Szívesen ismerkednék hölggyel, Hajdú-Bihar és környékén!
Nem csak szex érdekel, szívesen masszíroznék, szőrtelenítenék, minden részre kiterjedő testápolás, és ezen kívül bármi más extra, illetve extrém kívánságot is teljesítek!
És nem csak csajozós dumának szánom, én ezeket élvezem csinálni, és természetesen ellen szolgáltatás nélkül, pusztán élvezetből!
Kor és alkat nem számít, csak a szimpátia! És lehetőleg nem csak alkalmi kapcsolatot keresnék!
Saját lakásomon is talizhatunk, ha úgy alakul!
Diszkréció adott, és én is elvárom!
Üzit privátba
Nem csak szex érdekel, szívesen masszíroznék, szőrtelenítenék, minden részre kiterjedő testápolás, és ezen kívül bármi más extra, illetve extrém kívánságot is teljesítek!

És nem csak csajozós dumának szánom, én ezeket élvezem csinálni, és természetesen ellen szolgáltatás nélkül, pusztán élvezetből!

Saját lakásomon is talizhatunk, ha úgy alakul!
Üzit privátba
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyéből keresek 35 éves korig megbízható, csinos, ápolt hölgyet közös örömszerzésre.
28 éves ápolt férfi vagyok 17/5,5 méretű farokkal. Autó van!
28 éves ápolt férfi vagyok 17/5,5 méretű farokkal. Autó van!
Házas ffi-ként hölgyek,társaságát keresem,diszkrét alkalmi kapcsolatra miskolc és környékéről.
40/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok...
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Csatlakozom Házaspárhoz is...
Kor - Alkat nem számit!
Hely budán a MAMMUT-nál.
Részletek és egyeztetés... Tel.szám.: 06-20-614-1035
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Csatlakozom Házaspárhoz is...
Kor - Alkat nem számit!
Hely budán a MAMMUT-nál.
Részletek és egyeztetés... Tel.szám.: 06-20-614-1035

Magányos hölgyek diszkrét szeretője lennék vagy párokhoz csatlakoznék.
Holnap este Pestről utazom Bécsbe, vagy szombat este vissza! Szívesen csatlakoznék Bi párhoz, mindkettőjük örömére.
Szóló lányok és bi pasik is írhatnak
kisdavid449@gmail.com
Szóló lányok és bi pasik is írhatnak
kisdavid449@gmail.com
Nem csak szex érdekel, szívesen masszíroznék, szőrtelenítenék, minden részre kiterjedő testápolás, és ezen kívül bármi más extra kívánságot is teljesítek! smile
Van gyakorlatom, úgyhogy komolyan veszem de vidáman, és természetesen ellen szolgáltatás nélkül, pusztán élvezetből! smile Kor és alkat nem számít! Saját lakásomon is talizhatunk!
Üzit privátban! smile
Nem csak szex érdekel, szívesen masszíroznék, szőrtelenítenék, minden részre kiterjedő testápolás, és ezen kívül bármi más extra kívánságot is teljesítek! smile
Van gyakorlatom, úgyhogy komolyan veszem de vidáman, és természetesen ellen szolgáltatás nélkül, pusztán élvezetből! smile Kor és alkat nem számít! Saját lakásomon is talizhatunk!
Üzit privátban! smile
Holnap napközben unatkozó hölgyeket keresek aki szívesen rosszalkodnánk egy jóképű, sportos pasival.. wink
Sziasztok!
Nyíregyházi 36 éves Bi. párként szeretnénk a közeljövőben egy jót hancúzozni. Olyan lányok, párok jelentkezését várjuk, ahol mind két fél biszex. Szóló fiúk csak fiú-fiúval játékhoz érdekelnek. Legyetek bevállalósak és élvezzük együtt az életet finom . Fotót várunk és természetesen viszonozzuk. csusi@citromail.hu
Nyíregyházi 36 éves Bi. párként szeretnénk a közeljövőben egy jót hancúzozni. Olyan lányok, párok jelentkezését várjuk, ahol mind két fél biszex. Szóló fiúk csak fiú-fiúval játékhoz érdekelnek. Legyetek bevállalósak és élvezzük együtt az életet finom . Fotót várunk és természetesen viszonozzuk. csusi@citromail.hu
Sziasztok 19-20 év körüli lányt, vagy 50 +os hölgyet keresek csak szex kapcsolatra. Sopron-Szombathely feri196906@citromail.hu
Nem csak szex érdekel, szívesen masszíroznék, szőrtelenítenék, minden részre kiterjedő testápolás, és ezen kívül bármi más extra kívánságot is teljesítek!
Van gyakorlatom, úgyhogy komolyan veszem de vidáman, és természetesen ellen szolgáltatás nélkül, pusztán élvezetből!
Kor és alkat nem számít! Saját lakásomon is talizhatunk!
Üzit privátban!
Nem csak szex érdekel, szívesen masszíroznék, szőrtelenítenék, minden részre kiterjedő testápolás, és ezen kívül bármi más extra kívánságot is teljesítek!

Van gyakorlatom, úgyhogy komolyan veszem de vidáman, és természetesen ellen szolgáltatás nélkül, pusztán élvezetből!

Üzit privátban!

Sziasztok 19-20 év körüli lányt, vagy 50 +os hölgyet keresek csak szex kapcsolatra. Sopron-Szombathely feri196906@citromail.hu
Kedves, szolid, humán értelmiségi, nős férfi barátságát keressük tartós szexkapcsolatra! 40-50 év feletti életkor, vékony testalkat, kisebb pénisz kifejezetten előnyős
Szívesen ismerkednék egy szimpatikus hölggyel, Hajdú-Bihar és környékén!
Életkor és alkat nem számít, viszont szimpátia és intelligencia annál inkább!
Nem alkalmi, de diszkrét kapcsolatot keresek! Saját lakásomon talizni is tudnánk, ha úgy alakul!
Ha van kedved ismerkedni, küldj üzit privátban, köszi!
Életkor és alkat nem számít, viszont szimpátia és intelligencia annál inkább!

Nem alkalmi, de diszkrét kapcsolatot keresek! Saját lakásomon talizni is tudnánk, ha úgy alakul!

Ha van kedved ismerkedni, küldj üzit privátban, köszi!

Pesten ket fiatal bika igenyes apolt holgyet kenyeztetne!!!!
30, 31 evesek vagyunk, igenyesek, apoltak, lepj velunk kapcsolatba, sajat lakas is van igenyes kornyezet
30, 31 evesek vagyunk, igenyesek, apoltak, lepj velunk kapcsolatba, sajat lakas is van igenyes kornyezet
Sziasztok!
Nyíregyházi 36 éves Bi. párként szeretnénk a közeljövőben egy jót hancúzozni. Olyan fiúk jelentkezését várjuk ahol a a hölgy élvezheti a fiú-fiúval való játék gyönyörét. Csak SZÓLÓ fiúk érdekelnek lehettek akár TÖBBEN IS!!!! Legyetek bevállalósak és élvezzük együtt az életet
. Fotót várunk és természetesen viszonozzuk. csusi@citromail.hu
Nyíregyházi 36 éves Bi. párként szeretnénk a közeljövőben egy jót hancúzozni. Olyan fiúk jelentkezését várjuk ahol a a hölgy élvezheti a fiú-fiúval való játék gyönyörét. Csak SZÓLÓ fiúk érdekelnek lehettek akár TÖBBEN IS!!!! Legyetek bevállalósak és élvezzük együtt az életet

Szívesen ismerkednék, biszex párral, Hajdú-Bihar és környékén!
Saját lakásomon, talizni is tudnánk ha úgy alakul!
Üziket várok privátban! Valós kapcsolatot keresek, de diszkréten, ezért csak komolyak, légyszi!

Saját lakásomon, talizni is tudnánk ha úgy alakul!
Üziket várok privátban! Valós kapcsolatot keresek, de diszkréten, ezért csak komolyak, légyszi!
Sziasztok Tatabányai fiú vagyok vagyok mindenre nyitott partnert keresek egy kis hancura írj ha érdekel megbeszéljük kasztra@gmail.com.
Sziasztok! Most péntekre,szombatra keresnék ápolt, normális hölgyet, párt.Fotók az adatlapomon.Budapesti,sportos, jó megjelenésű férfi vagyok. jimmyneutron72@freemail.hu
Kedves, szolid, humán értelmiségi, nős férfi barátságát keressük tartós szexkapcsolatra! 40-50 év feletti életkor, vékony testalkat, kisebb pénisz kifejezetten előnyős.