Kecskemét vagy környékén diszkréten hölgyel ismerkednék..
házas nővel szeretkeznék hosszutávon autod legyen és gyere irjatok
Sziasztok,ma estére keresek házaspárt,belsö üzit várok
Sziasztok!Péntek vagy szombat este 6-7 körül valaki?Csak is az adatlapomban írtak alapján keresek !Keress meg priviben!
Szolnok és környéke, de tudok utazni is, képem van fent adatlapomon.
Privibe írj ha felkeltettem az érdeklődéset
Privibe írj ha felkeltettem az érdeklődéset

Sziasztok! Párt vagy hölgyet keresek bpn! A héten bármelyik este jó! Ápolt, normális potens férfi vagyok! Sziasztok!
Nőt vagy csajt keresek szex kapcsolatra rövid vagy hosszú távon is! Bármi szóba jöhet nálam csak megbeszélés kérdése!/ jelenleg Hévízen lakom!/ többi privát!!
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Sziasztok! Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban itt vagy a merev0809@citromail.hu - n!
Sziasztok Miskolcon szopnék
Sziasztok!Péntek vagy szombat este 6-7 körül valaki?Csak is az adatlapomban írtak alapján keresek !Keress meg priviben!
Lányt,Hölgyet keresek esetleg Párt.
Van ilyen itt egyáltalán Nagykanizsán???
Van ilyen itt egyáltalán Nagykanizsán???
Ápolt jó méretű pasit keresünk hármasra helyed legyen
Ha van olyan extra molett 140 kg vagy molettebb, hófehér bőrű, óriási combú hölgy, akit hanyagol a párja, nem kap gyengédséget, de vágyik egy kis simogatásra, kényeztetésre, főleg ha simogathatom, élveszkedhetek a combjain, az írjon rám légyszi. Budapest és környéke.
Sziasztok,
Holnap napközbeni lopott órák...Pécs és kke...hmmm
Holnap napközbeni lopott órák...Pécs és kke...hmmm
Adatlapom szerint keresek
Sziasztok,
Vasárnap és hétfőn Miskolcon tartózkodom, keresem párok es nők társaságát.
Belvároshoz közeli privát és diszkrét lakásban helyet is tudnék biztosítani az együttléthez.
Tapasztalt vagyok 2 ffi+1 nő felállásban, valamint volt már szerencsém 1 ffi+ 2 nő felálláshoz is
Vasárnap estétől kedd hajnalig szinte bármikor alkalmas.
Korhatár 18-55-ig.
Amennyiben van kedved/kedvetek, irj rám, a többit megbeszéljük.
Vasárnap és hétfőn Miskolcon tartózkodom, keresem párok es nők társaságát.
Belvároshoz közeli privát és diszkrét lakásban helyet is tudnék biztosítani az együttléthez.
Tapasztalt vagyok 2 ffi+1 nő felállásban, valamint volt már szerencsém 1 ffi+ 2 nő felálláshoz is

Vasárnap estétől kedd hajnalig szinte bármikor alkalmas.
Korhatár 18-55-ig.
Amennyiben van kedved/kedvetek, irj rám, a többit megbeszéljük.
Érett Igényes Intelligens Férfival vagy Párral Ismerkednék Barátkoznék!!Olvasd el az adatlapom és keress. . . . smile
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!