Láttam
paromrol, noveremrol…. Elképesztő élmények

Ezek szerint hallottál már okosakról emberekről is. Lehet van benne valami, én követném a tetteiket!
(Ez egy válasz Sosmogyoro108 üzenetére (2023. 01. 31. kedd 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 31. kedd 07:12

Szerintem a mai telefonnal fotózó, videózó világban még a konzervatívabb családokban is készültek már szex közben videók vagy fotók. Max nem verik nagy dobra, olyat is hallottam már aki ezt nem tartja a telefonjába, hogy ( ha elveszíti vagy ellopják) ne kerülhessen ki, de maga a videó ott is elkészült.
Úgy gondolom ezeket a képeket, videókat mindenki szivesen nézi vissza. Kisebb százalék az aki ezt meg is osztja másokkal. Esetleg közeli barátokkal. Ennél is kisebb azok száma akik ezt nyilvánosan meg is osztják.
Úgy gondolom ezeket a képeket, videókat mindenki szivesen nézi vissza. Kisebb százalék az aki ezt meg is osztja másokkal. Esetleg közeli barátokkal. Ennél is kisebb azok száma akik ezt nyilvánosan meg is osztják.
Meg is tudom mutatni.. de csak személyesen.
Szerintem a mai telefonnal fotózó, videózó világban még a konzervatívabb családokban is készültek már szex közben videók vagy fotók. Max nem verik nagy dobra, olyat is hallottam már aki ezt nem tartja a telefonjába, hogy ( ha elveszíti vagy ellopják) ne kerülhessen ki, de maga a videó ott is elkészült.
Ugyanez nálunk
van több is...
(Ez egy válasz daviehp85 üzenetére (2023. 01. 30. hétfő 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 30. hétfő 22:24

Lattam mivel en csinaltam magunkrol
) egyik legjobb dolog, en imadom visszanezni is.

Lattam mivel en csinaltam magunkrol
) egyik legjobb dolog, en imadom visszanezni is.

Te vagy rajta mással?
(Ez egy válasz szabojanosne üzenetére (2023. 01. 30. hétfő 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Páromról nincs, de rólam van

A neten videót bármit találni az biztos nagyon durva vagy gépen.
Akkor van...
(Ez egy válasz 1sexmániás üzenetére (2023. 01. 29. vasárnap 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Én mutatni szeretem őket róla.
Bár küldeni senkinek nem szoktam, de a telefonomban látható belőlük pár száz kép és 1-200 videó

Bár küldeni senkinek nem szoktam, de a telefonomban látható belőlük pár száz kép és 1-200 videó

Olyan nincs hogy nincs
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2023. 01. 29. vasárnap 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 29. vasárnap 11:49

Nekem is bejonne. Nalunk nincs feltekenykedes, egymas tudtara adtuk, hogy ha a masiknak kedve tamad valakire akkor nem kell visszafognia magat. Reszemrol kimondott vagy, hogy egyszer mikozben nem vagyok otthon kapjak tole par fotot/videot, amin felreerthetetlen helyzetben lathato.
Amit Én láttam engem is felizgatott de sajnos nem tudom biztosra, hogy Ő van a videón. De elég valószínű.
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2023. 01. 29. vasárnap 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 29. vasárnap 11:24

Izgalmas. Viszont nagyon vegyes. Volt egy másik ahol egy megszólalásig hasonló (nem Ő) lányt kegyetlenül rendez 3 srác, az egyik hasonló forma hozzám. Amikor először néztem a felénél kikapcsoltam, jól felidegesített. Pár nap múlva újra megnéztem, akkor más érzés is elfogott. Egyértelműen felizgatna, ha látnék róla ilyen videót.
Nekem is bejonne. Nalunk nincs feltekenykedes, egymas tudtara adtuk, hogy ha a masiknak kedve tamad valakire akkor nem kell visszafognia magat. Reszemrol kimondott vagy, hogy egyszer mikozben nem vagyok otthon kapjak tole par fotot/videot, amin felreerthetetlen helyzetben lathato.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 28. szombat 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 28. szombat 20:38
Törölt felhasználó (4447572)

Az ilyen is jó. De nekem tetszene ha talalnék olyat amit nem Én csinaltam.

Izgalmas. Viszont nagyon vegyes. Volt egy másik ahol egy megszólalásig hasonló (nem Ő) lányt kegyetlenül rendez 3 srác, az egyik hasonló forma hozzám. Amikor először néztem a felénél kikapcsoltam, jól felidegesített. Pár nap múlva újra megnéztem, akkor más érzés is elfogott. Egyértelműen felizgatna, ha látnék róla ilyen videót.
Én láttam többet a nejemröl, mivel a régi telefonjaiban voltak olyanok, amiket a korabbi baratjával csinalt. Azok kezdetleges telefonkepek voltak, de izgató, mivel utana biztosan egymasnak estek.
Láttam elég sokat. Egy két barátunk, meg egy masszőr kényeztette. Azért is láthattam mindet, merthogy én magam készítettem a videókat.
Jók az ilyen kapcsolatok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 28. szombat 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 28. szombat 21:05

Törölt felhasználó (1339692)

Avolt munkatársnője mutatott ojat amin a feleségemet dugták , mikor még együtt voltunk.
Avolt munkatársnője mutatott ojat amin a feleségemet dugták , mikor még együtt voltunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 28. szombat 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 28. szombat 20:38
Törölt felhasználó (4447572)

(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2023. 01. 28. szombat 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 28. szombat 13:18

"Olyat" nem, de ilyet igen. Igaz en keszitettem de igy is izgalmas evekkel kesobb visszanezni.
Mindenkit arra biztatok csinaljon meg minden orultseget amikor alkalma van ra.
Egy okos ember mondta: A szegyen mert csinaltunk valamit sokkal hamarabb elmulik mint a bankodas amit azert fogunk erezni, hogy nem tettuk meg amikor lehetosegunk volt.
Mindenkit arra biztatok csinaljon meg minden orultseget amikor alkalma van ra.
Egy okos ember mondta: A szegyen mert csinaltunk valamit sokkal hamarabb elmulik mint a bankodas amit azert fogunk erezni, hogy nem tettuk meg amikor lehetosegunk volt.