Sziasztok! Akár már ma napközben kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz, Pesten és környékén. Igényes, normális pasi vagyok, az átlagosnál nagyobb mérettel. Ha ismerősnek jelölsz látod a képeimet, privátban pedig elérsz! Szép napot!
Párkapcsolatban élőként keresek titkos , nem alkalmi kapcsolatot igényes hölgy vagy pár személyében.Először nyitok ilyen téren, de így hozta a másik énem .Privátban! Somogy-Tolna-Baranya
Sziasztok!! Éjszakás vagyok ezen a héten, mindennap van szabadidőm 2-3 óra! Keresek hölgyet, párt minden jóra, aki kocsival rendelkezik! privátot! Köszönöm!
Most keresek, kocsival rendelkező hölgyet, párt! Valaki!???
Sziasztok. Kizárólag szexkapcsolat céljából keresném hölgy partnerem 32- től 50 éves korig. Én egy 40- es férfi vagyok. Ápolt és diszkrét vagyok. Ha érdekesbek találsz írj rám és meglátjuk, ez nem kötelez semmire .
Ma Székesfehérvár és környékén szívesen kalandoznék.
Sziasztok. Bük -Sopron környékén keresek elvált -vagy özvegy hölgyet esetleg párt tartós szex kapcsolatra. A lényeg toleráld a szerényebb méretet is. Írjon már valaki.
Megbízható srácot keresek 30 évesig. Kezdő is lehet. Békéscsaba és környéke
Helló
Ha van itt akit érdekelne. Egy teljesen Amatőr jelegű Swinger partihoz keressünk. Jelentkezőket a Somogy megyei Siófok településen lenne meg rendezve Október közepe felé!
Ha valakinek felkeltetem az érdeklődését írjon privátba
Ha van itt akit érdekelne. Egy teljesen Amatőr jelegű Swinger partihoz keressünk. Jelentkezőket a Somogy megyei Siófok településen lenne meg rendezve Október közepe felé!
Ha valakinek felkeltetem az érdeklődését írjon privátba
Ha komolyan gondolod akkor olvasd el!
Egy teljesen Amatőr Swinger partira keressünk jelentkezőket Csaj, Hölgyek és akár Párok formájában
Egy teljesen Amatőr Swinger partira keressünk jelentkezőket Csaj, Hölgyek és akár Párok formájában
Sziasztok!Ma estére keresek normális partnert egymás kényeztetésére...légy diszkrét és ápolt én is az vagyok!
Ma délután nagyfarkú srác hölgyet keres Szombathely és Zalaegerszeg környékén! Írj privát üzenetben!

Törölt felhasználó (4608522)
VIP

Sziasztok. A profilom alapján keresek férfit
Megbízható srácot keresek 30 évesig. Kezdő is lehet. Békéscsaba és környéke
Sziasztok!Ma estére keresek normális partnert egymás kényeztetésére...légy diszkrét és ápolt én is az vagyok!

Rétság és környékén keresek titkos szeretőt
Nógrád megyében vagy Budapesten keresek titkos szeretőt 35+ hölgy személyében! smile
Olyan pasit keresek aki szereti ha szopják, vagy csak kézzel megfejik. Helyem van Bp. 39 éves magas férfias vagyok
Sziasztok !
HÖLGYET KERESEK!
36 éves magas ,sportos és ápolt pasi vagyok. Budapesten lakom. Szívesen ismerkednék veled ha te sem zárkózol el a lehetőségtől. Egy formás ,szenvedélyes hölgyet keresek ,akivel minden tekintetben jól érezhetném magam. Fontos az összhang , a kémia és az, hogy kattanjunk egymásra. Imádom a szép cicit és a formás popsit...és izgat nagyon!!!! [] A tartalmasabb együttléteket szeretem , ahol jó sokáig kényeztethetem a partneremet! És igen imádok jó sokáig adni,ez nálam alap. A kemény, csattogós meneteket nagyon kedvelem! Az átlagnál nagyobb szexuális étvággyal rendelkezem! Nem vagyok 10 perces típus!! A többiről később . Óvszert mindig használok. Ami a szabadidőmet illeti: A hétköznap délelőttök a legjobbak számomra, ilyenkor sűrűn vagyok egyedül a munkámból kifolyólag. Búvóhelyem is van!! A diszkréciómban biztos lehetsz! Nem vagyok független és ezen nem is szeretnék változtatni. Érezzük jól egymást és tartsuk tiszteletben a másik magánéletét. Fontos: Nem dohányzom! Ha szeretnél velem ismerkedni írj !
Mail: tom.lacsab2111@gmail.com
HÖLGYET KERESEK!
36 éves magas ,sportos és ápolt pasi vagyok. Budapesten lakom. Szívesen ismerkednék veled ha te sem zárkózol el a lehetőségtől. Egy formás ,szenvedélyes hölgyet keresek ,akivel minden tekintetben jól érezhetném magam. Fontos az összhang , a kémia és az, hogy kattanjunk egymásra. Imádom a szép cicit és a formás popsit...és izgat nagyon!!!! [] A tartalmasabb együttléteket szeretem , ahol jó sokáig kényeztethetem a partneremet! És igen imádok jó sokáig adni,ez nálam alap. A kemény, csattogós meneteket nagyon kedvelem! Az átlagnál nagyobb szexuális étvággyal rendelkezem! Nem vagyok 10 perces típus!! A többiről később . Óvszert mindig használok. Ami a szabadidőmet illeti: A hétköznap délelőttök a legjobbak számomra, ilyenkor sűrűn vagyok egyedül a munkámból kifolyólag. Búvóhelyem is van!! A diszkréciómban biztos lehetsz! Nem vagyok független és ezen nem is szeretnék változtatni. Érezzük jól egymást és tartsuk tiszteletben a másik magánéletét. Fontos: Nem dohányzom! Ha szeretnél velem ismerkedni írj !
Mail: tom.lacsab2111@gmail.com
Sziasztok. A profilom alapján keresek férfit