás nem gond, helyem sajnos nincs. Érettségizett értelmes vagyok kicsi és normál közötti mérettel. Nem vagyok független így meglehet hogy az időpont egyeztetés több időbe telhet. A valós találkozás híve vagyok, ott dől el, hogy szimpatikusak vagyunk egymásnak.
Időpontot egyeztetni a találkozóra csak telefonon, pár esetén a hölgytaggal és párjával.
Írjatok privátban!
27 éves mackós srác vagyok. Találkoznék párral vagy hölggyel. Utazás nem gond, helyem sajnos nincs. Érettségizett értelmes vagyok kicsi és normál közötti mérettel. Nem vagyok független így meglehet hogy az időpont egyeztetés több időbe telhet. A valós találkozás híve vagyok, ott dől el, hogy szimpatikusak vagyunk egymásnak.
Időpontot egyeztetni a találkozóra csak telefonon, pár esetén a hölgytaggal és párjával.
Írjatok privátban!
sziasztok autos hőlgy szeretője lennék aki eltőltene velem egy pár lopot orát
Szép napot!Hétvégére budapesti párral találkoznék.40 éves pasi vagyok enyhe bi belefér.Levelet képet privátba.
Sziasztok! 35-55 közötti pár,házaspár barátságát keresem Szekszárdon diszkréten a hölgy kényeztetésére örömére tartósan és hosszabb távra. Jelentkezéseteket privát üzenetben várom!
Szia,Kedves Hölgyem !
Szeretnélek megismerni , és kölcsönös szimpátia esetén diszkréten szeretkezni,. Budapesten.
üdv. Gábor
hapsy@c2.hu
Szeretnélek megismerni , és kölcsönös szimpátia esetén diszkréten szeretkezni,. Budapesten.
üdv. Gábor
hapsy@c2.hu
Szia,Kedves Hölgyem !
üdv. Gábor
hapsy@c2.hu
üdv. Gábor
hapsy@c2.hu
Sziasztok! Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék szombat délután Budapesten!! Részleteket privátban itt agy a merev0809@citromail.hu - n!
Budapesten és környékén illetve Gárdony és környékén Keresünk!!!
Budapesti EGYÜTT ÉLŐ FÉRFIPÁR keres egy Érett Aktív lehetőleg Szőrös testalkatű FÉRFIT HÁZIBARÁTNAK!
Olvass adatlapot . . . . . . . . . smile
Budapesti EGYÜTT ÉLŐ FÉRFIPÁR keres egy Érett Aktív lehetőleg Szőrös testalkatű FÉRFIT HÁZIBARÁTNAK!
Olvass adatlapot . . . . . . . . . smile
Sziasztok.Keresem szenvedélyes barátnőm hosszú távon.Budapesti,egyedülálló,élő pasi vagyok.
Fiatal, nem független srácként, Szombathelyen keresem titkos hölgy partnerem alkalmi később talán hosszabb távra. Amit elvárok és nyújtok az a maximális diszkréció. Mindenre nyitott vagyok korosztálytól függetlenül. Komolytalan érdeklődők kérem kíméljenek!
Szia,Kedves Hölgyem !
Szeretnélek megismerni , és kölcsönös szimpátia esetén diszkréten megölelni.
üdv. Gábor
hapsy@c2.hu
Szeretnélek megismerni , és kölcsönös szimpátia esetén diszkréten megölelni.
üdv. Gábor
hapsy@c2.hu
Sziasztok! Hetero alapon keresek hölgyet vagy párt Bp-en és környékén. Képekért nézzetek meg a társkeresős adatlapom. Helyszínnel nem tudok szolgálni, szóval örülnék ha tudnál fogadni.