Nekem a mostani páromról lett ide feltöltőve bosszúból a volt pasija rakta ki mert ott hagyta.
Láttam a csajomrol amit en keszitettem!

Nekemis van rengeteg Videom ,képem
esetleg ha gondoljátok közösen is csinalhatnánk :p
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 13. hétfő 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 13. hétfő 09:59

Törölt felhasználó (4655826)

Mi is sok képet,videót készítünk..
Szeretjük visszanézni őket..
Utoljára mikor lovagolt az idegen faszon és már egyszer meg volt töltve...jó volt nagyon..
Utoljára mikor lovagolt az idegen faszon és már egyszer meg volt töltve...jó volt nagyon..

Làttam pàrat a pàromról.
Én láttam ilyet a páromról. A volt férjével szexelt. Ami mellettem történt arról meg csak hangfelvétel készült.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 07. csütörtök 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 07. csütörtök 08:37
Törölt felhasználó (4717914)

Sziasztok ti néznétek olyan videot vagy képet ahol még az akkor ismeretlen párodat dugták vagy szopatták?
Én nem olyan rég akadtam egy ilyen képre re ahol a párom szopta valaki faszát egyből ki is vertem..
Én nem olyan rég akadtam egy ilyen képre re ahol a párom szopta valaki faszát egyből ki is vertem..
Sziasztok ti néznétek olyan videot vagy képet ahol még az akkor ismeretlen párodat dugták vagy szopatták?
Rendszeresen készülnek fotók és videók szex közben. Izgató visszanézni őket, főleg a 3as szex képeit és videóit
))

Mi is szeretjük ,főleg a kölcsönadás alkalmával átküldött videókat,képeket.De az is izgalmas mikor én videózom ha szexxel a pasijával.
Nálunk a párommal sok képet és videot készitettünk 3-ba,ill 2-be!
Kicsit felmelegítem ezt a témát.. Pár hete egy hétvégi reggelen szerelmeskedtünk, a nap ilyen korán valahogy nagyon szépen világítja meg a szobát, és jó képeket lehet készíteni(szoktunk is). Dícsértem, hogy milyen jól néz ki, ahogy a farok a punciban van. Megkérdeztem tőle, hogy mással is volt hogy fotózott közben? Mondta, hogy előfordult, de csak egy két régi barátjával. Nagyot dobbant a szívem, alig kaptam levegőt, de azért csak folytattam a kérdezősködést, hogy milyeneket, meg mi látható. Ahogy szégyenlősen válaszoltgatott azt vettem észre, hogy nem mozgok, mégis a beteljesülés felé vágtatok, mindenféle inger nélkül. Amikor mondta, hogy talán egy régi albumban akad egy két amatőr kép, már teljesen eszemet vesztettem, de még mindíg tartottam magam. Aztán rákérdeztem, megmutatna nekem egyet belőle? Rám nézett kacéran, de bizonytalanul és azt mondta, hogy ha akarom előkeresi nekem. Na ez már sok volt. Valami mélyről elindult. Egy eszelős spontán orgazmus, de olyan ami görcsbe ránt, a fejed belefájdul, annyira intenzív. Teljesen más volt, mint egy szex közbeni orgazmus, inkább extázisra emlékeztet. Azóta beszéltünk egy két szót erről, de a Párom mintha nem venné a lapot. Azért remélem, hogy a kedvemért előás valami izgalmasat....

Volt paromrol láttam jópárat rólam meg senki nem csinalt

Természetesen két farok punciba sem maradhatott ki..
Szeretjük nagyon... (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 13. hétfő 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 13. hétfő 10:43
szupi lehetett, imádok én is úgy lovagolni ha már a LOAD megvan
minimum 1x
Szeretjük nagyon... (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 13. hétfő 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4681872)

azt elhiszem, de sajnos ilyeneket nem küldök neked
ne hari , remélem megérted
(Ez egy válasz kanoska39 üzenetére (2023. 02. 13. hétfő 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (4655826)

hát ez engem is érdekelne
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 01. szerda 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 01. szerda 09:48

Törölt felhasználó (4681872)

ahha igen , és ő is rólam, én is róla amikor másik lánnyal volt
totál izgis az ilyen
felizgat nagyon ha látok ilyeneket

A férjem nagyon szeret videót csinálni ha mással sexelek, de én is csináltam már neki meglepetés videót, ahogy mással sexelek
Ezeket szívesen meghallgatnánk mit láttál
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2023. 01. 31. kedd 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)

ahha igen , és ő is rólam, én is róla amikor másik lánnyal volt
totál izgis az ilyen
felizgat nagyon ha látok ilyeneket

Láttam a volt feleségemről, akkor készült mikor még eggyütt voltunk , a főnökével kefélt.
(Ez egy válasz Izgisfiatalok üzenetére (2023. 01. 31. kedd 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 31. kedd 23:02

Fuuu de izgalmas lehet, esetleg mesélsz róla részletesebben? XXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!