sziasztok párhoz csatlakoznék
Hölgyet, párt keresek kellemes időtöltésre!
Sziasztok Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,párt .Egy újabb próbát megér hátha most ....
Nem független ,többesbe nem kezdő 47 éves pasi vagyok.
Gondoljátok folytatás privátba. Üdv Laca
Mai napra keresnék Aktív férfit vagy párt, egy kis játszadozásra! Helyem van Kecskeméten.
Sziasztok!
Ma 13 óráig teljesen üres a naptáram,Hölgy vagy Pár egy maximálisan odaadó kényeztetést?
Ma 13 óráig teljesen üres a naptáram,Hölgy vagy Pár egy maximálisan odaadó kényeztetést?
Sziasztok.Zalaegerszeg és környékén hellyel rendelkező szeretőmet keresem
BISZEX férfias adottsagú ( min. 80 kg) normális, intelligens srác, férfi van itt? Eger-Salgotarjan-Hatvan-Gyöngyös-ózd vonalon? Írj privát üzenetet!
Sziasztok. 41 éves férfi vagyok, hölgyet vagy párt keresek Körmend, Szombathely, Zalaegerszeg környékén, valamint Buegerland tartományból, Oberwart és környékén,
Diszkréten ismerkednék diplomás (orvos, ügyvéd stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
helló! 2 -3pasit keresünk hölgy kényeztetésére, 30-45 év közt max15cm farokkal !
Sziasztok Ma estére keresek Bp-i hölgyet ,párt .
sziasztok , puncit nyalnék. ha érdekel irj.
Sziasztok,
Miskolcon ma delután, estére keresek bevállalós hölgyet,nőt,lányt. Privát üzenetben várom jelentkezést.Hely akár nàlam,akár bárhol
Miskolcon ma delután, estére keresek bevállalós hölgyet,nőt,lányt. Privát üzenetben várom jelentkezést.Hely akár nàlam,akár bárhol

Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Zirc környékén bi pasi esetleg pár?Nyitott vagyok új dolgokra.Írjatok!
Sziasztok Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,párt .
Hölgyekkel,párokkal szívesen ismerkednék!
Minden infó az adatlapomon!
Kissebb party-kon is szívesen részt vennék!
Minden infó az adatlapomon!
Kissebb party-kon is szívesen részt vennék!
Hétköznap napközben elhanyagolt háziasszonyok, hölgyek pókhálózását, karbantartását vállalom, akár rendszeres időközönként is! "A tapasztalat és az évek" jeligére

Sziasztok 13.án Szombat estére keresek egy hölgyet ,csajszit akivel el tudnék menni Sw buliba .
Autó van ,mindent én állnék. Üdv Laca
Autó van ,mindent én állnék. Üdv Laca
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.