Extrém nagy méretű,150 kg feletti hölgyet keresek,aki magányos vagy társas magányban él.
Felső súlyhatár nincs!
Felső súlyhatár nincs!
Budapesti ápolt nem független pasi,hölgy partnerét keresi,esetleg párhoz a hölgy örömére,adatlapomon mindent meg találsz.
kecskeméti párt keresek
Helló.
Diszkréten keresek Nógrád megyében, Balassagyarmat környékén leginkább egy szexéhes hölgyet vagy párt!
Szexben nyitott vagyok sok mindenre!
Diszkréten keresek Nógrád megyében, Balassagyarmat környékén leginkább egy szexéhes hölgyet vagy párt!

Szexben nyitott vagyok sok mindenre!

Olyan pasit keresek akit síkosítós kézzel fejhetnék. Helyem van Budapesten. Anoním maszkban is lehetünk ha úgy akarod
Sziasztok!
Kitartó 15/5ös farokkal, mackós alkattal, Békés megyében keresek ma estére lányt,hölgyet, asszonyt!
Kitartó 15/5ös farokkal, mackós alkattal, Békés megyében keresek ma estére lányt,hölgyet, asszonyt!
Teljesen diszkrét de állandó partnert keresek

Sziasztok.Veszprémben ma 5órára keresek bi pasit,párt.Helyem van.Olvass adatlapot!
Sziasztok. Csütörtökön napközbeni találkozóra keresek hölgyet vagy párt Veszprémben. 40 éves férfi vagyok.
31 éves nem független pasi vagyok.
Keresek Debrecen és környékén idősebb (akár sokkal is) telt hölgyet titkos, diszkrét kapvsolatra. Imádom a telt nagy idomokat. Ha valaki ilyet keres privát üzenetben irj. Q
Keresek Debrecen és környékén idősebb (akár sokkal is) telt hölgyet titkos, diszkrét kapvsolatra. Imádom a telt nagy idomokat. Ha valaki ilyet keres privát üzenetben irj. Q
Srácot keresek 30 évesig. Kezdő is lehetsz. Hely van. Holnap délelőttre.
Sziasztok. Csütörtökön napközbeni találkozóra keresek hölgyet vagy párt Veszprémben. 40 éves férfi vagyok.
Sziaasztok! Szívesen csatlakoznák párokhoz akár 40-60-70 + sokhoz illetve 40-60-70+hölgyekhez
Érettebb hölgyet kényeztetnék diszkréten, helyem van.!
Sziasztok.Nagy sexuális étvággyal keresek hölgyet vagy párt .Helyem van de utazni is tudok,38 éves férfi nagy méret.
Dunaharaszti és környékéről elhanyagolt feleség,vagy kiéhezett csajszi irhatna. Kőkemény farkammal állok a rendelkezésükre ! Lehetsz kamionos felesége,vagy csak simán fasirtban az uraddal ! Szívesen segitek felszarvazni bármeik kategóriát !
sziasztok szexpartnert keresek.Antwerpen mellett lakom 30 km re. hőlgyeket keresek korhatár nélkül.
Szintén nős férfival ismerkednék Debrecenben.
Szintén nős férfival ismerkednék.
Diszkréten nálam a profil alapján.