Mások előtt vetkőzött-e már le a párotok?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 9 10 11 12
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#31   2020. 08. 08. szombat 09:55
adrenalin adrenalin
Egy házibuliban üveget pörgettünk, a páromon már csak melltartó és bugyi volt. Ő felállt és a bugyiját vette le... Nagyon izgi volt smile
#30   2020. 08. 08. szombat 01:51
kandurmarci kandurmarci
A szaunába mindig meztelenül mentünk be, törcsi a fenekünk alá s kész. Nem takargatta magát soha, szép nagy melleit igen sokan megcsodálták.
#29   2020. 08. 07. péntek 23:39
istike13 istike13
Szaunában levette a törölközőjét és ráült smile Cici és punci is látható volt...
#28   2020. 08. 06. csütörtök 16:48
X Törölt felhasználó (3258552)
Igen, a nudista strandon töbször is smile
#27   2020. 08. 06. csütörtök 12:24
X Törölt felhasználó (104575)
Rendszeresem vetkőzött, meztelenkedett a haverom előtt, nem volt probléma.
Nudista strandon sem volt szégyenlős, se idegenek, se ismerősök előtt.
A hozzánk néha jövő srácok, masszőrök inkább ők vetkőztették.
#26   2020. 08. 06. csütörtök 10:20
kivancsiskodok kivancsiskodok
Persze hogy igen! smile
Nudista strandon, fotózáson stb.
#25   2020. 08. 05. szerda 11:06
X Törölt felhasználó (730754)
A volt párom igen! Már házasok voltunk és elmentünk az ő baráti,osztálytalálkozojára a Mátrába rgy vendégházba. Nem voltunk sokan 4-5 csaj és fiuk . Este már jo hangulatban kitaláltunk egy játékot a csajoknak,át mentek egy másik szobába és egyenként hìvtuk őket vissza. A feladat annyi volt leültek egy székre és egy pléddel letaksrtuk őket, es mondtuk hogy ami fölösleged dobják le magukról. Na az én volt nejem szépen dobált kifelé mindent cipő,nadrág ..és végül a bugyi és amikor már csak a pléd volt rajta és még mindig kértük hogy a fölösleget dobja le ,akkor mondta hogy már csak a pléd van rajta ..és azt is ledobta. És ott ült teljesen meztelenül.
#24   2020. 08. 05. szerda 08:38
CoupleHun CoupleHun
Nudin, orvosnál, természetes, de nem csinál máskor sem problémát belőle, erkélyre is simán kimegy egy szál bugyiba, közeli bárataink előtt sem csinál gondot belőle
#23   2020. 08. 05. szerda 07:30
X Törölt felhasználó (4390802)
Igen
Éjszakai fürdőzés, sötétben de így is meglepett!
Nagyon izgalmas volt
#22   2020. 08. 04. kedd 18:36
1sexmániás 1sexmániás
Sziasztok
Az enyém tavaj egy erotikus fotózást kapott szülinapjára rajta múlt hogy lessz meztelen fotó és hát lett.
#21   2020. 08. 04. kedd 18:27
zola43 zola43
Én már arra felizgultam mikor elküldte dokija vetközni .szívessen beszélgetek olyanokkal akiket szintén izgat hasonlo
(Ez egy válasz masculine üzenetére (2020. 07. 31. péntek 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 31. péntek 20:27
Nőgyógyásznál rendszeresen smile
Amikor terhes volt, ultrahang és hüvelyi vizsgálatra ment. Én kint vártam. Egyszer szólt az asszisztens, hogy ha akarok, bemehetek. Beléptem a vizsgálóba, nejem a székben kitárulkozva, doki két ujjal éppen vizsgálta.
Egy pillanatra megugrott a hormonszintem és már keményedtem is. Tudom, ez sima, rutinvizsgálat volt de nagyon felizgatott ez a kép.
#20   2020. 08. 03. hétfő 07:44
X Törölt felhasználó (4217142)
Igen ,azóta eltelt pár év,már nem számolom hányan b...meg.
(Ez egy válasz coupling üzenetére (2020. 08. 03. hétfő 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 03. hétfő 07:04
Ha hagyja/hagyod hogy bárki megdugja, akkor mindegy hányan ...
#19   2020. 08. 03. hétfő 07:04
coupling coupling
Ha hagyja/hagyod hogy bárki megdugja, akkor mindegy hányan ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 02. vasárnap 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4217142)
2020. 08. 02. vasárnap 16:31
Akkor még nagyon kezdők voltunk ezen a téren,bár hármasban már próbáltuk,de akkor ott evett a fene,
hogy hányan dugják meg.Szerencsére a másik hölgy odaadóbb volt,nála álltak sorban...De én azért hallottam
a párom visszafojtott nyögését, és halk sugdolózást mennyire élvezi.Én csak füleltem,és az izgalomtól
elsült a farkam a kezemben, főleg amikor a páromból előtörtek az orgazmus sikolyai,és a srác haverjai röhögve
konstatálták: Halljuk Attis megint tövig nyomtad...
Attila a másik hölgy párja volt, és nagyon nem értettem miért az én vékony kis párom kellett pont a
legkanosabb pasinak.Sebaj,így másnap nem égtem hogy mindenki megdugta a nőm.
#18   2020. 08. 02. vasárnap 16:31
Akkor még nagyon kezdők voltunk ezen a téren,bár hármasban már próbáltuk,de akkor ott evett a fene,
hogy hányan dugják meg.Szerencsére a másik hölgy odaadóbb volt,nála álltak sorban...De én azért hallottam
a párom visszafojtott nyögését, és halk sugdolózást mennyire élvezi.Én csak füleltem,és az izgalomtól
elsült a farkam a kezemben, főleg amikor a páromból előtörtek az orgazmus sikolyai,és a srác haverjai röhögve
konstatálták: Halljuk Attis megint tövig nyomtad...
Attila a másik hölgy párja volt, és nagyon nem értettem miért az én vékony kis párom kellett pont a
legkanosabb pasinak.Sebaj,így másnap nem égtem hogy mindenki megdugta a nőm.
#17   2020. 08. 02. vasárnap 06:24
mester47 mester47
Ezen a terén nem Ok a gyengébb nem....!
(Ez egy válasz coupling üzenetére (2020. 08. 02. vasárnap 06:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 02. vasárnap 06:16
A két nő négy pasi felállás ideális lehet ha bírják a csajok... senki nem marad kielégítetlen.
#16   2020. 08. 02. vasárnap 06:16
coupling coupling
A két nő négy pasi felállás ideális lehet ha bírják a csajok... senki nem marad kielégítetlen.
#15   2020. 08. 02. vasárnap 06:16
mester47 mester47
És a végén idővel... kiderült...?...vagy a feledés homályába veszett...?!
Te tudtad kivel voltál...?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 01. szombat 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4217142)
2020. 08. 01. szombat 21:34
A mi bulinkban csak az volt a baj hogy két nő,és négy Pasi maradt talpon,és meztelen.
Nem tudom kinek az ötlete volt hogy folytassuk teljes sötétségben.A párom sokáig nem tudta ki
dugta meg,de az érezte hogy nem én...
#14   2020. 08. 01. szombat 21:34
A mi bulinkban csak az volt a baj hogy két nő,és négy Pasi maradt talpon,és meztelen.
Nem tudom kinek az ötlete volt hogy folytassuk teljes sötétségben.A párom sokáig nem tudta ki
dugta meg,de az érezte hogy nem én...
(Ez egy válasz mester47 üzenetére (2020. 08. 01. szombat 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 01. szombat 20:48
Mi ebben a probléma...! Aki volt már egy igazi házi buliban, az tudja, hogy ez nem kérdés...! Persze minden rendesen textilesen indul, azután lazulnak a buli során a ruhaneműk ...előjönnek a szép fehérneműk,.. a lányok nagy mesterei ennek,..egy elkezdi, a többi sem akar lemaradni,.....elő újnak a szép cicik, kinek kisebb,..nagyobb, majd a bugyit is eltűnnek, és ott vannak előttünk a csoda szép parjaink, nedves beindult puncival, és nekünk ffi aknák csak villog a szemünk, és már mi is Ádám kosztümben vagyunk...! Nincs ebben semmi rossz, nem kell hozza üveget forgatni, a buli hangulata, atmoszszferaja adja a lehetőséget, és csodálhatjuk egymás párját férjet feleséget m esztelen,,,Hogy ezután mi történik, az már a résztvevők ön múlik....!
A MEZTELEN EMBERI TESTNEL NINCS SZEBB ÉS ÉRDEKESEBB LÁTVÁNY!!!
NA ez nem a prudoknek való bejegyzés volt...!
#13   2020. 08. 01. szombat 20:51
mester47 mester47
Hozzászólásokat, priviben is fogadok, és meg is válaszolok...
#12   2020. 08. 01. szombat 20:48
mester47 mester47
Mi ebben a probléma...! Aki volt már egy igazi házi buliban, az tudja, hogy ez nem kérdés...! Persze minden rendesen textilesen indul, azután lazulnak a buli során a ruhaneműk ...előjönnek a szép fehérneműk,.. a lányok nagy mesterei ennek,..egy elkezdi, a többi sem akar lemaradni,.....elő újnak a szép cicik, kinek kisebb,..nagyobb, majd a bugyit is eltűnnek, és ott vannak előttünk a csoda szép parjaink, nedves beindult puncival, és nekünk ffi aknák csak villog a szemünk, és már mi is Ádám kosztümben vagyunk...! Nincs ebben semmi rossz, nem kell hozza üveget forgatni, a buli hangulata, atmoszszferaja adja a lehetőséget, és csodálhatjuk egymás párját férjet feleséget m esztelen,,,Hogy ezután mi történik, az már a résztvevők ön múlik....!
A MEZTELEN EMBERI TESTNEL NINCS SZEBB ÉS ÉRDEKESEBB LÁTVÁNY!!!
NA ez nem a prudoknek való bejegyzés volt...!

... 9 10 11 12
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2020. 07. 31. péntek
Üzenetek: 231db
Utolsó üzenet: 2024. 06. 04. kedd

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!