Lányt,Hölgyet keresek esetleg Párt.
Van ilyen itt egyáltalán???
Van ilyen itt egyáltalán???
Érett Igényes Intelligens Férfival vagy Párral Ismerkednék Barátkoznék!!Olvasd el az adatlapom és keress. . . .

Szabolcsi, nem független hölgyel ismerkednék.
Kinek lenne kedve péntek kora reggel a kocsiba lecumiznia? Privátba írj.
Sziasztok hölgyek. Pénteken reggel autos szex érdekelne valakit a velencekorzo közelében.Privátban írjatok.
Hölgyet keresek Hatvanban, diszkréten!
Sziasztok! Megbízható diszkrét Szekszárdi pár házaspár barátságát keresem a hölgy örömére kényeztetésére. Válasz privát üzenetben várok!
sziasztok ma 16 ora után autos hőlgyet nyalnék aki tud jőnni akár tőbszőr is az irjon
Sziasztok! Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban itt vagy a merev0809@citromail.hu - n!
Sziasztok! Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban itt vagy a merev0809@citromail.hu - n!
Helló.ma estére keresek bp-i párt,hölgyet van itt valaki aki benne lenne ?
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Ma kinek lenne kedve egy kis hancúrozáshoz?Férfiak párok írjanak.Kecskemét környéke,hely van.
Sziasztok! Holnap estére (szombat) keresek párt bpn aki fogadna egy 40 es ápolt, potens férfit! Sziasztok!
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Továbbra is keresek fiatal, vagy kevésbé fiatal hölgyet, csak - akár órákig történő - nyalási célra... a lényeg nekem ezen van.
Ez akár hármasban is történhet, én boldogan vállalom ezt a szerepet, míg a partnerével azt csinálnak, amit csak akarnak......
Teltség és természetes szőrzet előny..
Jóképű, 50-en már átbillent, sportos tesalkatú, tapasztalt férfi vagyok, aki nagyon ért a nőkhöz....bízd rám magad!
Elsősorban Heves és Borsod megye, vagy a főváros. Pénz kizárva, alapvetések: intelligencia és vágy.
blacksunrise@gmail.com
Ez akár hármasban is történhet, én boldogan vállalom ezt a szerepet, míg a partnerével azt csinálnak, amit csak akarnak......

Jóképű, 50-en már átbillent, sportos tesalkatú, tapasztalt férfi vagyok, aki nagyon ért a nőkhöz....bízd rám magad!
Elsősorban Heves és Borsod megye, vagy a főváros. Pénz kizárva, alapvetések: intelligencia és vágy.
blacksunrise@gmail.com
Sziasztok,
Mai napon delelott es/vagy kora delutan keresem partnerem holgy vagy par szemelyeben, egy kis kellemes idotoltesre. Utazni tudok(max 50 km most Debrecentol,idokeret miatt).
Talaljunk egymasra, gyors kepcsere, beszelgetes
Mai napon delelott es/vagy kora delutan keresem partnerem holgy vagy par szemelyeben, egy kis kellemes idotoltesre. Utazni tudok(max 50 km most Debrecentol,idokeret miatt).
Talaljunk egymasra, gyors kepcsere, beszelgetes

ma délelött örkény,felsölajos,lajosmizse,kecskemét környékén kukkolnék eldugott helyen.gps koordináták priviben
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Továbbra is keresek fiatal, vagy kevésbé fiatal hölgyet, csak - akár órákig történő - nyalási célra... a lényeg nekem ezen van.
Ez akár hármasban is történhet, boldogan vállalom ezt a szerepet, míg a partnerével azt csinálnak, amit csak akarnak...... smile
smile
blacksunrise32@gmail.com
Ez akár hármasban is történhet, boldogan vállalom ezt a szerepet, míg a partnerével azt csinálnak, amit csak akarnak...... smile
smile
blacksunrise32@gmail.com