Sziasztok. 41 éves férfi vagyok, hölgyet vagy párt keresek Körmend, Szombathely, Zalaegerszeg környékén.
Sziasztok!
Péntek napközben hölgyet kényeztetnék vagy párhoz csatlakoznék
180cm átlagos erős testalkatú pasi vagyok 20/5-ös intimmel!
Péntek napközben hölgyet kényeztetnék vagy párhoz csatlakoznék
Meleg srác vagyok szeptember 14. Demjén strandon szopnék
Meleg srác vagyok szeptember 14. Demjén strandon szopnék
Sziasztok 17.e Szombat estére keresek Bp.-i párt vagy elhanyagolt Nőt, anyukát. privátba várom leveleiteket Szombat 15 óráig .Nem vagyok független , ezért a most tudunk találkozni levelekkel nem tudok sajnos mit kezdeni. L

Sziasztok!
Tegyük izgivé a napot!!
Budapesti vagy Budapest környéki 18 és 55 év közötti dögös nőt keresnék, aki szívesen szopna kemény farkat és reszesülne egy ízletes kinyalásban ma vagy holnap Budapesten, a szabadban? wink
Ha nem tudtok itt írni, írjatok a harmaspajti@gmail.com címre részletekért!
Tegyük izgivé a napot!!
Budapesti vagy Budapest környéki 18 és 55 év közötti dögös nőt keresnék, aki szívesen szopna kemény farkat és reszesülne egy ízletes kinyalásban ma vagy holnap Budapesten, a szabadban? wink
Ha nem tudtok itt írni, írjatok a harmaspajti@gmail.com címre részletekért!
Sziasztok!
Péntek napközben hölgyet kényeztetnék vagy párhoz csatlakoznék Hatvan és környéke!
Péntek napközben hölgyet kényeztetnék vagy párhoz csatlakoznék Hatvan és környéke!
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Ma délelőtt egy kis házi welnes?
Győr?
Sportos alkatú, potens pesti srácként (kitöltött, rèszletes adatlappal) ismerkednék Hölgyekkel és Párokkal hetero alapon.
Holnap délelőttre várok egy kedves párt, vagy hölgyet egy kis yakuzzizásra, hármas szexre...
Masszőr hölgyet keresek Zalából. írj
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám Budapesten és környékén hölgyek írjatok bátran.
Sziasztok! Holnap délelőttre várok egy kedves párt, vagy hölgyet egy kis yakuzzizásra, hármas szexre...
Sziasztok! Kedd délelőttre várok egy kedves párt, vagy hölgyet egy kis yakuzzizásra, hármas szexre...
Van 2köb konyha kész tüzifám hölgyeknek pároknak szálitani tudom de csak heves megyén belül töbit privátba
Unatkozó anyukák jelentkezését várnám,
unalmas idők,
izgalmas szexel hárított időre.
A kor nem számit se az alkat.
unalmas idők,
izgalmas szexel hárított időre.
A kor nem számit se az alkat.