Sziasztok! Nógrád megyében igényes partnert keresek!
átlagos pasi vagyok, viszont a farkam kisebb! Ha felkeltettem figyelmed, írj!
Jászberény környékén szeretőt keresek hölgy személyében.
Priviben várom a jelentkezőket
Priviben várom a jelentkezőket
Sziasztok , 46éves vagyok lány hölgyet keresek minden jóra Pest megye és Vác környéke utazni tudok !
Sziasztok!
Párként keresünk szerda délelőttre bixex fiút, lányt, vagy párt. Középkorúak vagyunk és mindennél jobban imádjuk a szex minden formáját. Szerdán Bükfürdőn leszünk, ahol helyünk is van. Gyere ha élvezkedni akarsz
Párként keresünk szerda délelőttre bixex fiút, lányt, vagy párt. Középkorúak vagyunk és mindennél jobban imádjuk a szex minden formáját. Szerdán Bükfürdőn leszünk, ahol helyünk is van. Gyere ha élvezkedni akarsz
Sziasztok!
Korban és alkatban is hozzám illő,testi,lelki barátnőm keresem.
Baranya megye.
Korban és alkatban is hozzám illő,testi,lelki barátnőm keresem.
Baranya megye.
Szia !
Budapesten nő, titkos , megbízható házi barátja lennék ! Akár csak egy kis simogatásra ,közös masztira vagy egy gyors szeretkezésre vágysz ,akkor keress bizalommal . Csak nők !!
üdv: balu
Budapesten nő, titkos , megbízható házi barátja lennék ! Akár csak egy kis simogatásra ,közös masztira vagy egy gyors szeretkezésre vágysz ,akkor keress bizalommal . Csak nők !!
Mosonmagyaróvár és környékén szívesen segítek elhanyagolt hölgyeknek akár anyagilag is támogato lennék.
Támogatnék pár napig kedves, értelmes nem utolsó sorban erotikus beállítottságú hölgyet !
Ha érdekel a dolog, írj privit!
Jelenleg:Bács Kiskun..
Ha érdekel a dolog, írj privit!
Jelenleg:Bács Kiskun..
átlagos pasi vagyok, viszont a farkam kisebb! Ha felkeltettem figyelmed, írj!
Sziasztok. Bük-Sopron környékén keresek elhanyagolt kiéhezett anyukát-feleséget, túlfűtött nimfomán lányt-párt.
Sziasztok
Szegedi 40 éves aktív pasi keres diszkrét, titkos kapcsolatot , utazni tudok !
Szegedi 40 éves aktív pasi keres diszkrét, titkos kapcsolatot , utazni tudok !
Zalábol keresek nőt vagy lányt,minden jora
Szia !
Sziasztok
Mai napra keresném hölgy partnerem, 40 - éves független Érdi férfi vagyok hely , autó van. Ha lehet privátba írj kőszönöm
Mai napra keresném hölgy partnerem, 40 - éves független Érdi férfi vagyok hely , autó van. Ha lehet privátba írj kőszönöm
Sziasztok.Párokhoz csatlakoznék 3.nak,hölgyeket keresek szexkapcsolatra.Győr-Mos.-Sop.-Komárom-Eszt. megyék?Valakik?Írjatok....
Diszkrét biszex srác Veszprém megyéből, fiút, v párt keres, érzéki kalandozáshoz. Írj és találkozzunk
Utazni tudok.

Sziasztok Szombat este keresek vékonyabb Bp.i csajt,hölgyet esetleg párt jó szexre.Élvezzük együtt az éjszakát

Sziasztok Szombat este keresek vékonyabb Bp.i csajt,hölgyet esetleg párt jó szexre.Élvezzük együtt az éjszakát.
minden jóban benne vagyok!