Van itt olyan pár, aki szivesen szexelne a hátsó ülésen, miközben vezetek...? pl. este/éjjel Bp-en...?
Sziasztok.45 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.
Ismerkednék hölggyel.Titkos kapcsolatra keresek.
Nem vagyok független.
Elöny ha te is az vagy de nem feltétel.
Irjatok.Köszi
Ismerkednék hölggyel.Titkos kapcsolatra keresek.
Nem vagyok független.
Elöny ha te is az vagy de nem feltétel.
Irjatok.Köszi
Budapesten keresek szopható, fejhető pasit. Helyem van 40 éves férfias pasi vagyok
sziasztok szexpartnert keresek.Antwerpen mellett lakom 30 km re. hőlgyeket keresek korhatár nélkül.
Sziasztok.Ma Szombat estére keresek Bp-i párt ,elhanyagolt hölgyet, anyucit
Sziasztok! Nyiregy és környéki hölgypartnerem keresem tartós titkosra! Teltség elöny! Irj bátran egyszer élünk!
Sziasztok! Ma 20h tol Dunaharaszti - Debrecen vonalon M3 szívesen kukkolnek párokat, vagy ki verném nő(k) előtt.
Hello
Szombat (06.18) délutánre vagy egész estére keresek hölgyet kölcsönös örömszerzésre, délpesten. (Nagy cicik előnyben de nem feltétel ) Ha érdekel akkor küldj üzenetet
Szombat (06.18) délutánre vagy egész estére keresek hölgyet kölcsönös örömszerzésre, délpesten. (Nagy cicik előnyben de nem feltétel ) Ha érdekel akkor küldj üzenetet
Pesten és Pest megyében környékén ,szivesen maszíroznék hölgyeket,párok hölgy tagját... Természetesen happy finish befejezéssel. Pár esetén a férj nézheti vagy be is szállhat. Akár fotózhatja is. Házhoz megyek ! Cuckold és creampie szex is lehet a masszázs vége ! Minden külön kérés nálam megbeszélhető.... lennék állandó hazibarát is !
Sziasztok.18.-a Szombat estére keresek Bp-i párt ,elhanyagolt hölgyet, anyucit

Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Extrém nagy méretű,150 kg feletti hölgyet keresek,aki magányos vagy társas magányban él.
Felső súlyhatár nincs!
Felső súlyhatár nincs!
Budapesti ápolt nem független pasi,hölgy partnerét keresi,esetleg párhoz a hölgy örömére,adatlapomon mindent meg találsz.
kecskeméti párt keresek
Helló.
Diszkréten keresek Nógrád megyében, Balassagyarmat környékén leginkább egy szexéhes hölgyet vagy párt!
Szexben nyitott vagyok sok mindenre!
Diszkréten keresek Nógrád megyében, Balassagyarmat környékén leginkább egy szexéhes hölgyet vagy párt!

Szexben nyitott vagyok sok mindenre!

Olyan pasit keresek akit síkosítós kézzel fejhetnék. Helyem van Budapesten. Anoním maszkban is lehetünk ha úgy akarod
Sziasztok!
Kitartó 15/5ös farokkal, mackós alkattal, Békés megyében keresek ma estére lányt,hölgyet, asszonyt!
Kitartó 15/5ös farokkal, mackós alkattal, Békés megyében keresek ma estére lányt,hölgyet, asszonyt!
Teljesen diszkrét de állandó partnert keresek

Sziasztok.Veszprémben ma 5órára keresek bi pasit,párt.Helyem van.Olvass adatlapot!
Sziasztok. Csütörtökön napközbeni találkozóra keresek hölgyet vagy párt Veszprémben. 40 éves férfi vagyok.