Sziasztok !
Jövőhét csütörtökre (2025.10.09.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövőhét csütörtökre (2025.10.09.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok
Kizárólag hölgyek érdeklődését várom Budapesten péntek szombat este kis kalandra
Üdv Gyula (Ez egy válasz Frendunion üzenetére (2025. 09. 28. vasárnap 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 28. vasárnap 11:35
Kizárólag hölgyek érdeklődését várom Budapesten péntek szombat este kis kalandra
Üdv Gyula (Ez egy válasz Frendunion üzenetére (2025. 09. 28. vasárnap 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Hármas szexre keresek szeretőmmel egy ápolt jóképű férfit aki szereti a hármas szexet szeret adni és kapni. Napközbeni találkotásokra diszkrécióval! Nem baj,ha nem vagy független ez hármunk közt marad! A hölgy szereti a méretesebb hímtagot,de nem ez a lényeg! Inteligencia tisztelet a nő felé fontos! 35-55 a korhatár. A hölgytagunk dönt ki az akivel hármasozunk. Enyhe bi nem akadály de nem is elvárás.
Sziasztok! Olyan párt keresek akinek a hölgy tagját lehet Masszírozni 18+ Mezőkövesd kőrnyéke
Sziasztok
Szívesen csatlakoznék….
40 es igényes pasi
Bővebben képekkel privatban ha fel keltettem az érdeklődést
2025. 09. 28. vasárnap 11:35
Szívesen csatlakoznék….
40 es igényes pasi
Bővebben képekkel privatban ha fel keltettem az érdeklődést

Hármas szexre keresek szeretőmmel egy ápolt jóképű férfit aki szereti a hármas szexet szeret adni és kapni. Napközbeni találkotásokra diszkrécióval! Nem baj,ha nem vagy független ez hármunk közt marad! A hölgy szereti a méretesebb hímtagot,de nem ez a lényeg! Inteligencia tisztelet a nő felé fontos! 35-55 a korhatár. A hölgytagunk dönt ki az akivel hármasozunk. Enyhe bi nem akadály de nem is elvárás.
Sziasztok, kedvelem a kukkolást is, beszélgessünk!!!
Szívesen nyalnám a popsi és a pisis punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem van! Perverzió előny!
Szívesen nyalnám a popsi és a pisis punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem van! Perverzió előny!
Sziasztok.Szombat estére keresek Budapesti partnert , partnereket hölgy, pár személyébe .Én 50 éves pasit vagyok aki benne van sok jó dologba nem dohányzom iqost szívok, sajnos fogadni nem tudok, de hölgyeknél helyet tudok bíztositani , párokknál sajnos nem.
Egész estés talira gondotam !! Akit érdekel írjon szívesen ismerkedek Üdv Laca
Egész estés talira gondotam !! Akit érdekel írjon szívesen ismerkedek Üdv Laca
Feleség örömének fokozására keresünk hetero párt vagy hetero pasit.
Szeretői kapcsolatban lévő párnak örülnénk, délutáni találkozásra. Pest megye és Komárom-Esztergom megye előnyben
Mai nap lenne kedve valakinek Kecskeméten egy kis kalandozáshoz? Hely van!
Két férfi csinos sub nőt keres
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Sziasztok! Debrecenben keresek nőt alkalmi kalandra, (ha úgy alakul akár tartós titkos szex kapcsolatra is) ma 13 óra körül. Diszkréció fontos! Kor nem lényeg.
Párosunk hölgy tagja részére kersünk nagyobb mérettel megáldott pasit alkalmi légyottokra. Csak Kecskemétről! Üzenetben jelenkezzen, akinek ez felkelti az érdeklődését. Köszönjük!
Sziasztok! Párok hölgy tagját Masszíroznám! Mezőkövesd kőrnyékén!
Sziasztok! Gyöngyös-Hatvan vonalon valaki, aki szeretne találkozni? Keressetek nyugodtan!
Keresek olyan hetero urat aki tele élvezne a barátnőm bugyiját,velem együtt,csak hoki,olyan srácok urak irjanak akiket izgat a tanga bugyi,fehérneműk és szeretik a punci illatú bugyikat,csak komolyak irjanak elérhetőséggel.Helyem van Pestmegyében!Fiatal igényes ápolt srác vagyok!
Szabolcsból keresünk érett izgató bi hölgyet illetve párt! Extra a hölgy bi affinitással rendelkezik @
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Jóreggelt! Hölgyet keresek ma délelőtt Debrecenben akinek lenne kedve alkalmi kalandhoz. Diszkréció fontos!
Sziasztok!
Ma estére keresünk egy férfit aki csatlakozna hozzán hármas szexre.
Ma estére keresünk egy férfit aki csatlakozna hozzán hármas szexre.