Szia!
Péter vagyok, 180 magas, 85 kg, rövid, barna hajú, kék szemű és nem független pasi. Arra gondoltam talán én lehetnék az aki "a meguntság hétköznapi porából" felemelhetne téged és , ha csak alkalmanként is, de "a vágy hálójába" helyezhet.
Számomra első a diszkréció, nem szeretném a családi békét felborítani, de hát férfi vagyok és nem bírok a véremmel.
Baranya /Tolna/Baja
Képet e-mailben tudok küldeni, ha szeretnéd.
Szia!
pedrodela@citromail.hu
Péter vagyok, 180 magas, 85 kg, rövid, barna hajú, kék szemű és nem független pasi. Arra gondoltam talán én lehetnék az aki "a meguntság hétköznapi porából" felemelhetne téged és , ha csak alkalmanként is, de "a vágy hálójába" helyezhet.
Számomra első a diszkréció, nem szeretném a családi békét felborítani, de hát férfi vagyok és nem bírok a véremmel.
Baranya /Tolna/Baja
Képet e-mailben tudok küldeni, ha szeretnéd.
Szia!
pedrodela@citromail.hu
Baranyából-Somogyból-Tolnából ismerkednék lánnyal esetleg kezdő párral kizárólag hosszú távra, barátságon alapuló kapcsolat céljából.. 30-as kezdő pasi vagyok . Privát levelet várok:Köszönöm!
Nőnemű egyedet keresek. Bárki írhat( még párok is). Jelszó: Minél szokatlanabb, annál jobb!!!
Aktívan vagy passzívan/ magyarul :csak nézek, mint a moziban/ is közreműködöm.
28 év magas, barna szem, barna haj, többmenetes farok.Utazok és fogadok is.
Aktívan vagy passzívan/ magyarul :csak nézek, mint a moziban/ is közreműködöm.
28 év magas, barna szem, barna haj, többmenetes farok.Utazok és fogadok is.
Bp.-i vagy Pest megyei hölgyet (35-50 év között) keresek szimpátián alapuló, laza, hosszútávú kapcsolatra!
Pest megyei, nem független férfi (43 év/178 cm/ 97 kg) vagyok!
Autóval, délelőtti és esti szabadidővel rendelkezek!
Ápoltság és diszkréció fontos!
E-mail címem: sony309@gmail.com
Pest megyei, nem független férfi (43 év/178 cm/ 97 kg) vagyok!
Autóval, délelőtti és esti szabadidővel rendelkezek!
172/100/39 barna haj és szem.
Dunavecse, Dunaújváros környékén hölgyet keresek hosszútávú kapcsolatra.
Esetleg A Köki-Kunszentmiklósi vonalon....
Minden levélre válaszolok.
kukucs69@hotmail.com
Dunavecse, Dunaújváros környékén hölgyet keresek hosszútávú kapcsolatra.
Esetleg A Köki-Kunszentmiklósi vonalon....
Minden levélre válaszolok.
kukucs69@hotmail.com
Olyan férjes asszonyt keresek, aki mellbimbójának izgatásától is már eléri az orgazmust.
hello
lányt keresünk közös programokhoz, mint fürdőzés kirándulás és jo lenne ha meg lenne a közös szimpátia 3as gabalyodáshoz
lányt keresünk közös programokhoz, mint fürdőzés kirándulás és jo lenne ha meg lenne a közös szimpátia 3as gabalyodáshoz

Hétvégére ...Hajós bulihoz keresek bevállalós csinos hölgyet, Budapest-Duna környékén..Kaja-pia-fantázia-lehetőség adott, de természetesen csak kölcsönös szimpátia esetén ! Mindent lehet de semmi sem kötelező a mottó !!
Priviben keress ha tetszik , érdekel vagy van ötleted ill kérdésed l!!!
Priviben keress ha tetszik , érdekel vagy van ötleted ill kérdésed l!!!
Nem vagyok független és nem is leszek.
De ha Te is érted mire gondolok, egymásnak teremtett az internet
Várom prividet

Várom prividet

Bp.-i vagy Pest megyei hölgyet (35-50 év között) keresek, laza, hosszútávú kapcsolatra!
Pest megyei, kíváncsi hetero, nem független férfi (43 év/178 cm/ 97 kg) vagyok!
Pest megyei, kíváncsi hetero, nem független férfi (43 év/178 cm/ 97 kg) vagyok!
Sziasztok!
budapesti 33/186/80 pasi vagyok nőt esetleg párt keresek hétközban a délelőtti ,kora délutáni órákra. Hely megoldott. Nem feltétlen egy alkalomra a fenti paraméterek fent állnak egész évben (csak a korom és a súlyom változik ) szóval hosszútávon is jó lenne.
Kép itt az oldalon ,arckép emailben ,belső üzenetet várnék.
budapesti 33/186/80 pasi vagyok nőt esetleg párt keresek hétközban a délelőtti ,kora délutáni órákra. Hely megoldott. Nem feltétlen egy alkalomra a fenti paraméterek fent állnak egész évben (csak a korom és a súlyom változik ) szóval hosszútávon is jó lenne.
Kép itt az oldalon ,arckép emailben ,belső üzenetet várnék.
Ma délután háromig még ráérek. Budapesti csajt, párt keresek ahol a lányt izgatja egy finom masszázs orgazmusig

Titkos kapcsolatra keresek egy titkos vágyait kiélni akaró,nem független hölgyet,alkalmi,de hosszú távra.
Debrecen,és környéke.
Debrecen,és környéke.
Sziasztok nagyon diszkrét hölgyet keresek 18 -55 évesig.Sexre.Győrben.
Sziasztok!
29 éves, magas, vékony, önzetlen, kedves, figyelmes, független, debreceni pasiként hölgyekkel ismerkednék laza, vagy komoly kapcsolat céljából.
Helyem van. Diszkréció adott.
Lehetsz nem független is.
Képet a társkereső adatlapomon találsz.
Írj, ha érdekel! E-mail címem: vafer.rex@gmail.com
29 éves, magas, vékony, önzetlen, kedves, figyelmes, független, debreceni pasiként hölgyekkel ismerkednék laza, vagy komoly kapcsolat céljából.
Helyem van. Diszkréció adott.
Lehetsz nem független is.
Képet a társkereső adatlapomon találsz.
Írj, ha érdekel! E-mail címem: vafer.rex@gmail.com
Sziasztok!
Két fiatalos, bp.-i pasi (44 és 43 éves) keres ma estére budapesti hölgyet (20 és 45 év között) 2+1 felálláshoz!
Autó és lakás megoldott!
Ápoltság és diszkréció!
email: sony309@gmail.com (fényképcsere és részletek itt)
Két fiatalos, bp.-i pasi (44 és 43 éves) keres ma estére budapesti hölgyet (20 és 45 év között) 2+1 felálláshoz!
Autó és lakás megoldott!
Ápoltság és diszkréció!
email: sony309@gmail.com (fényképcsere és részletek itt)
Magányos , rendkyvüli hétvégém kellemes elöltésére keresek egy hölgyet akivel kellemesen elüthetnénk az időz.
28-29-30.-ái estékre, délutánokra keresek 40-es hetero fehér etnikumú párt vagy nőt Budapest XI. kerületéből vagy környékéről. 46 éves átlagos pasi vagyok 3as szexben még kezdő. Kedves intelligens párt keresek, akikkel finoman ismerkedhetnék ezzel az élménnyel. Fotózást (mármint, hogy én fotózok és a képeket nálatok hagyom) is szívesen vállalok. Kölcsönös szimpátia esetén akár hosszabb távú kapcsolatot is el tudok képzelni.
Sziasztok,35 éves bi pasi vagyok,(nem független)párokat keresek közös szexre,ahol mindenki bi.Esetleg bi fiút akivel keresnénk közösen egy csajt harmadiknak,vagy egy lányt akivel keresnénk párt négyesre,vagy bi lányt,vagy bi fiút harmadiknak.Pussz,Attila
attis0110@freemail.hu
Vas Megye
attis0110@freemail.hu
Vas Megye
Hello! Szabolcsban keresek egy érzéki hölgyet!