Sziasztok! Ma estére keresek alkalmi kalandot egy belevaló hölggyel.
Jóképű, átlagos testalkatú srác vagyok.
Hellyel rendelkezem.
Jóképű, átlagos testalkatú srác vagyok.
Hellyel rendelkezem.
Mai nap valakinek lenne kedve Kecskeméten szopatni,párokat is várok előtte egy kis masszázshoz jelentkezzen diszkréció adott.Igényes szép lakás van!
Sziasztok!
Partnerem keresem az adatlapomon leirtak alapján!!
Partnerem keresem az adatlapomon leirtak alapján!!
Sziasztok.
Pest megye Déli részéről, vagy Bács megye Északi részéről, szívesen ismerkednék maximális diszkréció mellett! Találka helyet meg tudom oldani! Részleteket, feltételeket, beszéljűk meg prívátba!
Pest megye Déli részéről, vagy Bács megye Északi részéről, szívesen ismerkednék maximális diszkréció mellett! Találka helyet meg tudom oldani! Részleteket, feltételeket, beszéljűk meg prívátba!
30 év alatti srácot keresek. Békéscsaba és környéke
Sziasztok.
Fejér megyében lakom, szingli, heteroszexuális fiú vagyok. Szeretnék megismerkedni olyan nővel , esetleg párral, aki hosszabb távon gondolkodik. Házi barát jellegű. Ha így vagy vele te is, ti is, kérlek írj privátba. Előre is köszönöm.
Üdvözlettel Balázs
Fejér megyében lakom, szingli, heteroszexuális fiú vagyok. Szeretnék megismerkedni olyan nővel , esetleg párral, aki hosszabb távon gondolkodik. Házi barát jellegű. Ha így vagy vele te is, ti is, kérlek írj privátba. Előre is köszönöm.
Üdvözlettel Balázs
Ma napközben Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén szopnák szép kemény faszt végig..
Megbízható ,pervi szexpartnert keresek hosszabbtávra.Kor,alkat mellékes.
Debrecenben és max 50 km-es körzetben, férfiakat vagy párokat keresek, mindenki örömére.
Szeretek irányítva lenni, és kényeztetni.
Mai nap valakinek lenne kedve Kecskeméten szopatni,párokat is várok előtte egy kis masszázshoz jelentkezzen diszkréció adott.Igényes szép lakás van!
Szia.Szivesen kinyalnálak többször is egymás után viszonzás nélkül.
(Ez egy válasz nyugatipar üzenetére (2020. 10. 06. kedd 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeretném magam kinyalatni többször is egy találkozó alkalmával
Sziasztok!
A lenti vágyam megvalósítására keresek nőt vagy transz nőt, solo pasi nem érdekel.
Levetkőzöl, kapsz egy golyós szájpecket, fenekedbe egy plugot. Bekenem a tested szilikon olajjal. Belebújtatlak egy latex body bagbe. Ez hasonlít a hálózsákhoz. A nyakán kell belebújni, a fejed kint van belőle. Nézegetlek, simogatlak egy darabig, majd letérdeltetlek. Előveszem merevedő hímtagom, kiveszem a golyót a szádból. Péniszem ajkaidhoz érintem, majd lassan, de határozottan elkezdem tolni beljebb, egyre mélyebbre, míg teljesen el nem tűnik ajkaid ölelésében. Kicsit ott tartom, majd kihúzom és újra be... Így dugom a szád amíg el nem élvezek.
Kis pihenő után cserélünk. Én megyek a body bagbe, te simogathatsz, izgathatsz, csúszkálhatsz rajtam, ráülhetsz a számra és nyalathatod magad amíg jól esik.
Természetesen nyitott vagyok az esetleges módosításokra, ha szeretnéd.
Társkereső adatlapomon látható rólam kép. Budapesten a XI. kerületben lakom.
Jelentkezni privátban lehet fényképes üzenettel. Nem baj, ha van párod, diszkrét vagyok.
A lenti vágyam megvalósítására keresek nőt vagy transz nőt, solo pasi nem érdekel.
Levetkőzöl, kapsz egy golyós szájpecket, fenekedbe egy plugot. Bekenem a tested szilikon olajjal. Belebújtatlak egy latex body bagbe. Ez hasonlít a hálózsákhoz. A nyakán kell belebújni, a fejed kint van belőle. Nézegetlek, simogatlak egy darabig, majd letérdeltetlek. Előveszem merevedő hímtagom, kiveszem a golyót a szádból. Péniszem ajkaidhoz érintem, majd lassan, de határozottan elkezdem tolni beljebb, egyre mélyebbre, míg teljesen el nem tűnik ajkaid ölelésében. Kicsit ott tartom, majd kihúzom és újra be... Így dugom a szád amíg el nem élvezek.
Kis pihenő után cserélünk. Én megyek a body bagbe, te simogathatsz, izgathatsz, csúszkálhatsz rajtam, ráülhetsz a számra és nyalathatod magad amíg jól esik.
Természetesen nyitott vagyok az esetleges módosításokra, ha szeretnéd.
Társkereső adatlapomon látható rólam kép. Budapesten a XI. kerületben lakom.
Jelentkezni privátban lehet fényképes üzenettel. Nem baj, ha van párod, diszkrét vagyok.
Ma Kecskemét Cegléd Nagykörös környékén pasi aki szeret szopatni, vagy pár..
Debrecenben és max 50 km-es körzetben, férfiakat vagy párokat keresek, mindenki örömére.
Holnap napkozben keresek Holgyeket,parokat akik kicsit feldobnak velem a hetkoznapjaikat. Eleg nyitott vagyok. Napkozben erek ra, helyem nincs de Budapesten belul utazni tudok
irjatok, talakozzunk!

Elhanyagolt hőlgyet magányos anyukát keresek testi és lelki kényeztetés. Alkalmanként hosszú távon.
Mai napon Kecskeméten szopnék szopatnék,előtte egy kis masszázst is adok.Férfiak párok jelentkezését várom,természetesen higénia és diszkréció adott és el várt.Helyem van!